POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Nil satis nisi optimum
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 29 Maj 13, 23:56   Nil satis nisi optimum

Witajcie! Na wstêpie chcia³bym powiedzieæ, ¿e ów temat nie jest pisany dobrowolnie, ale tylko czê¶ciowo. Otó¿ nadesz³a chwila, w której muszê siê z Wami po¿egnaæ. Sytuacja w ¿yciu prywatnym, tj. nauka itd. nie zostawiaj± mi czasu na administrowanie forum. Prawdopodobnie zostanê z Wami, ale ju¿ tylko w takiej roli, na jak± czas mi pozwoli - zwyk³ego usera (a mo¿e w ogóle mi nie pozwoli, kto wie?). Je¶li móg³bym o co¶ prosiæ, to by³aby to pamiêæ. Mam nadziejê, ¿e wrócê, ale nigdy nie wiadomo co przyniesie los. Mimo, ¿e nie chcê odchodziæ, to na my¶l o przerwie czujê ulgê, gdy¿ PPS bardzo wci±ga i mêczy - zw³aszcza na piêciu frontach xD

Aby zbêdnie nie przed³u¿aæ... wypisuje listê osób, którym chcê podziêkowaæ (kolejno¶æ losowa):
- Afil - za wprowadzenie mnie w realia wiosennego Collecta w 2012, za awatary, za rozmowy, za pierwsz±, "legendarn±" grê w PBFie Collecta xD
- Byakurai - za wspó³adminowanie na forum w zesz³ym roku i masê pomocy w bie¿±cym.
- Inaka - g³ównie za grê w PBFie. Teraz ju¿ na pewno nie dotrzymam terminów :chory:
- Nenloth - za wk³ad w PBF, za bycie spokojnym cz³owiekiem, za ¿art o Na$rim w SB...
- kowalt - za ¶wietne poczucie humoru i za to, ¿e zawsze ogarnia moje wariactwo :D
- DominLoL - mimo, ¿e niezrównowa¿ony wariat, to da siê lubiæ. Ponadto wytrwa³ spory kawa³ czasu na Collectcie, za co wielki szacunek.
- Szymb - za polowanie z Dominem na pliki, za t³umaczenie PokeGenów i newsów z Serebca.
- PokeMan - za bycie moim mentorem, za cierpliwo¶æ do mnie, za trzymanie tego forum.

Wiêcej tutaj, ale zamiast tego wrzucê na Collecta przes³anie: Stara Gwardio, nie k³óæcie siê z administracj±, bo to ¿adnej ze stron nie pomaga - taki internet. Starajcie siê osi±gn±æ konsensus. To chyba tyle ode mnie. Do przeczytania :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uEC7tPPKAXQ[/youtube]

Ostatnio zmieniony przez Conquest 2 Czerwiec 13, 08:56, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 30 Maj 13, 07:01   

...ok, wchodzê z rana i bum, Conquest odchodzi.

leæ na urlop, nie mówiê nie ale... skoro ty odchodzisz ( na ile to nawet pewnie sam nie wiesz ) to kto teraz bêdzie zarz±dza³ tym grajdo³em ?

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 30 Maj 13, 07:26   

DominLoL napisa³/a:
...ok, wchodzê z rana i bum, Conquest odchodzi.

leæ na urlop, nie mówiê nie ale... skoro ty odchodzisz ( na ile to nawet pewnie sam nie wiesz ) to kto teraz bêdzie zarz±dza³ tym grajdo³em ?

My¶lê, ¿e kilka ostatnich s³ów mojego posta jasno to stwierdza.

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 30 Maj 13, 10:37   

Conquest... ty chyba sobie s³abe ¿arty robisz D:

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 30 Maj 13, 11:32   

Conquest napisa³/a:
My¶lê, ¿e kilka ostatnich s³ów mojego posta jasno to stwierdza.

Nie... Nie nie nie nie! NOSZ KU¬WA NIE! B³agam, powiedzcie mi ¿e sie myle i bêdzie to kto¶ normalny!!!

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

4xI 
Bug Catcher

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 30 Maj 13, 12:17   

ej... ale temat po¿egnalny mia³ byæ tylko ironi± do tego, ¿e tak bardzo na¶laduje pokemana... to nie by³o na serio D:
konk³e, ³aj...

tylko nie zamieñ siê w 2-go Kapu i nie wróæ z butami od razu wszêdzie jednocze¶nie

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 30 Maj 13, 13:24   

4xIjestêg³up napisa³/a:
tylko nie zamieñ siê w 2-go Kapu i nie wróæ z butami od razu wszêdzie jednocze¶nie

Zaznaczam, ¿e odchodzê ze stanowisk (na czas nieokre¶lony), a nie z PPSu.

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 30 Maj 13, 13:37   

A tak serio, to kto teraz tu dowodzi?

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 30 Maj 13, 15:36   

Vabigoon napisa³/a:
A tak serio, to kto teraz tu dowodzi?

Conquest napisa³/a:
Stara Gwardio, nie k³óæcie siê z administracj±, bo to ¿adnej ze stron nie pomaga - taki internet. Starajcie siê osi±gn±æ konsensus.

vabi i wszyscy inni którzy nie wiedz±, postawcie se pytanie, kto nas wykurzy³ ponda pó³ roku temu, z kim toczyli¶my k³ótnie i ¿arli¶my siê, kto odkopywa³ tematy jak por±bany i kto, och kto, przychodzi wam na my¶l gdy mówiê "pokemonowy hitler"?

( podpowied¼, pierwsza litera nicku to P )

Sygnatura użytkownika

4xI 
Bug Catcher

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 30 Maj 13, 19:44   

Cytat:
kto, przychodzi wam na my¶l gdy mówiê "pokemonowy hitler"?

Daru? A niby sk±d on tutaj?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: