tylko ¿e dialogi do odcinka trzeciego przypadkiem na³o¿ono na polsk± ¶cie¿kê d¼wiêkow± zamiast na ton miêdzynarodowy.
Tak czy kwak, rzecz to interesuj±ca, choæ mo¿na siê tego by³o spodziewaæ, skoro PL poki w ka¿dej sprawie s± "niezwyk³e" ale te¿ czasami mêtne.
A teraz szansa na wykazanie siê. Komu uda siê ¶ci±gn±æ ten¿e film http://rutube.ru/tracks/2...506ccafbc244102 ? Mi, swoj± dotychczasow± wtyczk± siê nie uda³o tego ¶ci±gn±æ, mo¿e kto¶ bardziej kumaty z programami, zrobi to ? Bo tak, to ( nie daj bo¿e ) jeden ciach w tym serwisie i nie bêdzie "pami±tki" i dowodu zarazem.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
nie obiecujê, ale te¿ nie zaprzeczam, mo¿e mi siê uda, choæ z rutube'a bywa ciê¿ko
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
nie obiecujê, ale te¿ nie zaprzeczam, mo¿e mi siê uda, choæ z rutube'a bywa ciê¿ko
I co ? B³agam niech kto¶ to zrobi...
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
A teraz szansa na wykazanie siê. Komu uda siê ¶ci±gn±æ ten¿e film http://rutube.ru/tracks/2...506ccafbc244102 ? Mi, swoj± dotychczasow± wtyczk± siê nie uda³o tego ¶ci±gn±æ, mo¿e kto¶ bardziej kumaty z programami, zrobi to ? Bo tak, to ( nie daj bo¿e ) jeden ciach w tym serwisie i nie bêdzie "pami±tki" i dowodu zarazem.
Tak, Download helper wymiêka przy Rutube wtedy, gdy tytu³ filmu jest napisany cyrylic±. Przy filmach o tytu³ach napisanych "normalnymi" literkami, czyli ³aciñskimi, jest okej.
I ¶wietnie, przez tyle lat nikt nie ¶ci±gn±³ tego odcinka i przepad³ jedyny naoczny dowód, ¿e rosyjska wersja s1-3 by³a robiona na podstawie naszej...na rutube wyskakuje teraz CzterystaCzwórka czyli video usuniête.
Sygnatura użytkownika
Ciekawe... Wiêkszo¶ci nie wiedzia³em. Faktycznie cz³owiek uczy siê przez ca³e swoje ¿ycie. Najbardziej zadziwi³ mnie fakt z Butterfree i Venomothem.
Skoro wspomniano o pochodzeniu imion Jessie i James, to podobnie jest w przypadku Cassidy i Butch. Ju¿ jaki¶ czas temu po wpisaniu tych imion w wyszukiwarce otrzyma³em zdumiewaj±cy efekt: Butch Cassidy a w³a¶ciwie Robert LeRoy Parker, s³awny przestêpca z Dzikiego Zachodu, je¶li wierzyæ temu co zawiera Wikipedia
Sygnatura użytkownika
Skoro martwi siê nie ¿ywi±, to dlaczego ¿ywi siê martwi±?
Ciekawostka - a raczej rzecz, o której siê nie mówi ;]
uwaga, zabije dzieciñstwo
W pierwszej kinówcê pokemon Mew nie bez przypadku pojawi³ siê na wyspie Mewtwo - w orginalnym japoñskim pomy¶le by³o ustalone, ¿e mew jako obroñca czystego ¿ycia odnajdujê wyspê by zabiæ wszystkie klony i zniszczyæ Mewtwo - w japonii uznawano t± wersjê za oficjaln±, jednak wszêdzie poza ni± zosta³± odrzucona, jakoby by³a zbyt drastyczna dla dzieci - wiêc bez ¿adnego zastanowienia usuniêto j±, co stworzy³o dziurê w w±tku filmu oraz wszelkie nie¶cis³o¶ci w Filme 1,5 - Mewtwo Strkies Back
Ach... i pierwszym zarejestrowanym znakiem nie by³o logo Pokemon, ale mew - ju¿ w 1994 roku zosta³ zarejestrowany przez nintendo jako Trade Mark =)
Ostatnio zmieniony przez 4xI 2 Sierpieñ 12, 19:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.