POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
9 Lipiec 12, 08:29
Wasze zbiory
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 10, 17:41   

Jakie to smutne, ¿e przez tyle lat, mniej i bardziej m±drzy, twórcy/redaktorzy/admini etc. Poke Stron rozwijali swoje daremne talenty translatorskie by przepisywaæ g³upoty z zagranicznych stron, zamiast opisaæ te wszystkie rzeczy którymi siê chwalicie w tym temacie. Czy kto¶ siê zdecyduje zrobiæ "normaln±" Polsk± stronê Pokemon, a nie Polskojêzyczne shity jakie do tej pory by³y ?

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 10, 23:33   

@UP: Na pewno to w³a¶ciwy temat?

@TOPIC: Do mojej kolekcji dosz³y figurki z DP oraz rysik do DS Lite z Pikaczem.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 26 Styczeñ 11, 15:20   

A TO zdobyli¶cie ju¿ do swojej kolekcji ? By³o w sprzeda¿y tylko pierwszy tyd. tego miesi±ca.

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Drewko 
Gapa, gubi PokeBalle
Drewniany Kolega

Do³±czy³: 09 Gru 2010
Sk±d: Tczew
Wys³any: 26 Styczeñ 11, 19:04   

Z kolekcji Pokemon mam tylko Mojego brata (Prawie-jak-realny-pokemon.(

[Offtop] PokeMan b³agam Ciê przestañ pierdzieliæ "Uh-Oh! Jaka to z³a i nie dobra zrobi³a siê scena pokeeemon!" bo to ju¿ nudne siê robi ;/ To co Tobie przeszkadza jakby¶ nie zauwa¿y³ nie przeszkadza wielu innym osobom. Ja np. Wolê porozmawiaæ o kolekcji poke-stuffu ni¿ o tym "Czemu Ty nie podk³adasz g³osu Asha tylko wstawili jakiego¶ Karolka." No wybacz ale od oczywistych informacji s± strony pokroju wikipedia A NIE FORUM! eh...[koniec offtopu]
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 10 Lipiec 12, 04:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 28 Styczeñ 11, 21:03   

Drewko napisa³/a:
PokeMan b³agam Ciê przestañ pierdzieliæ "Uh-Oh! Jaka to z³a i nie dobra zrobi³a siê scena pokeeemon!" bo to ju¿ nudne siê robi ;/ To co Tobie przeszkadza jakby¶ nie zauwa¿y³ nie przeszkadza wielu innym osobom. Ja np. Wolê porozmawiaæ o kolekcji poke-stuffu ni¿ o tym "Czemu Ty nie podk³adasz g³osu Asha tylko wstawili jakiego¶ Karolka." No wybacz ale od oczywistych informacji s± strony pokroju wikipedia A NIE FORUM! eh...

LOL totalny, o ile czepianie siê w innych tematach mo¿na by³o nawet zrozumieæ ( choæ dopiero po przeprowadzeniu procesu skretynienia./wypiciu wielu wyskokowych ) o tyle TU, to ju¿ bezczelno¶æ. W tym topicu nie napisa³em nic co mi zarzucasz, wiêc teraz to Pan wyskakuje z tym, czego lud nie chce. Nigdy nie pisa³em o tym, gdzie i co robiê w dubbingu, oprócz oczywistych oficial information nt. Pokemon. Ponadto, u¿ywaj±c mojego imienia, przeczy pan sobie temu, co napisa³ Pan w pewnym topicu ( mniej wiêcej ) " ja ni znam innych pokefor, ale PokeMan jest be admin", bo w takim razie, Musia³e¶ byæ na innych pokeforach.
Co do wikipedii, to sprawa jest zawi³a. Generalnie, wikipedia to nie wiedza bez pokrycia, a arty encyklopedyczne tworzone na podstawie stron trzecich np. Valhalli. Jest na wiki co¶ takiego jak poczekalnia artów ( http://pl.wikipedia.org/w...a/artyku%C5%82y ), gdzie s± omawiane ( i najczê¶ciej potem kasowane ) arty m in. o kreskówkach, gdzie problem jest taki, ¿e debile zamiast robiæ fanowskie pl strony, wpisuj± infa bezpo¶rednio do artyku³u, a potem siê dziwi±, ¿e art zostaje skasowany bo " bez ¼róde³". Ale mo¿na tego ni wiedzieæ, je¶li siê jest jak 99% ludzi, co Wiki uwa¿aj± za synonim jedynego ¼ród³a wiedzy w necie i tylko kopiuj± bez czytania tre¶ci stamt±d do prac domowych itp.
Nie chcê tym samym, nakazywaæ byæ jednym z kilku tys. wikipedystów którzy pisz± arty dla ciemnego ludu, ale chcê aby kto¶ skuma³, ¿e wiki to nie prosta sprawa, a bardzo zbiurokratyzowana machina z tysi±cem zasad np. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:CWNJ

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 10 Lipiec 12, 04:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

MaxMix 
Gapa, gubi PokeBalle
Przegra³em zak³ad

Do³±czy³: 01 Sie 2011
Sk±d: Z domu
Wys³any: 15 Listopad 11, 18:21   

Ja mam ( raczej wiêkszo¶æ mia³em)
- rêcznik pokemon
- bluzê z Blastoisem ( w³a¶nie mam na sobie)
-kilkadziesi±t tazosów( a mo¿e i kilkaset)
-gazetka pokemon ( spoczywa w pokoju)

Umkwatata 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 09 Lip 2012
Wys³any: 13 Lipiec 12, 22:27   

Postanowilem temat odkopac, bo jest okazja - to moja kolekcja, dopiero 1-szy filmik, bede cos dodawac caly czas: http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Czesc II sie uploaduje

Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Do³±czy³: 21 Lut 2013
Sk±d: Tychy
Kontakt:
Wys³any: 23 Luty 13, 22:31   

Ja mam :
1.210 kart pokemon
2. Dwa bidony pokemon
3.50 figurek pokemon
4.15 maskotek

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

Donny 
Pewnie nie zna PokeMana
Donny

Do³±czy³: 04 Maj 2013
Sk±d: z daleka
Wys³any: 11 Maj 13, 13:07   

Ekhm , A wiêc

Kilkaset tazosów
4 bluzy
6 bluzek
2 rêczniki
70 kart
1 bidon
20 figurek
5 maskotek
10 pokeballi
15 plakatów
8 gier
:sliniak: :huh:

Sygnatura użytkownika
On: No nareszcie, ju¿ tak d³ugo czekam!
takie jest ma³¿eñstwo:
Ona: Mo¿e chcesz, ¿ebym posz³a?
On: Nie! Co ci przysz³o do g³owy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywi¶cie o ka¿dej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedy¶ zdradzi³e¶?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie poca³owaæ?
On: Tak, za ka¿dym razem i przy ka¿dej okazji!
Ona: Czy by¶ mnie kiedykolwiek uderzy³?
On: Zwariowa³a¶? Przecie¿ wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy mogê ci zaufaæ?
On: Tak...
Ona: Kochanie...

Kilka lat pó¿niej...Przeczytajcie od do³u do góry.

http://elizasmieszne.blox.pl/resource/02.gif

http://i1.kwejk.pl/site_m...en-in-black.gif

SmoQ 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 04 Lis 2013
Wys³any: 12 Luty 14, 11:27   

Niestety moja PokeKolekcja wygl±da do¶æ skromnie. Na dzieñ dzisiejszy posiadam jedn± mangê :

Oraz Pokemon: Film Pierwszy na VHS.

Kiedy¶ jeszcze posiada³em cart z gr± Pokemon Blue, ale kilka lat temu po przeprowadzce gdzie¶ siê zapodzia³a i do dzi¶ jej nie znalaz³em.

Real foty swoich ma³ych zbiorów zapodam wkrótce.

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez SmoQ 21 Czerwiec 14, 11:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: