Jakie to smutne, ¿e przez tyle lat, mniej i bardziej m±drzy, twórcy/redaktorzy/admini etc. Poke Stron rozwijali swoje daremne talenty translatorskie by przepisywaæ g³upoty z zagranicznych stron, zamiast opisaæ te wszystkie rzeczy którymi siê chwalicie w tym temacie. Czy kto¶ siê zdecyduje zrobiæ "normaln±" Polsk± stronê Pokemon, a nie Polskojêzyczne shity jakie do tej pory by³y ?
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
A TO zdobyli¶cie ju¿ do swojej kolekcji ? By³o w sprzeda¿y tylko pierwszy tyd. tego miesi±ca.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Z kolekcji Pokemon mam tylko Mojego brata (Prawie-jak-realny-pokemon.(
[Offtop] PokeMan b³agam Ciê przestañ pierdzieliæ "Uh-Oh! Jaka to z³a i nie dobra zrobi³a siê scena pokeeemon!" bo to ju¿ nudne siê robi ;/ To co Tobie przeszkadza jakby¶ nie zauwa¿y³ nie przeszkadza wielu innym osobom. Ja np. Wolê porozmawiaæ o kolekcji poke-stuffu ni¿ o tym "Czemu Ty nie podk³adasz g³osu Asha tylko wstawili jakiego¶ Karolka." No wybacz ale od oczywistych informacji s± strony pokroju wikipedia A NIE FORUM! eh...[koniec offtopu]
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 10 Lipiec 12, 04:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
PokeMan b³agam Ciê przestañ pierdzieliæ "Uh-Oh! Jaka to z³a i nie dobra zrobi³a siê scena pokeeemon!" bo to ju¿ nudne siê robi ;/ To co Tobie przeszkadza jakby¶ nie zauwa¿y³ nie przeszkadza wielu innym osobom. Ja np. Wolê porozmawiaæ o kolekcji poke-stuffu ni¿ o tym "Czemu Ty nie podk³adasz g³osu Asha tylko wstawili jakiego¶ Karolka." No wybacz ale od oczywistych informacji s± strony pokroju wikipedia A NIE FORUM! eh...
LOL totalny, o ile czepianie siê w innych tematach mo¿na by³o nawet zrozumieæ ( choæ dopiero po przeprowadzeniu procesu skretynienia./wypiciu wielu wyskokowych ) o tyle TU, to ju¿ bezczelno¶æ. W tym topicu nie napisa³em nic co mi zarzucasz, wiêc teraz to Pan wyskakuje z tym, czego lud nie chce. Nigdy nie pisa³em o tym, gdzie i co robiê w dubbingu, oprócz oczywistych oficial information nt. Pokemon. Ponadto, u¿ywaj±c mojego imienia, przeczy pan sobie temu, co napisa³ Pan w pewnym topicu ( mniej wiêcej ) " ja ni znam innych pokefor, ale PokeMan jest be admin", bo w takim razie, Musia³e¶ byæ na innych pokeforach.
Co do wikipedii, to sprawa jest zawi³a. Generalnie, wikipedia to nie wiedza bez pokrycia, a arty encyklopedyczne tworzone na podstawie stron trzecich np. Valhalli. Jest na wiki co¶ takiego jak poczekalnia artów ( http://pl.wikipedia.org/w...a/artyku%C5%82y ), gdzie s± omawiane ( i najczê¶ciej potem kasowane ) arty m in. o kreskówkach, gdzie problem jest taki, ¿e debile zamiast robiæ fanowskie pl strony, wpisuj± infa bezpo¶rednio do artyku³u, a potem siê dziwi±, ¿e art zostaje skasowany bo " bez ¼róde³". Ale mo¿na tego ni wiedzieæ, je¶li siê jest jak 99% ludzi, co Wiki uwa¿aj± za synonim jedynego ¼ród³a wiedzy w necie i tylko kopiuj± bez czytania tre¶ci stamt±d do prac domowych itp.
Nie chcê tym samym, nakazywaæ byæ jednym z kilku tys. wikipedystów którzy pisz± arty dla ciemnego ludu, ale chcê aby kto¶ skuma³, ¿e wiki to nie prosta sprawa, a bardzo zbiurokratyzowana machina z tysi±cem zasad np. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:CWNJ
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 10 Lipiec 12, 04:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ja mam ( raczej wiêkszo¶æ mia³em)
- rêcznik pokemon
- bluzê z Blastoisem ( w³a¶nie mam na sobie)
-kilkadziesi±t tazosów( a mo¿e i kilkaset)
-gazetka pokemon ( spoczywa w pokoju)
Postanowilem temat odkopac, bo jest okazja - to moja kolekcja, dopiero 1-szy filmik, bede cos dodawac caly czas: http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Czesc II sie uploaduje
On: No nareszcie, ju¿ tak d³ugo czekam!
takie jest ma³¿eñstwo:
Ona: Mo¿e chcesz, ¿ebym posz³a?
On: Nie! Co ci przysz³o do g³owy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywi¶cie o ka¿dej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedy¶ zdradzi³e¶?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie poca³owaæ?
On: Tak, za ka¿dym razem i przy ka¿dej okazji!
Ona: Czy by¶ mnie kiedykolwiek uderzy³?
On: Zwariowa³a¶? Przecie¿ wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy mogê ci zaufaæ?
On: Tak...
Ona: Kochanie...
Kilka lat pó¿niej...Przeczytajcie od do³u do góry.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.