Witam wszystkich
jestem tu nowy i liczê na Wasz± pomoc.
Mój problem polega na tzw black sceenach. W japoñskiej wersji patchowanej co pewien czas zawiesza³ siê albo by³ czarny ekran, poszukalem nieco i trzeba by³o wkleiæ plik o nazwie FIRMWARE i jest prawie OK bo jak robiê zmiany u Poków czy jak gram to nie ma ju¿ czarnego ekranu ale niestety w drugim mie¶cie jak ju¿ sie pokona³o trenera to trzeba i¶æ na pó³noc i tam jest taki go¶ciu co zaprowadza do kina. I tu w³a¶nie jak ogl±dam film to robi siê czarny ekran. Natomiast w amerykañskiej wersji zaraz po naci¶niêciu NEW GAME robi sie czarny ekran. Czy mo¿na to naprawiæ w inny sposób ni¿ FIRMWARE? Z góry dziêki za pomoc
Ostatnio zmieniony przez Mkbewe 6 Listopad 12, 14:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Zak³adam ¿e te procenty to prêdko¶æ emulacji.
Tylko ¿e istnieje jeden ma³y problem z No$gba. Nie by³ aktualizowany ju¿ od dawna. Za to Deesume potrzebuje ca³kiem mocnego sprzêtu.
Z tego co siê doczyta³em na No$gba nie dzia³a. Za to z tego co wiem dzia³a na jakim¶ wynalazku który zwie siê No$zoomer. ALe nie wiam na jakiej zasadzie. Nigdy siê tym nie bawi³em. Wystarcza mi Deesuem i konsola.
Ale to prawie to samo. Zobaczê jeszcze raz z Pokemon White 2
A wiesz mo¿e czy gdzie¶ na tej stronie jest amerykañska wersja Pokemon Black lub White 2?
Wywal ten [ powiem brzydko] syf ze swojego komputera . Pobierz Desume 0.99 - Desume 0.99
Nie zmieniaj ustawieñ , pobierz gre z linka który poda³ kowalt .
Mkbewe napisa³/a:
Co¶ mi poszlo nie tak. W zoomerze jest tak samo jak w no$gba a w desmume nie widaæ obrazu :/
I nie mów ¿e jest czarny ekran na desumie 0.99 , bo najwidoczniej nawet go nie raczy³e¶ pobraæ .. W za³±czniku masz screna z mojej gry , nie mam czarnego ekranu .. Je¶li chcesz moge na YT wstawiæ filmik , jak uruchamiam gre przez Desume , daje now± gre i gram . . . Zrób to , a potem opisz Rezultaty , a jak nadal masz swoje zdanie , to poczekaj a¿ stworz± kod na czarny ekran dla tego " ¶miecia " [ No&Gba].
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.