Nie chcia³em nikomu ubli¿yæ, jednak obmy¶lenia czego¶ tak dok³adnie mo¿e byæ problematyczne i czasoch³onne, a nie wszyscy maj± czas.
Jak dla mnie (subiektywne zdanie), to niezbyt. Ja osobi¶cie jestem ju¿ przyzwyczajony do klasycznych 8 odznak, a prócz regionów g³ównych s± jeszcze inne. St±d te przeró¿ne odznaki. W g³ównych regionach oficjalnych zawsze by³o 8, ale np w pierwszej serii by³ konkurs wedzowy pokemon i tam mo¿na by³o zyskac odznakê te¿.
Serio? Je¶li to by³o w pierwszej serii, to chyba bez zrozumienia ogl±da³em albo nie zwróci³em uwagi.
Zostajê jednak dalej przy swoim zdaniu ze wzglêdu na jaki¶ sentyment do tej ósemki.
I w³a¶nie to mnie boli. W naszym PBF'ie zawsze wszystko narzucali¶my przez gry, ale o samym ¶wiecie nigdy nie my¶leli¶my. Mamy ¶wiat, otwarty ¶wiat pokemon i dobrze wiemy, ¿e na potrzeby naszego PBF'u mo¿na go rozwin±æ, ale nieeee... my wolimy ograniczaæ siê przez te pieprzone gry, anime i tak dalej, bo tak zawsze by³o tak, jak my siê ju¿ "nauczyli¶my" i od dawna nie by³o zmiany...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.