POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
1 Luty 17, 09:21
Totally Pokemon PL
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 27 Lipiec 13, 15:25   

tivec napisa³/a:
Chcia³bym siê dowiedzieæ, czy istnieje jakakolwiek szansa, by móc pos³uchaæ choæby czê¶ci z tych piosenek.

Tak, fragmenty jednominutowe to tzw. Karaokemony w których u¿yto 5 piosenek z p³yty.
tivec napisa³/a:
Podajê link do piosenki Ty i ja i Pokemon, wcze¶niej nie s³yszanej w serialu.
http://www.youtube.com/watch?v=ghyd5NuX43A

Jest s³yszana, choæby w pierwszym odcinku JJ czyli 116 odcinku jako ww. 1 min. fragment. Z polsk± wersj± Karaokemonów by³ taki problem, ¿e oryginalnie, to s± one poci±tymi fragmentami piosenki, a u nas u¿ywano Pierwszej minuty piosenki, albo ostatniej, co dotyczy równie¿ Jukeboxów (klipy z s2), a co by³o totaln± g³upot±, bo przez to co innego ¶piewano, a text karaoke wy¶wietlany na dole odnosi³ siê do zupe³nie innej czê¶ci piosenki. Autor wrzutki na YTnajwyra¼niej zdoby³ pe³n± wersjê piosenki "Ty i ja, i Pokemon" i poci±³ oraz dopasowa³ j± tak, jak powinno prawid³owo lecieæ w Karaokemonie.

tivec napisa³/a:
Jest on te¿ pewnie jednym z nielicznych posiadaczy materia³ów z tej p³yty, mo¿e nawet pe³nych kawa³ków. Có¿ za szczê¶ciem by³oby, gdyby zechcia³ siê podzieliæ nimi z fanami Pokemon, ale raczej na to s± nik³e szanse....

No w³a¶nie, niemo¿liwe, bo je¶li gdzie¶ te piosenki wyp³yn±, to bêdzie wiadomo, ¿e od niego by³ przeciek i UMP siê do niego dobierze.

4xIjestêg³up napisa³/a:
chcia³em ci tylko pokazaæ, ¿e osób interesuj±cych siê losami p³yty jest minimalnie ma³o

No i co z tego ? Czy skala zainteresowania jest przyczynkiem do wy¶miania ?
Opticum napisa³/a:
a po drugie, czemu takie spiny ³apiesz na forum o POKEMONACH?
piszemy tu ¶mieszne posty dla lulzów (oprócz mikrochloda xD ) a ty ³apiesz po¶lado¶cisk i obra¿asz prawdopodobnie starszych od siebie
not to mention, ale nie wprowadzaj takich ¶mieszkowych dram na martwych forach

KURFA, dla Ciebie ka¿dy text maj±cy wiêc ej ni¿ 7 linijek i sensowny, jest spin±. Co ma temat forum do FORMY ? Mo¿na pogadaæ o Pkmn powa¿nie. To tylko ty i 4xIjestêg³up robicie burdel i pod¶miechujki.

Wracaj±c do meritum - przeró¿ne mixy z dostepnych fraggmentów znajdzie siê tu: http://PokeMan.wrzuta.pl/...ally_pokemon_pl a informacje tu: http://www.pokemony.com/p...ally-Pokemon-PL

I to niestety wszystko. Spo¶ród piosenek z p³yty, znamy tylko: 5 piosenek które by³y w Karaokemon, Pkmn Johto (bo czo³ówka s3) oraz Najwieksza gra, która kto¶ zdobyl w calosci, a w obawie o prawa autorskie wypuscil do sieci pierwsze 91 seuknd utworu, Grrr...

Zarówno piosenki z pierwszej, jak i tej p³yty, by³y puszczane w polskich radiach - g³ównie Radiowa Trójka oraz RMF. Wtedy te¿ puszczano pe³n± wersjê Ty i ja, i Pokemon.

Piosnki z drugiej p³yty puszczano te¿ na pokekoncertach, m in. w Zakopanym.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 27 Lipiec 13, 15:37, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 27 Lipiec 13, 16:54   

poke, bez spiny :p

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

tivec 
Pewnie nie zna PokeMana
PokeMaster

Do³±czy³: 25 Lip 2013
Wys³any: 27 Lipiec 13, 20:48   

Czyli szanse na dorwanie pe³nych kawa³ków s± ¿adne...
Wielka szkoda, ¿e producent w taki sposób potraktowa³ fanów, bo piosenki s± na prawdê fajne i przywo³uj± wiele wspomnieñ z dzieciñstwa.

Gamer 
Pewnie nie zna PokeMana
Gamer

Do³±czy³: 30 Mar 2015
Sk±d: Rzeszów
Wys³any: 30 Marzec 15, 20:10   

szukali¶cie na youtubie? lub wrzuta?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów