POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Nowe cyrografy, yayc <3
Autor Wiadomo¶æ
Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 19 Sierpieñ 13, 10:53   Nowe cyrografy, yayc <3

Tak. Nowe typy przygód dosz³y, to i czas na nowy temat *Conquest mnie chyba zabije, ale ciii*. W ka¿dym razie trzeba u³o¿yæ od nowa zapisy, co nie?

Przygody standardowe:
Przyznajê, ¿e jest to mój ulubiony typ gier, gdy¿ jest naj³atwiejszy. W ka¿dym razie - formularz jest prosty, wszystkie komentarze, co do punktów, macie w kodzie:

Kod:
[b]Imiê i nazwisko/ksywka:[/b] Wiadome.
[b]Wiek:[/b] Tylko nie przesadzajcie, to znaczy, nie przyjmê dziesiêciolatka i trzydziestolatka z prostych powodów.
[b]Wygl±d:[/b] Obrazki z googla to samo z³o, gotowe sprity z gier te¿, najlepiej jest u¿ywaæ przerobionych przez siebie spritów lub w³asnych szkiców :D Albo w ogóle opisy <3 Ale jak nie macie innego wyj¶cia, to proszê bardzo.
[b]Profesja:[/b]To, co chcecie robiæ jako g³ówny zawód. Trener albo koordynator, ale jak kto¶ ma co¶ innego do zaproponowania, te¿ spoko.
[b]Profesja dodatkowa:[/b] Czyli co robi twoja postaæ w wolnym czasie, np. fotograf :)
[b]Historia:[/b] 10 - 15 zdañ o przesz³o¶ci postaci ( I ma byæ ³adne i bez b³êdów).
[b]Charakter:[/b] Tylko nie jakie¶ g³upie zdania "marcin jest mi³y, weso³y i kole¿eñski."
[b]Cel:[/b] Wiadome, maj± byæ cele poboczne i g³ówne.
[b]Towarzystwo:[/b] tak lub nie. Jak tak, to opisz, nie zostawiaj wszystkiego w moich rêkach :P
[b]Rywale:[/b] Opcjonalnie, wype³nienie podobne jak punkt wy¿ej.
[b]Rodzina:[/b] Wa¿ny punkt, czêsto pozwala mi na jakie¶ wariacje w grze :P
[b] Starter:[/b] Wszystko, oprócz skamielin, legend i poków z jednym atakiem. No i oczywi¶cie pierwsza forma ;)
[b]Kraina, miasto:[/b] Preferujê Sinnoh, Hoenn, Kanto i Jotho. Hejtujê Unovê, ale od wiêkszej, bardzo wiêkszej biedy mogê poprowadziæ, jednak nie czujê siê w tym regionie najlepiej. Hoenn te¿ nie za bardzo, ale jeszcze dajê radê :>
[b]Styl gry:[/b]
[i] - Na levele?:[/i] Tak/Nie (niepotrzebne skre¶liæ)
[i] - Gatunek:[/i] W tym punkcie chodzi mi o to, czy chcecie grê humorystyczn± (w tych jestem kiepska), kryminaln±, czy jeszcze jak±¶ inn±
[b]Pro¶by:[/b](Tylko nie przesad¼cie.)

Gry dwuosobowe:

No tak. Formularz jest ten sam, co na górze, tylko w odno¶niku "partner" wpisujecie, ¿e chodzi o grê dwuosobow± z danym graczem itepe. Oboje wype³niacie ten sam formularz i tyle :>
Aha, jeszcze jedna uwaga. Jestem w stanie prowadziæ tylko jedn± grê dwuosobow±.

Gry w stylu Pokemon Conquest:

Tutaj opracujê formularz, niestety, pó¼niej, ale do niedzieli powinien siê pojawiæ :>

Gry w stylu Pokemon Ranger:

Mniej wiêcej ten formularz jest jeszcze niedopracowany, ale chyba mo¿e ju¿ byæ xD Oczywi¶cie ka¿da gra zaczyna siê po Ranger School :>

Kod:

[b]Imiê i nazwisko, ewentualnie ksywka:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Wygl±d:[/b]
[b]Charakter:[/b]
[b]Region pochodzenia:[/b] Czyli sk±d pochodzi twa zacna postaæ :P
[b]Region i miasto, w którym chcesz zacz±æ przygodê:[/b]
[b]Krótka historia:[/b]
[b]Powody zostania Rangerem:[/b]
[b]Cele:[/b]
[b]Partner:[/b] Ten Pokemoniasty, oczywi¶cie. Nie spotkasz go od razu w pierwszym po¶cie, chyba ¿e uwzglêdnisz to w historii.
[b]Pro¶by:[/b]

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-
Ostatnio zmieniony przez Inaka 30 Sierpieñ 13, 17:20, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

Yuuki 
Pewnie nie zna PokeMana
Córka Sebastiana.

Do³±czy³a: 29 Sie 2013
Sk±d: Japonia
Kontakt:
Wys³any: 29 Sierpieñ 13, 19:30   

Imiê i nazwisko/ksywka: Yukino Harmonia "Yuki"
Wygl±d:

Charakterystyczne, zielone, a zarazem krótkie w³osy okalaj±ce szyje dziewczyny, idealnie kontrastuj± siê z oczami w kolorze b³yszcz±cego siê szmaragdu oraz kremow±, jak ciastka ma¶lane skór±. Jednym s³owem, wygl±d ma po ojcu. Dodatkiem jest to, i¿ Yukiyo posiada tatua¿e na obydwu ramionach, które przedstawiaj± urozmaicone postacie. G³ównym elementem ubioru nastolatki jest czarno-kremowy t-shirt z umocowanymi z ty³u paskami, zapewne na pokeballe. Kolejna rzecz, to niebieska, d¿insowa spódniczka, pod któr± nosi ciemne, jak noc rajstopy. Buty w kolorze br±zu zdecydowanie uzupe³niaj± ca³o¶æ.

Profesja: Trener
Profesja dodatkowa: Emm... Cz³onkini zespo³u Plazma, co ja mam niby powiedzieæ o tym dziecku natury xD
Historia:
~ Rok 1996. Region Unova. ~

Na ¶wiat przychodzi zielonow³osa dziewczynka. Zapewne rodzina, a raczej ojciec dziecka by³by ogromnie ucieszony wiadomo¶ci± przyj¶cia na ¶wiat swej córki, gdyby nie fakt, i¿ tego samego dnia matka Yukino, a zarazem ¿ona Ghetsis'a, zmar³a z powodu wylewu. Pogrzeb kobiety odby³ siê w zacisznym miejscu, bez ¿adnych ¶wiadków, tylko on, córka oraz adoptowany, czteroletni syn Natural. Potem udali siê do Kwatery G³ównej Zespo³u Plazma, któremu przewodzi³ w³a¶nie Ghestsis, gdzie rodzeñstwo zamkniête w zamku pe³nym pokemonów mia³o zamiar byæ wychowywane. I tak w³a¶nie siê sta³o. Starano siê zaj±æ dzieæmi tak, by uwa¿ali ¶wiat niebezpieczny oraz okrutny dla dzikich stworzeñ. Czy im siê to uda? To siê oka¿e w pó¼niejszym czasie, jak obydwoje podrosn± i siê usamodzielni±.

~ 10 lat pó¼niej. ~

- Panienko Yukino, proszê zej¶æ z tego drzewa, ju¿ dosyæ na dzisiaj zabawy z Pansage'm. - Rzek³ ciemnow³osy m³odzieniec w stronê dziewczynki weso³o bawi±cej siê na czubku drzewa z zielon± ma³pk±.
- Daj mi jeszcze 10 minut Sai-chan, San-kun opowiada mi ciekaw± historie. - To, ¿e m³oda Harmonia rozumia³a mowê pokemonów nie by³o dziwne, skoro przebywa³a z nimi wiêcej czasu ni¿ z normalnymi lud¼mi.
- Nie mamy na to czasu, za chwilê odbêdzie siê koronacja panicza Gropius'a. Muszê ciê jeszcze przyszykowaæ, dlatego proszê, schod¼ ju¿ panienko.
- Niech ci bêdzie Sai-chan, tym razem siê ciebie pos³ucham. - Odpar³a z u¶miechem na ustach m³oda niewiasta, zwinnie zeskakuj±c z drzewa. Widaæ, by³o, ¿e ca³y dzieñ spêdzi³a na zabawie w koronach tej¿e ro¶liny, gdy¿ mia³a pe³no siniaków na nogach oraz podarte ubrania. Nastoletni kamerdyner cicho westchn±³ na ten widok, po czym wzi±³ sw± panienkê za rêke i ruszyli do jej komnaty.

Koronacja, a raczej przekazanie w³adzy nad dru¿yn± Plazma, nie trwa³o d³ugo. Tak szybko, jak siê rozpoczê³o, w takim samym tempie siê skoñczy³o. Yukino choæ ca³y czas obserwowa³a co siê dzieje, to my¶lami by³a zupe³nie gdzie¶ indziej. Wspomina³a minione lata. Lubi³a wracaæ wspomnieniami, do czasu, gdy ojciec przyprowadzi³ do niej ch³opaka z domu dziecka. Bardzo skryty, a zarazem nie¶mia³y Saitou, który mia³ wtedy oko³o 13 lat, zmieni³ siê dziêki weso³ej naturze Yukino. By³a zadowolona z tego, i¿ ch³opak otworzy³ siê przed ni±, dziêki czemu mog³a siê z nim zaprzyja¼niæ, ale najbardziej cieszy³a j±, blisko¶æ jaka by³a miêdzy ni± sam±, a nim. Choæ, ta jego powaga nieco przeszkadza. Niech tylko doro¶nie, wtedy go poderwie i sprawi, ¿e bêdzie nale¿a³ tylko do niej. Mo¿e to trochê egoistyczne, ale jest w koñcu dzieckiem, zbytnio nie zna siê na uczuciach. Kolejnym mi³ym wspomnieniem by³ widok zewnêtrznego ¶wiata, tego poza murami zamku. Gdy osi±gnie 17 lat, wyrwie siê z tego zamkniêcia, by móc zwiedziæ wszelakie regiony. To cel Yukino, a zarazem marzenie.

- Panienko, ceremonia zakoñczona, wracajmy ju¿ do twego pokoju. - S³owa Saitou wyrwa³y dziewczynkê z rozmy¶leñ. Lekko nieprzytomnym wzrokiem spojrza³a na ch³opaka, po czym wsta³a poprawiaj±c sw± purpurow± sukienkê, któr± wcze¶niej dla niej wybra³ kamerdyner. Po raz kolejny tego samego dnia zniknêli w ciemno¶ci korytarzy Kwatery G³ównej.

~ Rok 2013. Pocz±tek wiosny w regionie Unova. ~

Zielonow³osa dziewczyna ¿wawym krokiem przemierza³a korytarze ogromnej posiad³o¶ci, jakim by³ zamek nazwany na cze¶æ jej brata N'a. Na ustach 17 latki malowa³ siê u¶miech. Po dotarciu do niewielkich drzwi, wziê³a g³êboki wdech, a nastêpnie energicznie otwieraj±c je na o¶cie¿ pojawi³a siê wprost przed swym ojcem, który siedzia³ na czarnym jak smo³a fotelu, a raczej tronie, bo tak, to bardziej wygl±da³o. Pomimo tego, ¿e straci³ swój tytu³, to nadal zachowywa³ siê jak król, co nieco irytowa³ Yukino, gdy¿ ci±gle j± kontrolowa³.

- Ojcze, osi±gnê³am ju¿ wiek swej dojrza³o¶ci, wiêc pozwól mi wyruszyæ w podró¿ po ¶wiecie.. - Rzek³a spokojnym tonem m³oda Harmonia.
- Jeste¶ pewna, ¿e chcesz wkroczyæ w t± okrutn± przestrzeñ, gdzie ludzie zwani trenerami, wykorzystuj± oraz znêcaj± siê nad swymi pokemonami?
- Tak, jestem na to gotowa, chcia³abym dowiedzieæ siê wiêcej o tym, co mnie otacza, bym w przysz³o¶ci mog³a pomóc N'owi w stworzeniu lepszego ¶wiata.
- Dobrze... Ruszaj Yukino, razem z tob± pójdzie tak¿e Saitou, gdy¿ niebezpieczeñstwo bêdzie czyha³o na ka¿dym twym kroku. Uwa¿aj na siebie.
- Nie martw siê o mnie ojcze, poradzê sobie. - Zapewni³a krótkow³osa, po czym w po¶piechu wysz³a z sali. Niemal¿e od razu pobieg³a do swej komnaty, gdzie czeka³ na ni± spakowany ju¿ kamerdyner.
- Mamy zielone ¶wiat³o Sai-chan, wreszcie mo¿emy siê uwolniæ z tego wiêzienia. - Rzek³a z rado¶ci± w g³osie. Tak w³a¶nie rozpoczyna siê przygoda Yukino, która nie ma pojêcia co j± mo¿e czekaæ po wyj¶ciu z twierdzy, w której ¿y³a prawie 17 lat.

Charakter:
Ca³kiem sympatyczna i towarzyska z niej dziewczyna, choæ wydajê siê byæ trochê zamkniêta w sobie, nie lubi rozmawiaæ o swej postaci. Pomijaj±c ten fakt, to jest tak¿e szczera, wali prosto z mostu, gdy¿ nie lubi, a raczej po prostu nie umie k³amaæ, gdy¿ w takiej sytuacji szybko siê denerwuje i pl±ta w zdaniach. Dobry z niej za to obserwator oraz informator, dziêki swym umiejêtno¶ciom szpiegowskim nabytym w organizacji, potrafi siê bezszelestnie zakradaæ, by zbieraæ przeró¿ne ciekawostki pods³uchuj±c innych ludzi. Taka jej ciekawska strona. £atwo dogadujê siê z cz³onkami Plasmy, a tak¿e ze zwyk³ymi lud¼mi. Najbardziej jednak czujê przywi±zanie do dzikich pokemonów, zapewne dlatego, ¿e wychowa³a siê z nimi. W dodatku jest nieco lekkomy¶lna oraz uparta, zawziêcie d±¿y do celu, nie zwa¿aj±c na to, co mo¿e siê staæ, tote¿ kamerdyner zatrudniony do wychowywania oraz pilnowania Yuki musi mieæ j± wiecznie no oku, zw³aszcza, i¿ jest niez³± kombinatork±. Na to, co wyrz±dza jej ojciec, Ghestsis, wykazujê siê zupe³n± obojêtno¶ci±, pomimo, ¿e jest drug± kandydatem do sprawowania w³adzy w Plasmie, to nie interesujê siê tym, obchodzi j± tylko dobro pokemonów. Pomijaj±c to, w trudnych sytuacjach wykazujê siê niez³± pewno¶ci± siebie oraz sprytem, nie boi siê ryzyka.

Cel: Przede wszystkim zapoznaæ siê z otaczaj±cym j± ¶wiatem oraz tymi niby przesi±kniêtymi z³em lud¼mi, inaczej mówi±c, zwiedzenia ka¿dego regionu poczynaj±c od ca³ej Unovy. Przy okazji zamierza pomagaæ dzikim pokemonom, które bêd± w tarapatach.
Towarzystwo: Tak.
Partner:

Saitou Hajime, 23-letni prywatny kamerdyner oraz bliski przyjaciel Yukino, która oczywi¶cie ma na niego chrapkê. No bo, kto by nie lecia³ na przystojnego, ¶wietnie gotuj±cego faceta?
Historii zaciekawej nie ma, do 13 roku ¿ycia wychowywa³ siê w domu dziecka, potem zostal zabrany przez Ghestsisa, by s³u¿y³ jego córce. To wszystko co o nim wiadomo, a raczej to, co wie Yukino.
Je¿eli chodzi o je charakter, to ma naturê cierpliwego, a zarazem powa¿nego m³odzieñca, który dobrze sobie zdaje sprawê z tego, co czuje do niego jego panienka, a jednak dla dobra swej pracy woli to ignorowaæ, choæ jest mu trudno siê powstrzymywaæ w pewnych sytuacjach, zw³aszcza jak ta go prowokuje do dzia³añ... Nie mo¿e zaprzeczyæ, tak¿e odczuwa jakie¶ zadurzenie w Harmonii. Dlatego, stara siê trzymaæ emocje na wodzy, by siê czasem na ni± nie rzuciæ... Pomijaj±c to, jest tak¿e pracowity oraz odpowiedzialny, pilnuje zawsze, by wszystko by³o na miejscu, a tak¿e uwa¿a na to, co robi panienka. Stara siê byæ zawsze przy niej. Na pewno nie ma charakteru gadu³y, oj nie... Ten facet, gada tyle, ile potrzeba, nigdy za du¿o, ani za ma³o. Punktualno¶æ, która jest w nim wrodzona irytuje Yukino, bêd±c± ¶piochem oraz spó¼nialsk±.
Jako pokemona posiada Machamp'a sprowadzonego specjalnie z Kanto.

Rywale: Zdaje siê na ciebie.
Rodzina:

Ghetsis - Za³o¿yciel oraz by³y przywódca Zespo³u Plazma, choæ nadal z podziemi wydaje rozkazy cz³onkom organizacji, a tak¿e przeprowadzê pewne eksperymenty z naukowcami, o których nikt nic nie wie. Biologiczny ojciec Yukino, a tak¿e przyrodni N'a. Z charakteru jest bardzo spokojnym, inteligentnym cz³owiekiem, dba o sw± rodzinê, choæ tak naprawdê chce ich wykorzystaæ, do przejêcia w³adzy nad wszystkimi regionami, z tego powodu mianowa³ Naturala przywódc± oraz wys³a³ Yukino w podró¿ miêdzy regionami, za pomoc± zebranych informacji chcê zniszczyæ równie¿ inne organizacje, by w przysz³o¶ci mu nie zagra¿a³y.

N' - Pe³ne imiê jego to Natural Harmonia Gropius. 20-letni przyrodni brat zielonow³osej, obecnie pe³ni±cy funkcje lidera Organizacji Plazma. Tak, jak Yukino zosta³ wychowany w towarzystwie pokemonów, jednocze¶nie bêd±c odizolowanym od ludzi. D±¿y, by oddzieliæ pokemony od ludzi, dziêki czemu dzikie stworzenia bêd± szczê¶liwsze. Nic nie wie o prawdziwych planach ojczyma. Równie¿ wyruszy³ w podró¿ po regionie Unova, maj±c jednocze¶nie sta³y kontakt z dru¿yn±. Z charakteru jest sympatycznym ch³opakiem, bardzo zdeterminowanym do osi±gniêcia swego celu, a zarazem wyrozumia³y oraz uczciwy.

Starter: Snivy
Kraina, miasto: Unova ._.
Styl gry:
- Na levele?: Tak
- Gatunek: Romans, Przygoda, Akcja i co tam jeszcze chcesz.
Pro¶by: Ten, moja postaæ jak cu¶ to potrafi rozmawiaæ z pokemonami, one rozumiej± j±, a ona ich. Informacja na przysz³o¶æ. A tak, to nic nie chcê.

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 30 Sierpieñ 13, 09:40   

Yuki, Yuki, Yuki! *Yuno mode one*
W ka¿dym razie... wiemy obie na co Ciê staæ, historia spoko, cel te¿ spoko (miejmy nadziejê, ¿e uda siê to poci±gn±æ na tyle, ¿eby dobi³o do innego regionu :D )... a ten, miasto mam sobie sama wybraæ?
Przyjêta, gra jak uporam siê z zaleg³o¶ciami tutaj i na Crystalu.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:

Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 30 Sierpieñ 13, 12:32   

Inako kochana, chcia³bym prosiæ Ciê o zgodê na powrót do mojej dawnej, acz krótkiej gry. Co Ty na to? ^^

Ostatnio zmieniony przez Conquest 30 Sierpieñ 13, 12:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 30 Sierpieñ 13, 12:37   

Conquest napisa³/a:
Inako kochana, chcia³bym prosiæ Ciê o zgodê na powrót do mojej dawnej, acz krótkiej gry. Co Ty na to? ^^

Yes, my Lord. Oczywi¶cie, ja nie mam uprawnieñ, ale chyba sobie przesuniesz, prawda, szefie? :>

Sygnatura użytkownika
Cytat:

Cytat:

Mollin 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 29 Sie 2013
Kontakt:
Wys³any: 30 Sierpieñ 13, 15:26   

Imiê i nazwisko, ewentualnie ksywka: Yasuhiro Sugase, albo po prostu Hiro
Wygl±d: Klik
Charakter:Niby wygl±da na mi³ego, przyjaznego, czêsto u¶miechniêtego ch³opaka, a tak naprawdê jest jedynie wrednym chamem, który uwielbia oszukiwaæ ludzi. Przejmuje siê jedynie sob±, nikt inny go nie obchodzi, chyba, ¿e jest dla niego kim¶ naprawdê wa¿nym. A takich osób nie ma zbyt wiele, bo Hiro zawsze stara siê trzymaæ z daleka od innych. Po prostu lubi samotno¶æ, a tak¿e po prostu nie chce mieæ ¿adnych przyjació³. Wed³ug niego nie s± oni potrzebni, nienawidzi ludzi. Ma tak¿e obojêtny stosunek do ¿ycia. Zginie, prze¿yje – nie obchodzi go to. Wa¿ne tylko, ¿eby zrobi³ to co ma zrobiæ. A gdy ju¿ siê do czego¶ zabierze to musi to dokoñczyæ choæby zakoñczy³o by siê to jego ¶mierci±. Co jest dosyæ dziwne, bo ch³opak na co dzieñ jest dosyæ leniwy i zanim siê do czego¶ zabierze minie dosyæ du¿o czasu. Lubi te¿ du¿o je¶æ, szczególnie s³odyczy.
Region pochodzenia: Nie pamiêta~
Region i miasto, w którym chcesz zacz±æ przygodê: Kanto, Celadon City
Krótka historia:
- Tsuki, Flamethower! - rozleg³ siê g³o¶ny krzyk.
Lis pos³usznie wykona³ polecenie swojego trenera. Natychmiast odwróci³ siê w stronê przeciwników, a po chwili z jego otwartego pyska wy³oni³y siê p³omienie. Dosyæ s³abe, jak na takiego Ninetales'a. Ale czego siê spodziewaæ po tak d³ugiej walce? Lisek by³ ju¿ wykoñczony i ledwo trzyma³ siê na nogach, ale nie móg³ dopu¶ciæ, ¿eby oni uciekli. Wtedy przecie¿ misja zakoñczy siê pora¿k±, a to jego w³a¶cicielowi by siê nie spodoba³o. A tym bardziej szefowi. Jednak pomimo starañ atak chybi³, a lis upad³ nieprzytomny na ziemiê z powodu Water Pulse skierowanego w jego stronê. Dziewczyna ubrana w czerwony strój delikatnie pog³aska³a Golducka po g³owie. Ten patrzy³ siê na ni± jeszcze przez chwilê, a nastêpnie uciek³ gdy ta zdecydowa³a siê go wypu¶ciæ. Obróci³a siê w stronê ch³opaka ubranego podobnie do niej. W rêkach trzyma³ jajo pokemona, zapewne jakiego¶ rzadkiego. Wymienili kilka s³ów, a nastêpnie uciekli razem z przedmiotem. Przedmiotem, który by³ celem misji. Zielonow³osy ch³opak zdj±³ czarny kaptur, którym siê zas³ania³. W koñcu nie chcia³, ¿eby kto¶ go rozpozna³. Nie by³o sensu ju¿ goniæ tamtych ludzi. Uciekli, a on nawet gdyby ich z³apa³ nie da³by rady odebraæ im jaja. Czyli misja nieudana. Wyj±³ z kieszeni czarno-bia³± kulê z czerwon± liter± „R”, a nastêpnie cofn±³ do niej pokemona, po czym odwróci³ siê i poszed³ przed siebie. Jednak jeszcze raz spojrza³ w stronê uciekaj±cej dwójki, po czym ruszy³ dalej. Nienawidzi³ rangerów.
---

Giovanii po us³yszeniu o misji milcza³. Gestem rêki kaza³ jedynie Sugase wyj¶æ, a sam zosta³ w swoim biurze. Ten uda³ siê do swojego pokoju, gdzie wypu¶ci³ z ball'a Tsuki. Pog³aska³ j± delikatnie po g³owie. Nie mia³ przyjació³, nienawidzi³ ludzi. Ale w stosunku do stworków by³ nawet przyjazny. Szczególnie do Tsuki. Podobno mia³ j± jeszcze przed trafieniem do zespo³u. Podobno, bo tego nie pamiêta³. Tak samo jak reszty swojego dzieciñstwa... Widzia³ jedynie, ¿e zespó³ R go uratowa³. Nie przejmowa³ siê tym, co dzia³o siê wcze¶niej. Nie obchodzi³a go jego rodzina, to kim by³, wiêc od tamtego momentu zdecydowa³ siê w nim pozostaæ. W koñcu byli dla niego now± rodzin±. Wiêkszo¶æ normalnych osób my¶la³aby, ¿e s± tam same z³e i wredne osoby, nienawidz±ce pokemonów. Pomijaj±c to ostatnie, mo¿na by stwierdziæ, ¿e Hiro taki jest. Jednak reszta – mi³e, dosyæ przyjazne osoby, bêd±ce w zespole z ró¿nych powodów. Trudno by³oby siê domy¶liæ, ¿e ktokolwiek z nich jest cz³onkiem z³ej organizacji. I to mu pasowa³o. Nie by³o ¿adnych k³opotów. Pog³aska³ liska po g³owie, a na pyszczku stworka ukaza³ siê lekki u¶miech. Wprawdzie przegrali misje, ale jego w³a¶ciciel nie ma mu tego za z³e. Yasuhiro po chwili po³o¿y³ siê na ³ó¿ku i zasn±³. By³ zmêczony.

---

Obudzi³o go pukanie do drzwi. Natychmiast wsta³ i podszed³ otworzyæ. Ujrza³ Giovanniego, który powiedzia³ mu jedynie, ¿e ma pój¶æ do niego do biura. Ch³opak przytakn±³ i wyszed³ z pokoju.

---

Ch³opak niezbyt zadowolony szed³ przed siebie On? Do rangerów? Wprawdzie tylko po to, ¿eby zdobyæ u nich potrzebne informacje, a tak¿e pomóc Rocketom ich zniszczyæ. Raz na zawsze. W koñcu kiedy¶ by³o tak dobrze... Jednak w koñcu musieli stworzyæ t± organizacje, która wszystko zepsu³a. Ale plan wymy¶lony przez szefa by³ dosyæ dobry. Dostaæ siê do rangerów po to, ¿eby ich zniszczyæ? Yasuhiro by³ w koñcu idealnym oszustem. Nie wydawa³o mu siê te¿, ¿eby go rozpoznali, w koñcu zawsze podczas misji zas³ania³ swoj± twarz. Najgorsze by³o jednak to, ¿e musia³ zostawiæ wszystkie swoje stworki. Tsune... Ale obieca³, ¿e wróci. Mo¿e to wszystko potrwa trochê d³ugo,ale na pewno wróci! Zatrzyma³ siê i spojrza³ na ogromny budynek przed sob±. Szko³a dla rangerów. Podszed³ do drzwi, a nastêpnie wszed³ do ¶rodka.
---

Po jakim¶ czasie uda³o mu siê w koñcu j± ukoñczyæ. W³a¶ciwie dopiero teraz rozpoczyna³a siê jego misja. Zniszczyæ rangerów... Jeszcze nie by³ do koñca pewny jak ma to zrobiæ. Ale chcia³, ¿eby to wszystko skoñczy³o siê jak najszybciej i móg³ spokojnie wróciæ.

Powody zostania Rangerem: Giovanni mu kaza³ .-.
Cele: Zniszczy³ organizacje rangerów i wróciæ do Teamu Rocket.
Partner: A niech bêdzie Vulpix :3
Pro¶by: ---

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Mollin 30 Sierpieñ 13, 15:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 30 Sierpieñ 13, 17:20   

Yay... trochê dziwny cel itepe, ale jednak przyjmujê. Gra prawdopodobnie jutro, dzisiaj opadam z si³.

Sygnatura użytkownika
Cytat:

Cytat:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: