K O R P I K L A A N I
Jonne Järvelä – gitara elektryczna, wokal
Kalle "Cane" Savijärvi – gitara elektryczna
Jarkko Aaltonen – gitara basowa
Matti "Matson" Johansson – perkusja
Jaakko "Hittavainen" Lemmetty – skrzypce, jouhikko, flet
Juho Kauppinen – akordeon
gratulujê wstawienia badziewnego trailera o fanowskim filmie o pokach :p
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
K O R P I K L A A N I
Jonne Järvelä – gitara elektryczna, wokal
Kalle "Cane" Savijärvi – gitara elektryczna
Jarkko Aaltonen – gitara basowa
Matti "Matson" Johansson – perkusja
Jaakko "Hittavainen" Lemmetty – skrzypce, jouhikko, flet
Juho Kauppinen – akordeon
Czy ja wiem...chyba sporo lepszy ni¿ zwiastuny polskich filmów
Poza tym szkoda, ¿e powsta³ tylko zwiastun, chyba teraz wielu by chcia³o aby powsta³ ten film - Pokemon w wersji dla sporo starszego widza.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
najwiêkszy odkop ever, na dodatek przez admina....MISTRZOSTWO! poke, zdejmij mnie w koñcu kolorek, co?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Wow, nie zwróci³em uwagi na datê pierwszego i twojego posta, naprawdê niez³y odkop o_O Dwa lata temu... Oj Poke nie ³adnie
Co jest z³ego w odkopywaniu ? Nie wiem sk±d te iracjonalne podej¶cie, jakoby by³o to co¶ niepo¿±danego. Skoro userzy s± za...tacyowacy, aby pisaæ, to ja odpiszê. Przecie¿ nie bêdê taki...owaki, aby zak³adaæ nowy temat, kiedy jest tyle tematów które zosta³y zapomniane (nie wiem czemu) a mo¿na w nich odpisaæ. ~Poke
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 12 Lipiec 12, 11:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Admin jest od tego, ¿eby robiæ dobro. Odkop to dobro.
Trailer jest dobry, kilka razy go widzia³em. Osobi¶cie mi siê bardzo nie podoba, choæ wydanie takiego filmu mog³oby sprawiæ, ¿e Poki przesta³y by byæ postrzegane jako co¶ tylko dla dzieci i dostarczyæ dop³yw starszych osób na PokeScenê.
Polecam, aby niektórzy przeczytali to 10x i zmienili podej¶cie.
Conquest napisa³/a:
choæ wydanie takiego filmu mog³oby sprawiæ, ¿e Poki przesta³y by byæ postrzegane jako co¶ tylko dla dzieci i dostarczyæ dop³yw starszych osób na PokeScenê.
Em, zastanówmy siê...Poki z ZA£O¯ENIA s± "for kids", wiêc...a jako¶ Kucyki s± cukierkowe, ró¿owe, s³odkie i tak dalej i co ? Starsi te¿ ogl±daj±. Wiêc co¶ tu jest nie tak, starsi wol± ró¿owe kucyki, od walk stworasów ? Starsi te¿ dochodz± do PPS, starsi chodz± na konwenty, na których ogl±daj± odcinki Pokemon po polsku i robi± wielkie oczy z zachwytu. A przecie¿ odcinki s± w necie...tak, trochê ¿a³osny jest zarówno PPS (choæ i tak o kilka leveli lepszy ni¿ mangozjeby ) jak i polski fandom fanów Anime&Manga - tworzony w wiêkszo¶ci przez mangozjebów. Przez których rynek anime w Polsce nie wyjdzie ponad poziom mroczno¶ci Beyblade* i YGO**
* (pierwsza seria, motyw rosyjskich dzieci z sierociñców, szkolonych na bezwzglêdnych pogromców. W gruncie rzeczy, to samo robi± ma³ym chiñczykom, których æwicz± po kilka lat, aby potem na olimpiadzie przepraszali, ¿e zdobyli "tylko" srebro...)
** (porywanie dusz oraz uwiêzienie duszy i cia³a w RPGu, na szczê¶cie by³o to w odcinkach które u nas sz³y co by³o dobre, zobaczyæ trochê mroczno¶ci w anime, z pl dubem )
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
a jako¶ Kucyki s± cukierkowe, ró¿owe, s³odkie i tak dalej i co ? Starsi te¿ ogl±daj±. Wiêc co¶ tu jest nie tak, starsi wol± ró¿owe kucyki, od walk stworasów ? .A przecie¿ odcinki s± w necie...tak, trochê ¿a³osny jest zarówno PPS (choæ i tak o kilka leveli lepszy ni¿ mangozjechy ) jak i polski fandom fanów Anime&Manga - tworzony w wiêkszo¶ci przez mangozjechów.
1.KOCYKINIES¡ RÓ¯OWE!!! S¡ RÓ¯NOKOLORWE!!!
2.MangoZJECHY maj± o wiele wy¿szy lvl ni¿ ci siê wydaje a to, ¿e CN/DXD oraz ogólnie TV pokazuj± anime dla 3-14 latków, nie nasza wina.
Chcesz anime? W³±czasz AXN Spin i masz Dragoon Balla, Naruto , Soul Eatera, D.Grayman'a, FMA i wiele innych tytu³ów po których obejrzeniu normalny dzieciak dosta³by impolzji mózgo-czachy.
Wiêc nim znowu napiszesz o samozwañczych "Polskich mangozjechach" którzy czekaj± w histerii a¿ JPF wyda kolejny tomik mangi a Inazuma eleven ( nic nie mam osobi¶cie ) uwa¿aj± za bóstwo, pomy¶l o CA£EJ SPO£EZNO¦CI! a nie tylko pierwszej linii. Oni tworz± wiêkszo¶æ Fanodmu M&A? ¦MIESZNY JESTE¦! Ci co potrafi± ci wyrecytowaæ o czym by³o pierwsze lepsze anime albo podaæ jakie anime bêdzie w tym sezonie, TO JEST PRAWDZIWY FANDOM M&A.
Dziêkujê i gomen za offtop, ale nie mog³em tego tak zostawiæ.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 28 Sierpieñ 12, 14:35, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.