POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
2 Czerwiec 13, 07:27
I etap metamorfozy Collecta
Autor Wiadomo¶æ
Pelek2000 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 08 Gru 2012
Wys³any: 8 Grudzieñ 12, 11:30   

Sam zamknij ryj pan administrator z koziej dupy

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 13 Grudzieñ 12, 18:15   

Pelek2000 napisa³/a:
Sam zamknij ryj pan administrator z koziej dupy

Fajna prowokacja. Tak generalnie to PoPL powsta³, wiêc mo¿esz wracaæ :)

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 16 Grudzieñ 12, 13:29   

lexsiso napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
- oddzielna ranga dla Conquesta, który jest teraz oficjalnie ViceAdmin

Mo¿e i jestem na PC krótko, ale i tak dorzucê swoje trzy grosze. Po có¿ robiæ tak± dodatkow± rangê? Podejrzewam, ¿e g³ówny admin i viceadmin maj± takie same uprawnienia. Wiêc po co dodawaæ nowy kolorek? Jak dla mnie to odrobinkê miesza, tak jak by³o wcze¶niej by³o dobrze. No i jako¶ nie widzê potrzeby tworzenia takiej grupy dla jednego u¿ytkownika. Jeszcze ¿eby by³o takich dwóch czy trzech to ok, ale jeden?

To, ¿e krótko to nic, pisz ¶mia³o :)

Có¿, Conquest wiele robi dla forum i nie wiem co bym musia³ mu daæ aby odwdziêczyæ siê za to. Dlatego pomy¶la³em, ¿e mogê mu chocia¿ daæ kolorek, którego nikt inny na forum nie bêdzie mia³. Ma³a rzecz, a mam nadziejê, ¿e cieszy.

Conquest napisa³/a:
Kapuczino napisa³/a:
A co takiego robisz?

Pisze posty, newsy itd. Pilnujê porz±dku.

Kapuczino napisa³/a:
Nic?

Specem od tego jeste¶ ty. Ile to czekali¶my na PV na artyku³ o filmie 12? Pó³ roku? I siê nie doczekali¶my...

Wniosek: jak chcesz siê wypowiadaæ nt. mojej pracy to zamknij ryj i sam co¶ najpierw zrób ;*

No niestety, ale post Kapuczina by³ w stylu piecki czy Opticuma. Czyli: napisze siê co¶ kontrowersyjnego/mocnego, kij z tym, ¿e siê to prawdy nie trzyma.

A tak w ogóle, to zapomnia³em zakomunikowaæ tydzieñ temu o tym, co jest od tygodnia w³a¶nie xD . Poddzia³y Anime wyci±gn±³em na stronê g³ówn±, oraz powsta³y nowe kategorie forum, przez co obecnie podzia³ wygl±da tak:
- Pokemon
- Anime Pokemon
- Pokemon w polskim internecie
- Poke Zabawa - Pokemon gra online (PBF) i nie tylko
- O forum
- Pozosta³e

Szkoda, ze np. taki Poxer nie doczeka³ tych zmian...a "wyby³" akurat wtedy, kiedy trwa³a restrukturyzacja i forum by³o ¶ci¶niête tak: http://web-beta.archive.o...collect.net.pl/

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 16 Grudzieñ 12, 14:24   

PokeMan napisa³/a:
lexsiso napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
- oddzielna ranga dla Conquesta, który jest teraz oficjalnie ViceAdmin

Mo¿e i jestem na PC krótko, ale i tak dorzucê swoje trzy grosze. Po có¿ robiæ tak± dodatkow± rangê? Podejrzewam, ¿e g³ówny admin i viceadmin maj± takie same uprawnienia. Wiêc po co dodawaæ nowy kolorek? Jak dla mnie to odrobinkê miesza, tak jak by³o wcze¶niej by³o dobrze. No i jako¶ nie widzê potrzeby tworzenia takiej grupy dla jednego u¿ytkownika. Jeszcze ¿eby by³o takich dwóch czy trzech to ok, ale jeden?

Lex jest nie¶mia³a (przynajmniej na forum :D )

PokeMan napisa³/a:
Có¿, Conquest wiele robi dla forum i nie wiem co bym musia³ mu daæ aby odwdziêczyæ siê za to. Dlatego pomy¶la³em, ¿e mogê mu chocia¿ daæ kolorek, którego nikt inny na forum nie bêdzie mia³. Ma³a rzecz, a mam nadziejê, ¿e cieszy.

Nie trzeba mnie na si³ê uszczê¶liwiaæ ^^ :)

PokeMan napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
Conquest napisa³/a:
Kapuczino napisa³/a:
A co takiego robisz?

Pisze posty, newsy itd. Pilnujê porz±dku.

Kapuczino napisa³/a:
Nic?

Specem od tego jeste¶ ty. Ile to czekali¶my na PV na artyku³ o filmie 12? Pó³ roku? I siê nie doczekali¶my...

Wniosek: jak chcesz siê wypowiadaæ nt. mojej pracy to zamknij ryj i sam co¶ najpierw zrób ;*

No niestety, ale post Kapuczina by³ w stylu piecki czy Opticuma. Czyli: napisze siê co¶ kontrowersyjnego/mocnego, kij z tym, ¿e siê to prawdy nie trzyma.

