Witam.
Od dawna poszukujê piosenek z p³yty Totally Pokemon w pe³nej wersji. Wiem, ¿e nie ukaza³a siê ona na rynku, ale niektóre osoby podobno s± w posiadaniu utworów z kr±¿ka. Chcia³bym siê dowiedzieæ, czy istnieje jakakolwiek szansa, by móc pos³uchaæ choæby czê¶ci z tych piosenek.
Pozdrawiam
nie, nie istnieje bo ta p³yta/kaseta nie zosta³a nigdy wydana, osta³y siê w internecie jedynie strzêpki z tej [³yty jak np. ty i ja i pokemon.
ja znalaz³em gdzie¶ jeszcze "mi³o spêdzaæ czas" ale nie pamiêtam gdzie.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Trochê poszpera³em w necie i dowiedzia³em siê, ¿e producentem Totally Pokemon by³ Robert Kalicki. Jest on te¿ pewnie jednym z nielicznych posiadaczy materia³ów z tej p³yty, mo¿e nawet pe³nych kawa³ków. Có¿ za szczê¶ciem by³oby, gdyby zechcia³ siê podzieliæ nimi z fanami Pokemon, ale raczej na to s± nik³e szanse....
I patrzcie... PokeMan ma pe³ne wyniki badañ ¶rodowiskowych po¶wiêcone temu tematowi, jest jednym z nielicznych, którzy wiedz± najwiêcej o tej p³ycie oraz o kulisach jej losów...
I jak na z³o¶æ go nie ma, a do tego tematu zajrzy pewnie dopiero za pó³ roku, by podtrzymywaæ swój imejd¿ oszo³oma pokesceny
Ehhh...
Twój sarkazm dziecko jest zupe³nie zbyteczny. Za³o¿y³em konto i temat na tym forum tylko po to, aby dowiedzieæ siê czego¶ wiêcej o tej p³ycie. Pokemon'ani nie interesowa³em siê od 7 lat, ostatnia seria jak± ogl±da³em to Johto Journey na Jetix (nie wiem czy pamiêtasz taki kana³). Z czystej nostalgii zainteresowa³em siê p³yt± i twój dziecinny komentarz nic nie wnosi do dyskusji. Informacje, które mam s± z inne strony o tej samej tematyce i z uwagi na to, ¿e przez 7 lat nie by³o mnie w temacie anime nie mam pojêcia jakie s± aktualne dane co do tej p³yty. Na tamtym forum u¿ytkownik zamie¶ci³ nieznany wcze¶niej kawa³ek z tej¿e p³yty i twierdzi, ¿e s³ysza³ inne piosenki, wiêc chcia³em siê dowiedzieæ, czy kto¶ mo¿e wie co¶ wiêcej.
Nie spêdzaj tyle czasu przed komputerem m³okosie i wyjd¼ trochê na dwór, gdzie moje pokolenie spêdza³o najwiêcej czasu. Tam ju¿ takim kozakiem nie bêdziesz.
chcia³em ci tylko pokazaæ, ¿e osób interesuj±cych siê losami p³yty jest minimalnie ma³o... ja znam trzy osoby, które wnika³y w temat i prawdopodobnie uda³o im siê zdobyæ co¶ wiêcej, ni¿ to, co wyciek³o do internetu.
Jednym z nich jest admin tej strony
wiesz, mo¿e i siedzê d³ugo przed kompem, ale w twoim wypadku posiedzenie d³u¿ej ni¿ z sebkami na ³aweczce chlej±c hehe piwko nie usprawiedliwia braków w znajomo¶ci norm panuj±cych na tym forum - chocia¿ to zrozumia³e, gdy¿ konto stworzy³e¶ jeszcze w tym tygodniu x)
also, brechtam z "kozaka", kocham takich tak mocno nowych w internety xDDDDD
Musze Ciê rozczarowaæ, ale nie spinam siê, bo w necie przy tym poziomie debilizmu i ilo¶ci dzieci, jaki dzisiaj mamy jest to po prostu bez sensu ;)
Ehhh...
Twój sarkazm dziecko jest zupe³nie zbyteczny. Za³o¿y³em konto i temat na tym forum tylko po to, aby dowiedzieæ siê czego¶ wiêcej o tej p³ycie. Pokemon'ani nie interesowa³em siê od 7 lat, ostatnia seria jak± ogl±da³em to Johto Journey na Jetix (nie wiem czy pamiêtasz taki kana³). Z czystej nostalgii zainteresowa³em siê p³yt± i twój dziecinny komentarz nic nie wnosi do dyskusji. Informacje, które mam s± z inne strony o tej samej tematyce i z uwagi na to, ¿e przez 7 lat nie by³o mnie w temacie anime nie mam pojêcia jakie s± aktualne dane co do tej p³yty. Na tamtym forum u¿ytkownik zamie¶ci³ nieznany wcze¶niej kawa³ek z tej¿e p³yty i twierdzi, ¿e s³ysza³ inne piosenki, wiêc chcia³em siê dowiedzieæ, czy kto¶ mo¿e wie co¶ wiêcej.
Nie spêdzaj tyle czasu przed komputerem m³okosie i wyjd¼ trochê na dwór, gdzie moje pokolenie spêdza³o najwiêcej czasu. Tam ju¿ takim kozakiem nie bêdziesz.
nie jestem pewien czy wiesz co to sarkazm to jedno, a po drugie, czemu takie spiny ³apiesz na forum o POKEMONACH?
piszemy tu ¶mieszne posty dla lulzów (oprócz mikrochloda ) a ty ³apiesz po¶lado¶cisk i obra¿asz prawdopodobnie starszych od siebie
not to mention, ale nie wprowadzaj takich ¶mieszkowych dram na martwych forach
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.