POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
2 Czerwiec 13, 07:27
I etap metamorfozy Collecta
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 12, 14:58   I etap metamorfozy Collecta

Zapewne zauwa¿yli¶cie kilka zmian, które ostatnio mia³y miejsce, ale i tak muszê je odnotowaæ:

- nag³ówek zosta³ skondensowany do jednej belki, a tak¿e forum oficjalnie przesta³o byæ 'tylko' downloadem, a sta³o siê zwyk³ym PokeForum o czym ¶wiadczy nowy opis na górze:

Nowy PokeCollect napisa³/a:
Forum o Pokemon!
Dyskusje, gry, anime, PBF i wiele innych...

dla porównania stary opis:

Stary PokeCollect napisa³/a:
Twoje pud³o plików Pokemon

- zosta³ przywrócony dzia³ o anime innych ni¿ Pokemon, o tutaj

- zosta³y przywrócone niektóre forumowe zabawy, ale tylko te dotycz±ce Pokemonów, takie jak Zagadki Pokemon, Poke Quiz! i ostatnia litera oraz jedna niepokemonowa - Oceñ poprzednika

- znów mamy na stronie g³ównej du¿o dzia³ów

Jak wskazuje nazwa tematu, to nie koniec zmian. Nastêpne modyfikacje i nowo¶ci pojawi± siê ju¿ wkrótce, wiêc proponujê aktywnie korzystaæ z forum oraz uzbroiæ siê w trochê cierpliwo¶ci.

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 12, 16:01   

Uzbrojony jestem, a za gry... no dziêki, przynajmniej mo¿e bêdzie jaki¶ ruch x.x

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 12, 17:16   

przywróciæ resztê offtopu a nie tylko jeden temat!!! :D

ogólnie, póki co idzie ku lepszemu

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 12, 17:30   

Zauwa¿y³em wcze¶niej, ale nie chcia³em dodawaæ postów... soo...
1. Inne anime, po co ten Beyblade? Nie mo¿na tego po ludzku nazwaæ "Inne anime"?
2. FanArty nie nale¿± do FanCentrum/MCFT? Wut?
3. Oceñ poprzednika w "Debaty i Pytania". WAIT... WHAT?!
4. PBF, jakie¶ tam Fabryki... co¶ tam, co powinno byæ z³±czone i Archiwum PBF'u... Wait... WHAT?!
5. O Forum ni¿ej ni¿ o Pokemonach... ok... ale to ju¿ mogli¶cie zostawiæ jak by³o.

Ogólnie rzecz bior±c... forum sta³o siê bardziej popl±tane ni¿ by³o...

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 12, 17:47   

DominLoL napisa³/a:
przywróciæ resztê offtopu a nie tylko jeden temat!!!

Niestety nie. Nie chcê, aby PC skoñczy³o jak Revival.

Afil napisa³/a:
Zauwa¿y³em wcze¶niej, ale nie chcia³em dodawaæ postów.

Umrzyj...

Afil napisa³/a:
Inne anime, po co ten Beyblade? Nie mo¿na tego po ludzku nazwaæ "Inne anime"?

LOL. Za kilka dni na CN startuje kolejna seria Beyblade, wiêc bêdzie popularne. O Inazumie zapomnia³em wspomnieæ.

Afil napisa³/a:
FanArty nie nale¿± do FanCentrum/MCFT? Wut?

No bo ja uk³adam dzia³u, aby ka¿dy mia³ po mniej wiêcej 1,5 tys. postów.
Afil napisa³/a:
Oceñ poprzednika w "Debaty i Pytania". WAIT... WHAT?!

Nie ma innego bardziej pasuj±cego dzia³u.
Afil napisa³/a:
O Forum ni¿ej ni¿ o Pokemonach... ok... ale to ju¿ mogli¶cie zostawiæ jak by³o.

To jest Forum o Pokemon, wiêc logiczne, ¿e Tematyka forum na samej górze, w ¶rodku o forum, a na dole Archiwa.

Afil napisa³/a:

Nie, forum otwiera siê na szrsz± tematykê - O Anime. Chcê wykorzystaæ popularno¶æ BeyBlade oraz innych Anime jakich wysyp jest teraz w TV. Samodzielne forum tylko o Pokemon nie ma racji bytu gdy¿ jest PoPL i PVF - pierwsze ma userów z Wikinezki, drugo ma z PV. A my strony nie mamy ju¿. Z kolei nie pójdê w taki debilizm w jaki poszed³ Rev na czym siê utopi³ - mega du¿o offtopu co odstraszy³o pokefanów (którzy uciekli na PVF i TinTower - ponadto wiem, ¿e 2 revivalowców uciek³o do nas)i w efekcie tam teraz jest jeden post dziennie - w najlepszym wypadku. Jak chcecie offtopowaæ to id¼cie na Reva. Tylko potem nie narzekajcie, ¿e tam nie ma z kim pisaæ - offtop na d³u¿sz± metê niszczy fora.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 21 Wrzesieñ 12, 17:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 12, 17:55   

PokeMan napisa³/a:

Afil napisa³/a:
Zauwa¿y³em wcze¶niej, ale nie chcia³em dodawaæ postów.

Umrzyj...

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 12, 18:32   

PokeMan napisa³/a:
Afil napisa³/a:
Inne anime, po co ten Beyblade? Nie mo¿na tego po ludzku nazwaæ "Inne anime"?

LOL. Za kilka dni na CN startuje kolejna seria Beyblade, wiêc bêdzie popularne. O Inazumie zapomnia³em wspomnieæ.

Afil napisa³/a:
FanArty nie nale¿± do FanCentrum/MCFT? Wut?

No bo ja uk³adam dzia³u, aby ka¿dy mia³ po mniej wiêcej 1,5 tys. postów.
Afil napisa³/a:
Oceñ poprzednika w "Debaty i Pytania". WAIT... WHAT?!

Nie ma innego bardziej pasuj±cego dzia³u.
Afil napisa³/a:
O Forum ni¿ej ni¿ o Pokemonach... ok... ale to ju¿ mogli¶cie zostawiæ jak by³o.

To jest Forum o Pokemon, wiêc logiczne, ¿e Tematyka forum na samej górze, w ¶rodku o forum, a na dole Archiwa.

Afil napisa³/a:

Nie, forum otwiera siê na szrsz± tematykê - O Anime. Chcê wykorzystaæ popularno¶æ BeyBlade oraz innych Anime jakich wysyp jest teraz w TV. Samodzielne forum tylko o Pokemon nie ma racji bytu gdy¿ jest PoPL i PVF - pierwsze ma userów z Wikinezki, drugo ma z PV. A my strony nie mamy ju¿. Z kolei nie pójdê w taki debilizm w jaki poszed³ Rev na czym siê utopi³ - mega du¿o offtopu co odstraszy³o pokefanów (którzy uciekli na PVF i TinTower - ponadto wiem, ¿e 2 revivalowców uciek³o do nas)i w efekcie tam teraz jest jeden post dziennie - w najlepszym wypadku. Jak chcecie offtopowaæ to id¼cie na Reva. Tylko potem nie narzekajcie, ¿e tam nie ma z kim pisaæ - offtop na d³u¿sz± metê niszczy fora.

Tak, tylko ograniczasz pole swojego widzenia do niczego innego jak telewizja, by dzieciaki, które nie wiedz±, ¿e w internecie s± odcinki i ogólnie rzecz bior±c... inne anime, ale... zacznijmy od pocz±tku.

1. I co z tego? Telewizja? Oook, wielka sprawa. Choæ jak ju¿ wcze¶niej wspomnia³em, ograniczenie swojej wizji do telewizji, to jeden z najg³upszych pomys³ów. Czemu? Ludzie teraz ogl±daj± w internecie, a Beyblade, to nic innego jak stare anime, które... ju¿ nie ma przebicia. *WYBACZCIE WSZYSCY FANI, TAKA PRAWDA* Mo¿e dziêki temu co zrobi³e¶, bêdziemy mieli ruch, ale obstawiam, ¿e bêdzie to nic innego jak pustak... czy mo¿e lawina dzieci w wieku 10-12 lat, co nie widzieli nigdy DOBREGO anime i tylko Gormity i inne gówna w g³owach.

2. Wiêc nie lepiej pousuwaæ stare tematy? No wiesz, porz±dki, czyli usuwanie BARDZO STARYCH TEMATÓW Fan*Art/Fick*? Aaa... no tak... archeologia wskazana, ale... w Fan*Art/Fick*? G³upota...

3. To we¼ przynajmniej przesuñ ten PBF na dó³, to wygl±da g³upio... serio. Wyobra¼ Sobie co¶ takiego. Jest para i stoj±, ale nie trzymaj± siê za rêce, bo miêdzy nimi stoj± 2 ludzi. Trolololooo... lepiej to by wygl±da³o razem. Co do tematu "Co nowego na forum" to spasujê.

4. No to jedziemy. TV? Spoko, ogl±dam czasem... Must Be The Music i Mam Talent, ale anime i inne rzeczy ogl±dam w internecie. Mogê siê za³o¿yæ, a nawet rêkê sobie uci±æ, ¿e takich jak ja jest o wiele wiêcej. Co za tym idzie? Zwracam uwagê na pocz±tek mojej wypowiedzi, bo teraz bêdê do niej dodawa³ co nieco.
Wypiszê TOP 10 anime, które widnieje na MAL'u, czyli czym¶, co "otaku" z regu³y maj±, ale nie wszyscy (Znam takich... oko³o 10 osób).
1. Death Note - Emisja dla AXN.
2. Bleach - Hyper macza³ palce w emisji.
3. Code Geass S1 - Nie wydaje mi siê, ¿eby by³a Polska emisja, ale chyba kiedy¶ obi³o mi siê o uszy, ¿e Hyper co¶ tam robi³.
4. Fullmetal Alchemist - O ile dobrze pamiêtam Hyper emitowa³ to anime.
5. Naruto - To by³o wszêdzie...
6. Elfen Lied - Polskiej emisji siê nie doczeka... chyba. I BARDZO DOBRZE, za bardzo lubiê to anime.
7. Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - Oczywi¶cie, brak Polskiej emisji.
8. Code Geass S2 - Je¶li pierwsza nie mia³a emisji... to dwójka raczej te¿ nie mia³a.
9. Fullmetal Alchemist Brotherhood - AXN (Sci-Fi) i Hyper brali udzia³ w emisji.
10. Clannad - KURWA¬! Wiêkszo¶æ ludzi nawet nie s³ysza³a o tym cudzie! Emisji nie by³o.

Wniosek?

Jedyne ¼ród³o, w wiêkszo¶ci, to ogl±danie w internecie. Bo mo¿e wyda Ci siê to dziwne, ale nasz drogi CN nie wydaje jaki¶ szybowców, a raczej jakie¶ ma³e muszki.
Nowe serie Beyblade? Ben10? Generator Rex? Spoko... róbta co chceta, ale je¶li mam byæ szczery to nie liczê na nic wiêcej jak zbiorówka dzieciaków, a jak nie dzieciaków, to niczego... powa¿nego... co nie zniknie za jakie¶ 1-2 miechy. Co¶ jak poxer... tylko on ju¿ powoli zaczyna rozumieæ jak dzia³a internet.

AH! AH! Zapomnia³bym... wejd¼ kiedy¶ na Nyan'a i tam zobacz, co jest popularne w Polsce.
Fairy Tail... pewnie nic Ci to nie mówi.
Kuroku no Basket... tego te¿ nie znasz?
I wiele innych... PACE... ignorancie.

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Afil 21 Wrzesieñ 12, 18:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 12, 18:41   

Afil napisa³/a:

1. I co z tego? Telewizja? Oook, wielka sprawa. Choæ jak ju¿ wcze¶niej wspomnia³em, ograniczenie swojej wizji do telewizji, to jeden z najg³upszych pomys³ów. Czemu? Ludzie teraz ogl±daj± w internecie, a Beyblade, to nic innego jak stare anime, które... ju¿ nie ma przebicia. *WYBACZCIE WSZYSCY FANI, TAKA PRAWDA* Mo¿e dziêki temu co zrobi³e¶, bêdziemy mieli ruch, ale obstawiam, ¿e bêdzie to nic innego jak pustak... czy mo¿e lawina dzieci w wieku 10-12 lat

Nabij± aktywno¶æ, popisz± posty. Co z tego, ¿e m³odzi? Trzeba szukaæ nastêpców :D

Afil napisa³/a:

2. Wiêc nie lepiej pousuwaæ stare tematy? No wiesz, porz±dki, czyli usuwanie BARDZO STARYCH TEMATÓW Fan*Art/Fick*? Aaa... no tak... archeologia wskazana, ale... w Fan*Art/Fick*? G³upota...

Ale to s± dzie³a artystyczne.. Co by by³o gdyby 'usun±æ' "Potop", "Ogniem i Mieczem" oraz "Ho³d Pruski" Matejki?

Afil napisa³/a:

4. No to jedziemy. TV? Spoko, ogl±dam czasem... Must Be The Music i Mam Talent, ale anime i inne rzeczy ogl±dam w internecie. Mogê siê za³o¿yæ, a nawet rêkê sobie uci±æ, ¿e takich jak ja jest o wiele wiêcej. Co za tym idzie? Zwracam uwagê na pocz±tek mojej wypowiedzi, bo teraz bêdê do niej dodawa³ co nieco.
Wypiszê TOP 10 anime, które widnieje na MAL'u, czyli czym¶, co "otaku" z regu³y maj±, ale nie wszyscy (Znam takich... oko³o 10 osób).
3. Code Geass S1 - Nie wydaje mi siê, ¿eby by³a Polska emisja, ale chyba kiedy¶ obi³o mi siê o uszy, ¿e Hyper co¶ tam robi³.
6. Elfen Lied - Polskiej emisji siê nie doczeka... chyba. I BARDZO DOBRZE, za bardzo lubiê to anime.
8. Code Geass S2 - Je¶li pierwsza nie mia³a emisji... to dwójka raczej te¿ nie mia³a.
9. Fullmetal Alchemist Brotherhood - AXN (Sci-Fi) i Hyper brali udzia³ w emisji.
10. Clannad - KURWA¬! Wiêkszo¶æ ludzi nawet nie s³ysza³a o tym cudzie! Emisji nie by³o.