Opticum zosta³ wspomniany. Pewnie poczuje siê doceniony :D Co do Kapu to znam jego zaczepki : P

PokeMan napisa³/a:
A tak w ogóle, to zapomnia³em zakomunikowaæ tydzieñ temu o tym, co jest od tygodnia w³a¶nie xD . Poddzia³y Anime wyci±gn±³em na stronê g³ówn±, oraz powsta³y nowe kategorie forum, przez co obecnie podzia³ wygl±da tak:
- Pokemon
- Anime Pokemon
- Pokemon w polskim internecie
- Poke Zabawa - Pokemon gra online (PBF) i nie tylko
- O forum
- Pozosta³e

Podobaj± mi siê dzia³y z anime na wierzchu :)

PokeMan napisa³/a:
Szkoda, ze np. taki Poxer nie doczeka³ tych zmian...a "wyby³" akurat wtedy, kiedy trwa³a restrukturyzacja i forum by³o ¶ci¶niête tak: http://web-beta.archive.o...collect.net.pl/

Wo³am go xD

Ostatnio zmieniony przez Conquest 16 Grudzieñ 12, 14:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 18 Grudzieñ 12, 19:20   

Tak wiêc siê wypowiadam...
To rozbicie, chocia¿ mówi±c szczerze nie jest ogromn± zmian± sprawia wra¿enie lepszego wizualnie. Mniej ¶ci¶niêcia zazwyczaj dobrze wp³ywa na ca³okszta³t ^^ Wiêc jak dla mnie taka zmiana jest jak najbardziej w porz±dku...

PokeMan napisa³/a:

Czasami lepiej w³a¶nie nie pisaæ, po przez przypadek palnie siê co¶ g³upiego nie znaj±c wcze¶niejszej historii :) Ja dla przyk³adu wolê przez pewien czas szacowaæ jak±¶ sytuacjê, a dopiero potem o niej siê wypominaæ, jak to by³o w tym przypadku.

Co do Conquesta- nie chcê umniejszyæ jego zas³ug (tera bêdzie spam na gg :< ) i chwa³a mu za ca³y w³o¿ony trud i wysi³ek, ale nawet jako nagrodê za zas³ugi uwa¿am, ¿e nadanie nowego kolorku mija siê z celem. Chyba ¿eby tak± sam± barwê mia³y wszystkie osoby wyró¿nione- wtedy ok. O ile siê nie mylê kiedy¶ by³a ranga dla wyró¿nionych, wiêc to tym bardziej zawi³e xd No có¿ w ka¿dym razie niech siê ch³opak cieszy, grunt, ¿e sobie zas³u¿y³ :D

Conquest napisa³/a:

Tja... ja jestem bardzo ¶mia³a, ale wolê co¶ napisaæ na temat ni¿ bez sensu nabijaæ posty :)

Conquest napisa³/a:

Teraz tak pisze, a jak przychodzi co do czego to jeszcze siê dopomina XP

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 18 Grudzieñ 12, 19:31   

Teraz siê wkurzy³em. Cz³owiek siê mêczy z obs³ug± piepszonego web gg, a tu musi jeszcze odpowiadaæ na forum -_-

lexsiso napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
Czasami lepiej w³a¶nie nie pisaæ, po przez przypadek palnie siê co¶ g³upiego nie znaj±c wcze¶niejszej historii :) Ja dla przyk³adu wolê przez pewien czas szacowaæ jak±¶ sytuacjê, a dopiero potem o niej siê wypominaæ, jak to by³o w tym przypadku.

Wiêc po co Ci konstytucyjne prawo do autokompromitacji? :drago:

lexsiso napisa³/a:
Co do Conquesta- nie chcê umniejszyæ jego zas³ug (tera bêdzie spam na gg :< )

Raczej nie. Bli¿ej bloka...

lexsiso napisa³/a:
i chwa³a mu za ca³y w³o¿ony trud i wysi³ek, ale nawet jako nagrodê za zas³ugi uwa¿am, ¿e nadanie nowego kolorku mija siê z celem. Chyba ¿eby tak± sam± barwê mia³y wszystkie osoby wyró¿nione- wtedy ok.

Ka¿dy wyró¿niony z uprawnieniami admina? Good idea XP

lexsiso napisa³/a:
O ile siê nie mylê kiedy¶ by³a ranga dla wyró¿nionych, wiêc to tym bardziej zawi³e xd

Sprawa rang na tym forum jest bardzo zawi³a.

lexsiso napisa³/a:
No có¿ w ka¿dym razie niech siê ch³opak cieszy, grunt, ¿e sobie zas³u¿y³ :D

A z czego tu siê cieszyæ?

lexsiso napisa³/a:
Conquest napisa³/a:

Tja... ja jestem bardzo ¶mia³a, ale wolê co¶ napisaæ na temat ni¿ bez sensu nabijaæ posty :)

Fajny odwet ^^
lexsiso napisa³/a:
Conquest napisa³/a:

Teraz tak pisze, a jak przychodzi co do czego to jeszcze siê dopomina XP

Kiedy siê czego¶ dopomina³em?

PS. i tak jeste¶ NIE¦MIA£A :vabi: :kapitanbomba:

Ostatnio zmieniony przez Conquest 18 Grudzieñ 12, 19:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 17 Luty 13, 07:34   

Szybciutko: Forum zwija swoje niektóre dzia³y. Sytuacja tymczasowa, za tydzieñ powrót do "normy". Przy czym zastrzegam, ¿e norm± nie musi byæ to co jest teraz :vabi:

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 17 Luty 13, 07:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: