Mój obecny nick: Sai Vi
Powód zmiany: Tego nicka ju¿ praktycznie nigdzie nie u¿ywam, a chcia³abym wróciæ na forum po d³uuuugim czasie nieobecno¶ci, tak 'na nowo'
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: pierwsza zmiana
Nowy nick: Fyne-Q
Nich Ci bêdzie.
Ostatnio zmieniony przez Conquest 29 Lipiec 13, 06:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mój obecny nick: misio19
Powód zmiany: Powróci³em na forum po oko³o 2 latach nieobecno¶ci. Aktualnie nie korzystam z mojego starego nicku.
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: Pierwsza zmiana nicku.
Nowy nick: Ofca
Gotowe
~ Conquest
Ostatnio zmieniony przez Conquest 9 Sierpieñ 13, 19:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mój obecny nick: Akairen
Powód zmiany: Gdy¿ przy rejestracji nie zamierza³am tu graæ oraz przebywaæ, chcia³am tylko zareklamowaæ forum, lecz po poznaniu tutejszych ludzi i zapisanie siê do MG Inaki, postanowi³am zostaæ na sta³e.
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: Pierwsza
Nowy nick: Yuuki
Przykro mi, ¿e nie da³o siê Yuki, ale zmienione
~ Conquest
Ostatnio zmieniony przez Conquest 30 Sierpieñ 13, 13:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mój obecny nick: Shadow-Fox
Powód zmiany: Na innych forach pokemon od 2009 roku u¿ywam nicku Shadi i chocia¿ oba nicki s± mroczne to uzna³em ¿e lepiej bêdzie je ujednoliciæ. Poza tym na górze strony g³ównej forum jestem wymieniony jako Shadi i u¿ywanie tego nicka dalej, sia³oby tylko dezorientacjê.
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: 1 zmiana
Nowy nick: Shadi
Zrobione.
~ Conquest
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Conquest 17 Wrzesieñ 13, 19:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mój obecny nick: Fuzaki
Powód zmiany: nigdzie tego nicku nie u¿ywam tylko tutaj, a po za tym i tak na mnie wo³aj± microice.
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: 2 zmiana
Nowy nick: Microice
Zrobione. ~PokeMan
Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 3 Luty 14, 21:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mój obecny nick: Quarian
Powód zmiany: To jedyna strona na której mam ten nick, chcia³am, ¿eby by³ ju¿ "od teraz" sta³y, ale jednak mi siê nie podoba... Od 2011 by³am kazador albo Sub-Zero... (zale¿y od tego, który by³ wolny) A jeszcze mój ostatni powrót do gry w Mortal Kombat ju¿ ca³kiem o tym przes±dzi³.
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: Pierwsza
Nowy nick: Sub-Zero
Gotowe
~Conquest
Sygnatura użytkownika
-I will have my revenge. But I will not kill Sub-Zero. -Will not? Or 'can' not?
Ostatnio zmieniony przez Conquest 18 Sierpieñ 14, 14:30, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.