Ale poza tym najbardziej rozwalaj±ca by³a Saphirre
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Jak dla mnie jest ni±, Sapphire. Jest wspania³± trenerk±, która ma te¿ bardzo fajny charakter. Uwielbiam serie, w których wystêpuje, poniewa¿ dziêki niej manga jest o wiele fajniejsza.
Crystal jest beznadziejna. Blue rz±dzi Szkoda ¿e w tomie FR/LG zrobili z niej grzeczn± dziewczynkê >.< ale to fajne bylo jak oszukala Reda z magicznymi przedmiotami . Tylko nie wiem czemu ale w tomach R/G/B wygl±da starzej ni¿ w FR/LG gdzie tam wygl±da jak nastolatka o.O Fajnie ¿e ju¿ teraz w FR/LG mogê graæ Leaf (aka Blue). Berlitz mnie powalila, zachowuje sie jakby nie wiadomo jaka by byla, ma rêce i nó¿ki to niech co¶ zrobi >.<, Hilda to pomimo i¿ jest naprawdê bardzo ladna i sexi (like Sapphire ) i tak jest najgorsza, najnudniejsza dziewczyna jak± widzialem w mandze zaraz po Misty (u¿ywam imion z gier, chodzi mi o White, te¿ taka nijaka pikniusia lalusia -.-) Zdecydowanie Blue Yellow te¿ jest nudna choæ udawanie chlopaka nie jest wcale takie zle . Przypomina mi to 1 odcinek ''Nie ma to jak statek'' gdzie Bailey Picket udawala tez chlopaka
Ja najbardziej lubiê Sapphire za jej charakter i ci±g³e docinki :3 Dodatkowo ciekawym w±tkiem by³y relacje miêdzy ni±, a Ruby. No i mia³a fajne Pokemony i dodatkowo trenowa³a mojego ulubionego startera. Nie u¿ala³a siê nad sob± (pozdro Crystal) i zawsze d±¿y³a prosto do celu. Jeszcze warto wspomnieæ o jej wiedzy na temat Pokemonów, nic praktycznie nie mog³o jej zaskoczyæ. Stara³a siê byæ w ci±g³ym kontakcie ze swoimi podopiecznymi i czêsto pomaga³a innym stworkom.
btw w ankiecie jest ¼le zapisane jej imiê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.