Siema!
Wczoraj podczas przechodzenia emeraldów (¶wietna sprawa emulator przeno¶ny na androida) zorientowa³em siê, ¿e mo¿na by urozmaiciæ tê grê, g³ównie chodzi o pocz±tek gdzie ca³y czas jest poochyena, wrumple czy zigzagoon. Wiêc zabra³em siê za przerabianie. Piszê na forum bo chcia³bym wiedzieæ co pokemonowa spo³eczno¶æ o tym my¶li, ale te¿ poprosiæ o rady dotycz±ce np. wystêpowania i lvl poków.
2.Lista zmian...
... Na razie nie jest d³uga, bo przerabiam grê dos³ownie od wczoraj.
-zmienione startery na TREECKO, CHARMANDER'A i TOTODILE'A
To pierwsza i wydaje mi siê ¿e kontrowersyjna decyzja, bo przecie¿ kto nie lubi TORTCHIC'A czy MUDKIP'A?
-dodana lokacja jezioro przy ROUTE 101
Na jeziorku jest jaskinia (¿eby siê dostaæ trzeba surf) z lokacj± STARTER'S PLAIN w której wystêpuj± wszystkie startery z gen I II III.
STARTER'S PLAIN
[obrazek bêdzie]
Tyle na razie. Proszê o komentarze i porady.
Edit 06/08/13
Pierwsza beta ju¿ dostêpna! http://chomikuj.pl/ziembek98/ZIEMBEK*27S+MOD
Lista zmian taka jak powy¿ej plus doda³em dwie nowe lokacje. Przej¶cia s± do¶æ widoczne w miastach. Na chomiku s± udostêpnione równie¿ wygl±dy lokacji.
Edit 07/08/13
Na chomiku wrzuci³em dwie nowe mapy. Wydaje mi siê, ¿e z ka¿d± now± map± moje zdolno¶ci projektowania poprawiaj± siê. Jutro ulepszê wygl±d starter's plain i exp1. Jak tylko skoñczê wrzucê na chomika efekty mojej pracy. Lokalizacje map umieszczam równie¿ na chomiku.
Edit 08/08/13
Dzisiejsza beta wrzucona na chomika!
Ostatnio zmieniony przez Ziembek 8 Sierpieñ 13, 17:26, w ca³o¶ci zmieniany 7 razy
mimo to, je¶li co¶ z tego zrobisz, to czekam na pierwsz± betê
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 5 Sierpieñ 13, 12:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Tak to jest co¶ podobnego. Tylko ja nie chcê ¿eby w mojej wersji by³y wszystkie poki, tylko ¿eby po prostu nie by³o monotonni. Na przyk³ad mam pomys³ ¿eby dodaæ niedaleko GYM'ów expowiska, gdzie bêd± podobne poki jak w GYM'ach tylko 3 czy 4 lvl s³absze. W emerald 386 s± tylko poki zmienione, a ja bym jeszcze doda³ jakie¶ lokacje.
dlatego napisa³em podobne lecz inne i powtórzê siê raz jeszcze, jak ci siê uda, czekam na release, póki co jedyne co wywal tego belsprouta ze starterów, bo ¶miesznie wygl±da
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.