Wniosek?

Jedyne ¼ród³o, w wiêkszo¶ci, to ogl±danie w internecie. Bo mo¿e wyda Ci siê to dziwne, ale nasz drogi CN nie wydaje jaki¶ szybowców, a raczej jakie¶ ma³e muszki.
Nowe serie Beyblade? Ben10? Generator Rex? Spoko... róbta co chceta, ale je¶li mam byæ szczery to nie liczê na nic wiêcej jak zbiorówka dzieciaków, a jak nie dzieciaków, to niczego... powa¿nego... co nie zniknie za jakie¶ 1-2 miechy.

Mo¿e i wszystkich anime nie ma w TV, ale te które s±, s± popularne, bo s± w TV. Wiêkszo¶æ osób woli ogl±daæ w TV ni¿ w sieci

Ostatnio zmieniony przez Conquest 21 Wrzesieñ 12, 18:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 12, 18:46   

Conquest napisa³/a:
Afil napisa³/a:

1. I co z tego? Telewizja? Oook, wielka sprawa. Choæ jak ju¿ wcze¶niej wspomnia³em, ograniczenie swojej wizji do telewizji, to jeden z najg³upszych pomys³ów. Czemu? Ludzie teraz ogl±daj± w internecie, a Beyblade, to nic innego jak stare anime, które... ju¿ nie ma przebicia. *WYBACZCIE WSZYSCY FANI, TAKA PRAWDA* Mo¿e dziêki temu co zrobi³e¶, bêdziemy mieli ruch, ale obstawiam, ¿e bêdzie to nic innego jak pustak... czy mo¿e lawina dzieci w wieku 10-12 lat

Nabij± aktywno¶æ, popisz± posty. Co z tego, ¿e m³odzi? Trzeba szukaæ nastêpców :D

Afil napisa³/a:

Ale to s± dzie³a artystyczne.. Co by by³o gdyby 'usun±æ' "Potop", "Ogniem i Mieczem" oraz "Ho³d Pruski" Matejki?

Afil napisa³/a:

Wniosek?

Nowe serie Beyblade? Ben10? Generator Rex? Spoko... róbta co chceta, ale je¶li mam byæ szczery to nie liczê na nic wiêcej jak zbiorówka dzieciaków, a jak nie dzieciaków, to niczego... powa¿nego... co nie zniknie za jakie¶ 1-2 miechy.

Mo¿e i wszystkich anime nie ma w TV, ale te które s±, s± popularne, bo s± w TV. Wiêkszo¶æ osób woli ogl±daæ w TV ni¿ w sieci

Oooo... tak. Wa¿nym jest nabijanie postów, aktywno¶ci, bez jakiegokolwiek sensu, czy innego czego¶. Sensem wszystkiego jest to, by by³ jaki¶ ruch, no tak. Czyli... chcecie offtopu?

Porównujesz... np. moje wypociny z 3 lat temu, do czego¶, co namalowa³ Matejko? To jest bardzo z³e, ¿e jeste¶ ignorantem sztuki, mój drogi ^ ^"

TV ma zdecydowanie mniej odbiorców, ni¿ Ci, którzy ogl±daj± w internecie. Gwarantujê to.

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 12, 18:54   

Afil napisa³/a:

Oooo... tak. Wa¿nym jest nabijanie postów, aktywno¶ci, bez jakiegokolwiek sensu, czy innego czego¶. Sensem wszystkiego jest to, by by³ jaki¶ ruch, no tak. Czyli... chcecie offtopu?

Nie. Czemu skre¶lasz z góry tych 10-12 latków? Wierzê, ¿e w narodzie s± jeszcze inteligentne osoby.

Afil napisa³/a:

Porównujesz... np. moje wypociny z 3 lat temu, do czego¶, co namalowa³ Matejko? To jest bardzo z³e, ¿e jeste¶ ignorantem sztuki, mój drogi ^ ^"

Nie jestem ignorantem. Nale¿y jednak dobraæ odpowiedni± skalê - Matejko by³ wielkim ¶wiatowym/polskim malarzem, a Ty i ka¿dy inny mo¿e byæ wielkim na PPSie. Przecie¿ nie ma nic z³ego w tym, ¿e stare rysunki s± na forum. Lubiê od czasu do czasu przejrzeæ stare tematy i poogl±daæ stare arty. To jest nasze PPSowe dziedzictwo i o to bêdê zabiega³.

Afil napisa³/a:

TV ma zdecydowanie mniej odbiorców, ni¿ Ci, którzy ogl±daj± w internecie. Gwarantujê to.

Jesli chodzi o te anime, które Ty wymeni³e¶ to na pewno, ale s± jeszcze inne animce :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: