Ale poza tym najbardziej rozwalająca była Saphirre
Sygnatura użytkownika
Podziękowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogę ci wszystko powiedzieć ze wszystkiego się zwierzyć.
Legends - tobie też się należy choćby za wspólne chęci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych poznałam. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za całokształt
DominLol - Tu jest za co dziękować. Porady dotyczące gier itp. ale też bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna mała rzecz, której nigdy nie zapomnę
Jak dla mnie jest nią, Sapphire. Jest wspaniałą trenerką, która ma też bardzo fajny charakter. Uwielbiam serie, w których występuje, ponieważ dzięki niej manga jest o wiele fajniejsza.
Crystal jest beznadziejna. Blue rządzi Szkoda że w tomie FR/LG zrobili z niej grzeczną dziewczynkę >.< ale to fajne bylo jak oszukala Reda z magicznymi przedmiotami . Tylko nie wiem czemu ale w tomach R/G/B wygląda starzej niż w FR/LG gdzie tam wygląda jak nastolatka o.O Fajnie że już teraz w FR/LG mogę grać Leaf (aka Blue). Berlitz mnie powalila, zachowuje sie jakby nie wiadomo jaka by byla, ma ręce i nóżki to niech coś zrobi >.<, Hilda to pomimo iż jest naprawdę bardzo ladna i sexi (like Sapphire ) i tak jest najgorsza, najnudniejsza dziewczyna jaką widzialem w mandze zaraz po Misty (używam imion z gier, chodzi mi o White, też taka nijaka pikniusia lalusia -.-) Zdecydowanie Blue Yellow też jest nudna choć udawanie chlopaka nie jest wcale takie zle . Przypomina mi to 1 odcinek ''Nie ma to jak statek'' gdzie Bailey Picket udawala tez chlopaka
Ja najbardziej lubię Sapphire za jej charakter i ciągłe docinki :3 Dodatkowo ciekawym wątkiem były relacje między nią, a Ruby. No i miała fajne Pokemony i dodatkowo trenowała mojego ulubionego startera. Nie użalała się nad sobą (pozdro Crystal) i zawsze dążyła prosto do celu. Jeszcze warto wspomnieć o jej wiedzy na temat Pokemonów, nic praktycznie nie mogło jej zaskoczyć. Starała się być w ciągłym kontakcie ze swoimi podopiecznymi i często pomagała innym stworkom.
btw w ankiecie jest źle zapisane jej imię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak każde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przeglądarką możesz regulować warunki przechowywania cookies.