- kolorki linków s±
- belka "Kto jest online" pod najnowsz± Oper± jest ju¿ ok (jak zwykle, Opera musi robiæ problemy)
- niezalogowani userzy nie widz± ju¿ "wyloguj"
- mi siê tekst nie zawija w Operze, sprawd¼cie czy macie to nadal (kto mo¿e)
- kolorki linków s±
- belka "Kto jest online" pod najnowsz± Oper± jest ju¿ ok (jak zwykle, Opera musi robiæ problemy)
- niezalogowani userzy nie widz± ju¿ "wyloguj"
I bardzo dobrze.
Perry napisa³/a:
- mi siê tekst nie zawija w Operze, sprawd¼cie czy macie to nadal (kto mo¿e)
Layout jest ujednolicony, co oczywi¶cie jest plusem, ale czêsto tre¶æ (strona g³ówna forum) siê zlewa ze sob±, od siebie proponowa³bym nieco przyciemniæ t³o.
Emotikony (a raczej wed³ug szablonu: Ikony Emocji) s± strasznie 'po waflu' (po chooyu), ale z drugiej strony mnie to nie obchodzi - nie u¿ywam ich.
Hm, przyda³aby siê mo¿liwo¶æ powiêkszania/pomniejszania czcionki w postach.
Layout jest ujednolicony, co oczywi¶cie jest plusem, ale czêsto tre¶æ (strona g³ówna forum) siê zlewa ze sob±, od siebie proponowa³bym nieco przyciemniæ t³o.
Moim zdaniem efekt jest ca³kowicie zadowalaj±cy.
Jabuko napisa³/a:
Emotikony (a raczej wed³ug szablonu: Ikony Emocji) s± strasznie 'po waflu' (po chooyu), ale z drugiej strony mnie to nie obchodzi - nie u¿ywam ich.
Jest ³adnie, na tyle web 2.0 na ile da sie sie to wyciagnac ze starego juz skryptu. Brakuje mi detalu w postaci user-agenta Google Chrome. Jak skrypt wyszedl to tej przegladarki nie bylo, a obecnie jest bardzo popularna.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.