POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
(The Ditto) Time to say Goodbye.
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 26 Pa¼dziernik 12, 16:02   (The Ditto) Time to say Goodbye.

No to... jaki¶ utwór, yup?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8AEU5pBxY6E[/youtube]
Po prostu go uwielbiam, nie oceniajcie x3

No wiêc... Domina ju¿ nie ma, a ja sobie tak pomy¶la³em, ¿e mnie te¿ ju¿ nic nie trzyma przy tym forum. Administracja zaczê³a robiæ jakie¶... dziwne rzeczy, które ju¿ ca³kowicie odebra³y mi jakiekolwiek nadzieje na to, ¿e PC bêdzie tym, czym by³o dawniej, ale mniejsza o to, bo i ja teraz siê ¿egnam, choæ nikogo to za bardzo pewnie nie interesuje, jako ¿e jestem tylko zwyk³ym MG z PC. Tak... przez ca³e swoje 4 (Tak na serio to ju¿ 5, ale ciii) lata bycia tutaj, najwy¿sze stanowisko jakie posiada³em to opiekun PBF'u i pomimo tego co chcecie powiedzieæ, mia³em du¿o planów, ale niestety, kto¶ mia³ to g³êboko w powa¿aniu i zwolni³ mnie, bo tak... podobno 2 miesi±ce to d³ugi sta¿... mi siê nie wydaje.
No dobra, nie jestem mistrzem w pisaniu, nie warto siê wiêc rozpisywaæ jak Domin, on to lubi siê rozpisywaæ... jego PZG to kawa³ ¶wietnej roboty, choæ na pocz±tku by³o w tym wiele do poprawy, spójrzcie jednak jakie teraz cuda z tego wychodz±. No trzeba mu przyznaæ, choæ z my¶leniem u niego czasem trudno... (by³o kilka przypadków, przez które chcia³em go zabiæ)... to jednak, g³owê do opowiadañ ma, a i nie tylko do tego, bo w koñcu to kole¶, który za³atwia³ nam wszystkie gry jakie ¶wie¿o wychodzi³y na ¶wiecie... no, prawie wszystkie... Trzeba mu za to podziêkowaæ, a je¶li ju¿ chodzi o dziêkowanie, to w tym przypadku, je¶li chodzi o update, trzeba podziêkowaæ te¿ dwóm innym u¿ytkownikom.
Conquest i Szymb, bo o nich teraz mowa... no có¿...
Conquest ma bardzo podobne pogl±dy jak PokeMan, ale za to ma naturê trolla, taaaa... da siê to wyczuæ w sposobie wypowiedzi, czy¿ nie? Mniejsza o to! Jest to osobnik, który w krótkim czasie osi±gn±³ status admina i chwa³a mu za to... chyba. Zrobi³ ¶wietn± robotê z filmami Pokemon, za co jestem mu dozgonnie wdziêczny, choæ nadal nie wiem, czemu... nie mam ich jako "obejrzane" na swoim MAL'u... mniejsza o to! W sumie to jeszcze pamiêtam jak by³e¶ ¶wie¿y na PC i opowiada³em Ci o sytuacji jaka tam zachodzi³a... przynajmniej mia³em siê do kogo¶ wygadaæ. Wiêc mam za co dziêkowaæ.
Szymbar... czy Szymb, czy jak kto go siê tam nazywa... by³y MG, FF'owiec i ¶wietny kole¶, choæ ostatnio mia³ do mnie jaki¶ problem... (JAK KA¯DY!)... no, ale ¶wietnie mi siê z nim wspó³pracowa³o, a raczej pomaga³o przy "Ash vs. Pikachu". Mieli¶my skleiæ ostatni sezon, ale... nie wysz³o, wybacz, ma g³owa ju¿ nie taka jak kiedy¶. No i oczywi¶cie, pomóg³ Dominowi z B/W 2. Dawno nie gadali¶my tak poza tym... chyba wiem kogo odwiedzê na GyGy >:3
Co do wspólnego FF'a... hmm... tiaaaa... ju¿ chyba ka¿dy wie o KOGO mi chodzi i przy nim rozpisaæ bym móg³ siê najbardziej, ale... neee... nie bêdzie tak ³atwo jak my¶lisz, o nie-eee. Wiêc... Byaku... jak wiele mi razu ju¿ napisa³e¶... Bracie... (Choæ jako¶ tego tak nie czujê ^ ^")... gry w PBF'ie... (od drugiej edycji) PCSkype... MZG... Wspomnienia Kanto... có¿ wiêcej mo¿na powiedzieæ, tyle wspólnych rzeczy, a ty mnie jeszcze do ME ci±gn±³e¶... (Nadal tego nie przeszed³em... nie zabijaj! T^T)... te wszystkie pomys³y by³y takie... udane, a jednak... tak bardzo leniwie je robili¶my i ka¿dego zmuszali¶my do brania udzia³u w tym, czym¶... czy oceny FF'a. Gdzie te czasy, kiedy ¶piewali¶my chórem na PCSkype, bo PewDiePie pokaza³ nam KaraokeParty? Niby znik³y... niby nie... eh... to mo¿e...

... w koñcu napiszemy ten pierdzielony rozdzia³ Wspomnieñ Kanto?! D:<
ZALEGAMY Z TYM 2 MIECHY... CHYBA! NO JASNY GWINT! D:<

*chill out*
Dobra... wiêc... Byaku... Bracie... pogadamy na GyGy =.=
Dalej... dalej... a propos Brata... Bracie Broni i ...marnotrawny Bracie? W sumie ju¿ nie pamiêtam kim dla mnie by³e¶... a mieli¶my to ju¿ tak obcykane... szkoda... szkoda. No to, Nen! Nenloth... BarcaFanie! Pi³ka no¿na i Pokemony nie maj± przed Tob± tajemnic, a Furret to dla Ciebie najostrzejszy miecz... (przera¿asz trochê ._.)... no i ka¿dego nim pokonujesz, tak? Jednak... gdzie jest mój artyku³ o Dunsprace? Tak o niego prosi³em... a ty mi robisz taki ból... no có¿, widaæ mnie nie lubisz... pomimo tego, ¿e by³e¶ najlepszym MG jakiego mia³em... (Sorry Byak ^ ^")... choæ nasze odpisy nie by³y mistrzowskie, bo wtedy zaczynali¶my... Byaku zaraz pewnie powie, ¿e dla niego te¿ by³e¶ najlepszy, znaczy jeste¶, bo jeszcze nigdzie siê nie wybierasz, a potem powie, ¿e mia³ tak samo u Ciebie, jak ja... ale... po co ja to w ogóle mówiê... mniejsza. Sorry, ¿e nie da³em odpisów, ale wiesz... nie chcia³o mi siê.
Co do nieróbstwa... POOOOXER! MG, którego wywali³em dwa razy w ci±gu miesi±ca ze stanowiska MG... po prostu... MISTRZ! Jednak podziêkujê i mu, bo do¶æ... oryginalny z niego dziec... ch³opak i ma bardzo oryginalne... (d¼wiêki)... pomys³y, jak tu co¶ zrobiæ... no có¿. Dobrze mi siê z nim czasem gada³o i choæ by³o z niego du¿o... znaczy... z nim du¿o ¶miechu, nie bêdzie mi go brakowaæ, bo bêdê spamowa³ mu na GG. Do do spamu to mi siê kojarzy takich dwóch osobników, ale... mniejsza! Jedziem! Wilku i Tybete... tak, nawet TYBETE!
Tybete podziêkujê za jedno... przez tego osobnika stworzeni zostali Rycerze PC.
Rycerz Wiatru - Domin(LoL)
Rycerz Smoka - Byakurai
Rycerz Wody - Nenloth
i ja - Rycerz Lodu.
Ostatnio doszli do nas:
Rycerz ¦mierci - Inaka (Dawniej Dama Dworu)
Ym... jak on mia³...
Giermek(?) - Poxer
...
No i jeszcze kandydowa³ B³êdny Rycerz, ale Wilku nie przeszed³, bo go nie chcieli. Co do Wilka samego, mia³ on wiele pomys³ów, zaczynaj±c na tych fajnych, a na... chaosie koñcz±c. Bêd±c na naszym forum... zmieni³ p³eæ i doprowadzi³ Szymba do takiego stanu, jako jego gracz, ¿e ten odszed³ z posady MG. Rozumiecie to? To s± umiejêtno¶ci. Trollowa³... znaczy... robi³ z Siebie idiotê na pierwszych PCSkype, ale potem... zmiana i nagle zacz±³ zachowywaæ siê normalnie. Nawet teraz pojawia siê na PC do¶æ czêsto, co jest mi³± niespodziank±...
Niespodzianki... niespodzianki... ah! Nasze zwolnienie! To by³a dopiero niespodzianka! W jeden dzieñ zwolnieni zostali: Ja, Byaku, Kojot, Domin i Drago... BO TAK. Do dzisiaj nie znam do koñca powodu, a to by³o dobre 6 miechów temu. Na pocz±tku, podziêkujê Drago, bo jest to cz³owiek, któremu muszê podziêkowaæ.
Drago, by³y admin i przepraszam, ale nie pamiêtam czym wiêcej by³. Chcê mu podziêkowaæ, ¿e da³ mi szansê na naszym PBF'ie jako opiekun i chyba siê nie zawiód³. Robi³em bowiem wszystko w mojej mocy, by nasz PBF nie ¶wieci³ pustkami i wygl±da³ dobrze z du¿± ilo¶ci± zachêcaj±cych rzeczy, których nie spotka siê gdzie indziej. Trudno... mi nie wysz³o, a PBF od 6 miesiêcy stoi nie ruszony... bez w³adzy. Dodatkowo, co do osoby Draga oczywi¶cie, trzeba wspomnieæ nasze... (spamy...)... debaty na dawnym SB, który zosta³ ju¿ usuniêty, no... ale w koñcu: Ich bin eine Ninja. Darujê sobie emotkê, bo lubiê sk³adnie tekstu. Byaku pewnie te¿ ¶wietnie wspomina te czasy, kiedy co chwilê przez wasze teksty opluwa³em ekran piciem, czy zup± mleczn±. Swoj± drog±, "¶wiêtej pamiêci" monitor... poleg³ jakie¶ 1,5 roku temu. No i mieli¶my te¿ spór, prawda? W koñcu by³e¶ jedynym adminem, który mnie zbanowa³, ale wtedy by³a jazda.
Co¶ jak anime polecane przez Inakê... (pierwsz± damê PC)... która sta³a siê gatunkiem do wyginiêcia na tej mêskiej ziemi... (prawie >:3)... no i trzeba jej podziêkowaæ, bo tyle co ona z nami wytrzymuje, to dopiero. Najlepiej wspominam Inakê z PCSkype, gdzie pomimo tego, ¿e s³ów nie wypowiada³a, to ¶miechowykrywalny mikrofon dzia³a³ w najlepsze niekiedy polepszaj±c humor uczestnikom tego przedsiêwziêcia... tak... i teraz proszê wybaczyæ, ale wrócê na chwilê do flejmu, bo tego u mnie nigdy nie za ma³o, prawda ludno¶ci?
Domin by³... choæ teraz wspomnê znowu o nim... jeszcze o naszych ostrych sporach... co do pojedynczych rzeczy... jak Guilty Crown, który dla Domina jest DOBRYM anime, a ja nie mogê prze¿yæ tego, ¿e DOBRYM anime... okre¶la siê co¶, co ma DZIURÊ W FABULE!
Kojot... ten, co zwolniony te¿ zosta³ i podobno forum rozwala³, mistrz off-top'u, ciêtej riposty i gra w LoL'a. Niby mamy du¿o wspólnego, ale jako¶ nigdy nie gadali¶my z sob± za bardzo, a szkoda... mo¿e by³oby ciekawiej. Tak swoj± drog±... sklejasz ten build Rammusa, który Ci zaleca³em? Przepraszam... ju¿ o LoL'u gadaæ nie bêdê i przejdê do nastêpnego osobnika.
Maron jest kumplem Kojota z bloku... (Prawda?)... i nawet nie wiesz jak trudno by³o Ciê z³apaæ na PCSkype... ale w LoL'a nie wiem jak grasz... wiêc... kurczê, pisa³ FF'y... w sumie bardzo s³abo go pamiêtam, nie wiem zbytnio co o nim powiedzieæ... jedziem dalej wiêc.
O kilku osobach te¿ mam ma³o do powiedzenia, ale nie dlatego, ¿e nie chcê, a dlatego, ¿e moja pamiêæ bardzo mi w ich przypadku szwankuje.
Zacznijmy od osoby, która zniknê³a najwcze¶niej z tych osób. Blue, druga dziewczyna na PC, która zniknê³a z niewiadomych przyczyn. Czy ja w ogóle z Ni± rozmawia³em? Hmmm... przepraszam, ale wtedy by³ ten okres... w którym ba³em siê rozmawiaæ z dziewczynami, nawet przez internet... (Bo¿e... kim ja by³em =.=)... i chyba nie za bardzo... mam w ogóle o czym pisaæ... w przypadku tej osobniczki... wiêc pozdrawiam... tak tylko...
Xillor... wiem, wiem... wiêkszo¶æ pewnie nie wie kto to, ale ja was o¶wiecê. Xillor by³ równym kolesiem z naszego PBF'u. By³ MG i mia³ u mnie grê. Cholernie fajnie mi siê z nim gada³o, choæ rzadko, ale jednak, ale znikn±³ pewnego dnia bez s³owa po¿egnania. No có¿...
Sara, czyli moja "Ulubienica" bo bardzo czêsto j± tak okre¶la³em. Jedna z moich ulubionych graczek, w dodatku fajnie siê z ni± gada³o, tak po prostu, a to przy okazji PCSkype, choæ jeszcze na ¿adnym... i nie bêdzie...
Na PCSkype pojawia³a siê za to Jiyuu, a dodatkowo jej brat Hyali siedzia³ troszkê na PC. Taka dwójka, a tyle fajnych rzeczy z nimi wychodzi³o. Jiyuu uczy³a mnie z Byakiem historii, z Hyali'm gada³em o KHR. Na serio... fajnie, ¿e siê dogadali¶my...
shadix, czyli... facet od animacji. Jeden z kilku osobników, którzy rozpalili we mnie ma³y p³omyczek zwany zajawk± na co¶ i zacz±³em troszkê animowaæ, ale odpad³em. Moje nauki siê jednak op³aci³y, bo jakbym chcia³ wróciæ, to nic nie stoi na przeszkodzie, a ten facet... no có¿, by³ ¶wietny i trzeba mu za to podziêkowaæ.
Co do p³omyków zajawki... muszê podziêkowaæ jednej specjalnej osobie i to bêdzie pierwszy raz jak to powiem. Chcê podziêkowaæ Jakubox'owi, ¿e na swój sposób zapali³ we mnie zajawkê na... no có¿... grafikê. Obojêtnie co chcecie powiedzieæ, taka jest prawda. Przez tego cz³owieka chcia³em zrobiæ fajne UBY, ale mi nie wychodzi³y, wiêc wzi±³em siê za sygnatury. Jestem mu cholernie wdziêczny, bo gdyby nie on, nie mia³bym teraz nadal takich ci±gutek do grafiki, ale o tym mniejsza...

Podsumowuj±c, bo takie... podziêkowania ju¿ by³y... pomimo tego, ¿e nie wymieni³em kilkudziesiêciu osób... choæ... chwila...

Chcia³bym te¿ podziêkowaæ wielu innym osob±, jak; Vabigoon, Raik, Legends, Longi, Matt, Mentor, Shoku, Opti, Skejt, Sigma, Titiz, berry, BeenHakier, Moje GBA, Henio (Tiaaa, nawet mu), QuerryPass i... PokeMan. Pewnie jeszcze wielu osobom móg³bym podziêkowaæ, ale nie pamiêtam nicków, wiêc przepraszam z góry i je¶li o kim¶ zapomnia³em, niech doda tutaj swój nick.

Swoj± drog±... Domin mo¿e, to ja te¿.
MA HISTORIA NA PC ZACZÊ£A SIÊ 5 LAT TEMU.
Ne no, ¿art.

Dzisiaj odchodzi ch³opak, który pe³en jest idea³ów, ale nie odchodzi jaka¶ ikona PC, czy co¶ innego. Po prostu zwyk³y u¿ytkownik, ot taki MG, który przez 5 lat niczego nie wskóra³... no có¿.

Poke, chcê Ciê przeprosiæ tylko za jedno. Kolorystykê.
Nie zrobi³em, zrobiæ nie zrobiê, ale nie dlatego, ¿e mi siê nie chce, a dlatego, ¿e przez liceum nie mia³em czasu. Wiesz, tylko takie tam.

Poproszê te¿ o zwolnienie mnie ze stanowiska MG, po raz... 4.

Zrzynka:
DominLoL napisa³/a:
Dzisiaj do wieczora jestem, a od jutra mnie nie ma.

No i... tyle, a teraz czekamy na flejm i hejt :3

P.s. (do Poke) To pisa³em przez 4 dni jak mia³em chwilkê wolnego, tak piszê na za¶.
P.s. 2.
TAK, nie LUBIÊ siê rozpisywaæ >: D

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 26 Pa¼dziernik 12, 16:21, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 26 Pa¼dziernik 12, 16:29   

Tak sklei³em i carrowa³em Rankeda ale ostatecznie lose, bo mid i top byli zbyt ostro zfeedowani i nafarmieni. Na normalach cisnê, to zale¿y od counterpicków, ale zwykle Rammusem w Jungli wygrywam.
Maron mieszka naprzeciwko mojego bloku - 3 minuty drogi :3
Dalej mnei mo¿na na skype spotkaæ, (prócz calego listopada bo telefon jedzie do naprawy). Tylko proszê piszcie najpierw, a pó¼niej dzwoncie bo ja czêsto na innej konfie siedzê.
trzymaj siê Afil
Ostatnio zmieniony przez Kojot 26 Pa¼dziernik 12, 16:32, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 26 Pa¼dziernik 12, 16:38   Re: (The Ditto) Time to say Goodbye.

Afil napisa³/a:
Conquest ma bardzo podobne pogl±dy jak PokeMan, ale za to ma naturê trolla, taaaa... da siê to wyczuæ w sposobie wypowiedzi, czy¿ nie?

Oj tam. Czasami lubiê, ale natura trolla? :vabi:

Afil napisa³/a:
Mniejsza o to! Jest to osobnik, który w krótkim czasie osi±gn±³ status admina i chwa³a mu za to... chyba. Zrobi³ ¶wietn± robotê z filmami Pokemon, za co jestem mu dozgonnie wdziêczny, choæ nadal nie wiem, czemu... nie mam ich jako "obejrzane" na swoim MAL'u... mniejsza o to! W sumie to jeszcze pamiêtam jak by³e¶ ¶wie¿y na PC i opowiada³em Ci o sytuacji jaka tam zachodzi³a... przynajmniej mia³em siê do kogo¶ wygadaæ. Wiêc mam za co dziêkowaæ.

Ja te¿ muszê Ci za sporo rzeczy podziêkowaæ: kilka twórczych dyskusji, moja epicka gra w PBFie :D no i jeszcze to, ¿e tak w³a¶ciwie to Ty wprowadza³e¶ mnie w realia Collecta. Dziêki, Bro :)

Afil napisa³/a:
... w koñcu napiszemy ten pierdzielony rozdzia³ Wspomnieñ Kanto?! D:<
ZALEGAMY Z TYM 2 MIECHY... CHYBA! NO JASNY GWINT! D:<

Dobry pomys³

Afil napisa³/a:
*chill out*

Przede wszystkim - trzeba siê wyluzowaæ

Afil napisa³/a:
Zrzynka:
DominLoL napisa³/a:
Dzisiaj do wieczora jestem, a od jutra mnie nie ma.

Zrzynka:
Conquest napisa³/a:
Co do przysz³o¶ci to ¿yczê powodzenia w ¿yciu :)

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 26 Pa¼dziernik 12, 18:43   

inaka mi zaæwierka³a i specjalnie wbi³em, powiem zgdonie:

Rycerze Collect'a, Wymarsz!

Afil napisa³/a:
No dobra, nie jestem mistrzem w pisaniu, nie warto siê wiêc rozpisywaæ jak Domin, on to lubi siê rozpisywaæ... jego PZG to kawa³ ¶wietnej roboty, choæ na pocz±tku by³o w tym wiele do poprawy, spójrzcie jednak jakie teraz cuda z tego wychodz±. No trzeba mu przyznaæ, choæ z my¶leniem u niego czasem trudno... (by³o kilka przypadków, przez które chcia³em go zabiæ)... to jednak, g³owê do opowiadañ ma, a i nie tylko do tego, bo w koñcu to kole¶, który za³atwia³ nam wszystkie gry jakie ¶wie¿o wychodzi³y na ¶wiecie... no, prawie wszystkie... Trzeba mu za to podziêkowaæ

Afil, odwo³ujê karê, to chyba najpiêkniejsze s³owa jakie wyczyta³em z twoich postów.

Bro-Fist!

"Wymarsz Rycerzy" ³adny tytu³ na jeden z rozdzia³ów w "Historii PokeCollect'a" , prawda Poke?

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 26 Pa¼dziernik 12, 19:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: