G³osujcie i piszcie, na kogo g³osowali¶cie, ale proszê uzasadniaæ swoj± odpowied¼.
Ja g³osuje na, Chimchara poniewa¿ kiedy pierwszy raz gra³em w pokemon Diamond wybra³em w³a¶nie go. Spodoba³ mi siê od tamtej pory. Podoba mi siê za ataki i nawet fajne evo.
Uwa¿am ¿e po³±czenie typów w dalszych ewolucjach jest bardzo przydatne. Empoleon jest twardy, i ogólnie Pingwinkowe trio najbardziej mi siê podoba.
Sygnatura użytkownika
Ej, mo¿e nie odesz³am, ale wchodzê tu rzadko. Nie mia³am si³y byæ d³u¿ej moderatorem, wybaczcie, ¿e zrezygnowa³am. Jako¶ mi na sercu ci±¿y³a ta posada ;_;
A wiêc niech ka¿dy wie, ¿e nie mam moda z mojej durnej, w³asnej woli, która mi mówi³a, ¿eby zrzec siê stanowiska.
^.......^
I..I.....I..I
I..O....-.I
I....^.....I
I.................> Pika pi
I...........I
V______V
Piplup - a dlaczego???
Zaczyna³em grê - Turwig mi siê nie podoba³ wiêc zosta³ Chimchar i Piplup. A ¿e nie chcia³em znowu przechodziæ gry typem Fire-fighting ( torchic) wybra³em Piplup'a i chocia¿ wogóle teraz mój Empoleon nie ma ataków typu steel to za to ma czaderski Drill Peck
Sygnatura użytkownika
Chcesz pograæ? Napisz mi na PW. Mój Friend Code:
3308 - 6901 - 7533
Moim ulubionym starterem jest Turtwig jako¶ najbardziej mi przypad³ do gustu z tej trójki
Piplup jak dla mnie zbyt s³odki a Chimchar to juz w ogóle mi siê nie podoba(nie lubiê ma³p)
Ja osobi¶cie g³osowa³em, na turtwiga, jeden z moich ulubionych starterów, jest potê¿ny w nastêpnych przemianach a przy tym urody mu nie brak :-).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.