POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
2 Czerwiec 13, 07:27
I etap metamorfozy Collecta
Autor Wiadomo¶æ
marek13
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 27 Lut 2010
Wys³any: 30 Pa¼dziernik 12, 16:58   

PokeMan napisa³/a:

TO GDZIE, jest na tej stronie info o premierze Slugterry na DXD (...)

To nie jest anime.

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 17 Listopad 12, 07:50   

DominLoL napisa³/a:
a odesz³em z powodu tego co siê tu wyczynia ( czyt. "Metamorfoza Collecta" jak zwyk³ mawiaæ PokeMan ),

Ale co KONKRETNIE siê wyczynia ? Bo wielu napisa³o ten eufemizm, ale to nic nie znaczy, i jest chyba tylko marnym usprawiedliwieniem waszych absencji tj. jakiego¶ wymarszu Rycerzy Collecta, o których nic oficjalnie nie wiadomo i wygl±da mi to na jak±¶ megatajn± formacjê o której nikt nie s³ysza³ oprócz jej cz³onków.

DominLoL napisa³/a:
Mimo to, dalej bêdê wykonywa³ swoje obowi±zki jako uploader, czyli wci±¿ bêdê co¶ wrzuca³ i naprawial linki, ale widaæ kto¶ tego nie doczyta³ bo t± rangê ju¿ mi odebrano. Có¿, zdarza siê.

Ty te¿ nie doczyta³e¶, ¿e po prostu ta Ranga zosta³a ZLIKWIDOWANA. Trudno mieæ rangê, która technicznie nie istnieje. Nie ma ona sensu , bo ka¿dy mo¿e wrzucaæ pliki w dzia³ Upload, a to, ¿e robi± to wci±¿ te same osoby, to inna sprawa.

DominLoL napisa³/a:
bezemnie to forum prêdzej czy pó¼niej siê rozpadnie, smutna prawda.

Blebleble, racji nie masz.

DominLoL napisa³/a:
kolejna osoba która mi powie "Wejd¼ na PC bo o tobie pisz±!" dostanie bana na gg/yt/maila czy cokolwiek innego, GOT IT?!

Uwa¿ajcie na Domina, bo gro¼ny jak pan Wo¿ny ^^

Afil napisa³/a:
Odszed³em, powiem prosto: Przez Ciebie Poke i przez to co odpierdalasz na tym forum w imiê "wy¿szej" sprawiedliwo¶ci.

Konkrety, konkrety...co takiego robiê ? Banujê kogo¶ ? Usuwam co¶, cenzurujê ? Ograniczam ludzi ? Nie. Wiêc nie wiem o co Wam chodzi.

Afil napisa³/a:
Wróciæ, na mnie nie licz...

£aski nie robisz, wcale nie oczekujê Twojego powrotu, co toto nie.

marek13 napisa³/a:
To nie jest anime.

Jedyny post w którym kto¶ naprawdê mnie z³apa³ i nie mam obrony. Masz racjê.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 17 Listopad 12, 07:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Kapuczino 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 24 Maj 2012
Wys³any: 20 Listopad 12, 14:27   

A to zmiany. Metamorfoza Collecta: skondensowana belka oraz dzia³ anime. Szkoda, ¿e miêdzy Bogiem, a prawd± nic siê tu nie dzieje. Nie piszê tego, by komu¶ dowaliæ, ale taka jest prawda :(

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 20 Listopad 12, 16:52   

Kapuczino napisa³/a:
A to zmiany. Metamorfoza Collecta: skondensowana belka oraz dzia³ anime. Szkoda, ¿e miêdzy Bogiem, a prawd± nic siê tu nie dzieje. Nie piszê tego, by komu¶ dowaliæ, ale taka jest prawda :(

Czytaæ umie? I Etap Metamorfozy - najbardziej ogólny i przyziemny, poprawiaj±cy podstawy. Du¿e zmiany nied³ugo siê zaczn±, a dopiero wtedy bêdzie siê dzia³o tyle, ¿e nie nad±¿ysz :sliniak:

Ostatnio zmieniony przez Conquest 20 Listopad 12, 16:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Kapuczino 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 20 Listopad 12, 17:20   

Spoczi lajt. Take dwie banalne rzeczy w dwa miesi±ce to "sporo" =D Gdyby kto¶ chcia³ co¶ usprawniaæ i chcia³by pomocy, here I am.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 25 Listopad 12, 13:32   

Kapuczino napisa³/a:
oraz dzia³ anime.

Eee ? Dzia³ Anime jest tu od daaaaawna.

Kapuczino napisa³/a:
nic siê tu nie dzieje.

Nie dziej± siê ¿adne fanfici, ani konkursy, ani wstawianie swoich fotek bo...PC idzie inn± drog±. Ja wolê 5 postów dziennie tylko o Pokemon, ni¿ 50 z czego po³owa bêdzie dotyczyæ jakiego¶ fanficu/offtopu/kunwenta.

Kapuczino napisa³/a:
Gdyby kto¶ chcia³ co¶ usprawniaæ i chcia³by pomocy, here I am.

I see you :)

No dobra, a wiêc w ramach ma³ych usprawnieñ, wczoraj wpad³em na 2 pomys³y:
- oddzielna ranga dla Conquesta, który jest teraz oficjalnie ViceAdmin
- upublicznienie dzia³u z rozmowami PokeCollect Teamu, który w³ada³ forum od lipca 2009 (kiedy to Raik odda³ w³adzê) do kwietnia 2012 r. (kiedy to ja wzi±³em w³adzê).

Pewnie winnem siê z nimi skonsultowaæ, ale nie ma z nimi aktualnie kontaktu czyli musia³bym czekaæ d³ugo na jak±¶ reakcjê, a pomys³ jest ¶wie¿y i mam ochotê natychmiast go realizowaæ, wiêc...dzia³ jest tutaj http://pokecollect.net.pl/viewforum.php?f=54 Mi³ego odkopywania :sliniak:

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 25 Listopad 12, 13:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 25 Listopad 12, 13:59   

No dobra, to mo¿e skoro ju¿ tu jestem to i ja siê wypowiem ^^
PokeMan napisa³/a:

Mo¿e i jestem na PC krótko, ale i tak dorzucê swoje trzy grosze. Po có¿ robiæ tak± dodatkow± rangê? Podejrzewam, ¿e g³ówny admin i viceadmin maj± takie same uprawnienia. Wiêc po co dodawaæ nowy kolorek? Jak dla mnie to odrobinkê miesza, tak jak by³o wcze¶niej by³o dobrze. No i jako¶ nie widzê potrzeby tworzenia takiej grupy dla jednego u¿ytkownika. Jeszcze ¿eby by³o takich dwóch czy trzech to ok, ale jeden?

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez lexsiso 25 Listopad 12, 14:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 25 Listopad 12, 14:43   

PokeMan napisa³/a:
- upublicznienie dzia³u z rozmowami PokeCollect Teamu, który w³ada³ forum od lipca 2009 (kiedy to Raik odda³ w³adzê) do kwietnia 2012 r. (kiedy to ja wzi±³em w³adzê).

Pewnie winnem siê z nimi skonsultowaæ, ale nie ma z nimi aktualnie kontaktu czyli musia³bym czekaæ d³ugo na jak±¶ reakcjê, a pomys³ jest ¶wie¿y i mam ochotê natychmiast go realizowaæ, wiêc...dzia³ jest tutaj http://pokecollect.net.pl/viewforum.php?f=54 Mi³ego odkopywania :sliniak

Odkop zawsze jest mi³y, tyle, ¿e teraz wszyscy zobacz± jakie z nich zboczeñce :drago: xD

lexsiso napisa³/a:
No dobra, to mo¿e skoro ju¿ tu jestem to i ja siê wypowiem ^^
PokeMan napisa³/a:

Mo¿e i jestem na PC krótko, ale i tak dorzucê swoje trzy grosze. Po có¿ robiæ tak± dodatkow± rangê? Podejrzewam, ¿e g³ówny admin i viceadmin maj± takie same uprawnienia. Wiêc po co dodawaæ nowy kolorek? Jak dla mnie to odrobinkê miesza, tak jak by³o wcze¶niej by³o dobrze. No i jako¶ nie widzê potrzeby tworzenia takiej grupy dla jednego u¿ytkownika. Jeszcze ¿eby by³o takich dwóch czy trzech to ok, ale jeden?

Szczerze to zlega mi jak± mam rangê, liczy siê co robiê, a bêdê robi³ to samo...

Kapuczino 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 8 Grudzieñ 12, 11:00   

A co takiego robisz?
Nic?

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 8 Grudzieñ 12, 11:13   

Kapuczino napisa³/a:
A co takiego robisz?

Pisze posty, newsy itd. Pilnujê porz±dku.

Kapuczino napisa³/a:
Nic?

Specem od tego jeste¶ ty. Ile to czekali¶my na PV na artyku³ o filmie 12? Pó³ roku? I siê nie doczekali¶my...

Wniosek: jak chcesz siê wypowiadaæ nt. mojej pracy to zamknij ryj i sam co¶ najpierw zrób ;*

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: