Sam chcia³bym wiedzieæ...
...i mnie zadziwia, jak 8-12 latki id± na jakiego¶ modnego PBFa na darmowcu i nabijaj± tam te 10 lub 20 tys. postów....sk±d oni wiedz± jak w to graæ, to nie wiem. Wiem za to z mojego do¶wiadczenia kilkuletniego, ¿e lepszy PBF, ni¿ offtopienie. Znaczy, obie rzeczy to z³o (które nas skompromitowa³o w ¶wiecie, np. twórca Serebii ma o polskiej scenie bardzo z³e zdanie), ale PBF mniejszym z³em.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
...i mnie zadziwia, jak 8-12 latki id± na jakiego¶ modnego PBFa na darmowcu i nabijaj± tam te 10 lub 20 tys. postów....sk±d oni wiedz± jak w to graæ, to nie wiem. Wiem za to z mojego do¶wiadczenia kilkuletniego, ¿e lepszy PBF, ni¿ offtopienie. Znaczy, obie rzeczy to z³o (które nas skompromitowa³o w ¶wiecie, np. twórca Serebii ma o polskiej scenie bardzo z³e zdanie), ale PBF mniejszym z³em.
1.BO TO JEST DLA MONGO£ÓW KTÓRZY NIE RADZ¡ SOBIE Z OFICJALNYMI GRAMI/Dla ludzi którzy chc± prze¿yæ przygodê inn± ni¿ zaprogramowana w romie ( czyt. od lidera do lidera )
2. ... Tak, bo granie w grê PISEMN¡ wymaga naprawdê ZATRWA¯AJ¡CYCH WARUNKÓW I UM8IEJÊTNO¦CI!
3.Tak, PBF jest lepszy ni¿ offtop, zgadza siê
4.
[ Dodano: 21 Pa¼dziernik 12, 11:17 ]
DominLoL napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
BZWBK Graveler napisa³/a:
JAK SIE GRA W TO GÓWNO?
1.BO TO JEST DLA MONGO£ÓW KTÓRZY NIE RADZ¡ SOBIE Z OFICJALNYMI GRAMI/Dla ludzi którzy chc± prze¿yæ przygodê inn± ni¿ zaprogramowana w romie ( czyt. od lidera do lidera )
2. ... Tak, bo granie w grê PISEMN¡ wymaga naprawdê ZATRWA¯AJ¡CYCH WARUNKÓW I UM8IEJÊTNO¦CI!
3.Tak, PBF jest lepszy ni¿ offtop, zgadza siê
4.
Obrazek
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
BZWBK Graveler napisa³/a:
JAK SIE GRA W TO GÓWNO? :((:(:(
Wymy¶lasz czynno¶ci i opisujesz je obszernie stosuj±c siê przy tym do regulaminu PBFu. Pomocne mog± okazaæ siê poradniki Legendsa - tu i tu.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
smiech irl
musze Ci jednak przyznac Conquest ze jestes bardzo cierpliwym czlowiekiem
btw BLAGAM OZYWCIE POKECOLLECT
tu kiedys bylo fajnie
przywroccie sb bo chociaz to dawalo jakis impuls do zycia pc
a teraz nic oprocz archeologicznych sztuczek Pokemana
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.