POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Byakurai
29 Sierpieñ 12, 21:22
Mroczno¶æ, mroczno¶ci±, a kiedy muzyka?
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 11 Czerwiec 12, 19:01   Mroczno¶æ, mroczno¶ci±, a kiedy muzyka?

Piêkna muzyka jest jedzeniem dla duszy, ka¿dy to wie w mie¶cie Slateport. Mieszka tutaj bowiem pewien utalentowany m³odzian, który za pomoc± swoich nieocenionych umiejêtno¶ci gry na skrzypcach, porusza nie jedno serce... dziewczêce, ale i te¿ ch³opiêce. Ten m³ody ch³opak teraz siedzi na murku obok latarni i patrzy w niebo ciemne jak rów mariañski na mapie. Jest oczywi¶cie noc, a ksiê¿yc odbija swoje promienie od l¶ni±cych, niebieskich w³osów wcze¶niej wspomnianego. Niezwyk³y widok inspirujê pewn± m³od± dziewczynê, ale nie wyra¿a ona tego w ¿aden sposób, po ludzku, nie wie dok³adnie jak, jednak¿e uwa¿a ona, ¿e jest to piêkny motyw na obraz.
- No, znowu strugasz takiego samotnika... - Powiedzia³a do niego, po czym spojrza³a na ocean i chwilê milcza³a, teraz i ona wygl±da³a nieco magicznie. Nie trwa³o to jednak d³ugo, bo przebudzi³a siê bowiem z "transu" i z³apa³a ch³opaka za d³oñ -Idziemy, musimy przenocowaæ w tutejszym PokeCenter, bo jak tego nie zrobimy, to znów nie prze¶pimy nocki...

---
To jak na razie tyle, co do innych rzeczy to dowiesz siê podczas gry, a... wybacz, ale na pocz±tek chce zobaczyæ twój odpis, wiêc nie bêdê siê zbytnio staraæ. :3

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 11 Czerwiec 12, 19:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Nuukers 
Gapa, gubi PokeBalle
HEYYEYAAEYAAAEYAEYAA

Do³±czy³: 03 Mar 2011
Sk±d: yyy.... Mleko?
Kontakt:
Wys³any: 11 Czerwiec 12, 19:10   

Patrzy³em spokojnie na niebo, gdy nagle kto¶ z³apa³ mnie za rêkê.
-Jak zwykle-my¶la³em-Kiedy mam chocia¿ chwilkê spokoju musi siê zjawiæ. Po prostu kocham jej poczucie i to, ¿e wie kiedy mnie rozproszyæ. Lubiê to!
Wsta³em powoli i zmierzy³em Galiê wzrokiem.
-Czemu ty zawsze nie dajesz mi odpocz±æ nawet chwili! Nie mo¿emy pój¶æ do centrum trochê pó¼niej? Przecie¿ nie urw± nam tam g³owy, to nie sierociniec!-rzuci³em z³ym tonem.-Daleko do Centrum?
Spojrza³em po raz ostatni na mroczne niebo. Wiedzia³em, ¿e nie bêdzie mi dane patrzeæ na nie przez d³ugi czas. Ruszy³em przed siebie id±c obok przyjació³ki. Na ramieniu wisia³ mi futera³ od skrzypiec. Na szczê¶cie mia³ ten pasek. Czu³bym siê jak debil nios±c go ci±gle w rêce. Szed³em spokojnym krokiem, aby nie wzbudziæ nerwicy u mojej przyjació³ki. Dobrze wiedzia³em, ¿e id±c za wolno, albo za szybko zmusi³bym j± do zmiany tempa, czego nie znosi³a. Ci±gle my¶la³em, kiedy trafiê do Centrum Pokemon.

Czy to by³a jaka¶ aluzja? :kapitanbomba:

Sygnatura użytkownika
‡‡‡‡‡‚‡‡‡‚‚‚‚‚‚‚‚‡‡‡‡‚‚žžžžžžž‡‚žžžžž‚‡‡
‡‡‡‡‡‚‚‡‚‡‡‡‚‚‚‡‡‡‡ž‚‡‚‚žžž‚‚‡‚žžžžžž‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‚‡‡‚‡‡‡‡‡‡‡‚žžž‚‚ž‚‚‡‡‚žžžžžžž‚‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‚‡‡‚‚‚‚‚‚‚‚‚‚‚‚‚‚‚žžžžžžžžžžž‡‡‡‡

‡‡‡‡‡‡‡‚‚‡‡‚‚‚‚‚žžžžžžžžžžžžžžžžžžž‚‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‚‚‚‡‡‡‡‡‚‚žžžžžžžžžžžžžžžž‚‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‚‚‚‡‚‚‚‚‚‡‡‡‚žžžžžžžžžžž‚‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‚‚‚‡‚‚‚ž‚‡‡žžžžžžžžžžž‚‡‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‚‚‡‚‚‚‚‡‡‡‚žžžžžžžžž‚‡‡‡‡‡‡‡‡
€‡‡‡€‡‡‡‡‡€€‡‡‡€€‡‡‡
‡€€€€€€‡€€€‡€€€‡€‡€€‡
€‡‡€€€€‡€€€‡€€€‡€‡‡‡
€€€‡€€€‡€€€‡€€€‡€‡
‡‡‡€€€€‡€€€€‡‡‡€€‡

€‡‡€€€‡‡‡€€‡‡‡‡‡€€‡‡
‡€€‡€‡€€€‡€€€‡€€€‡€€‡
‡‡‡‡€‡€€€€€€€‡€€€‡‡‡‡
‡€€‡€‡€€€‡€€€‡€€€‡€€‡
Ostatnio zmieniony przez Nuukers 11 Czerwiec 12, 19:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 11 Czerwiec 12, 20:04   

1. Nie pisz o tym, co by³o ju¿ wspomniane w moim odpisie. Wiesz, nabijanko nie jest mile widziane.
2. CZAS TERA¬NIEJSZY PLZ! Ewentualnie przysz³y.
3. To ja budujê postacie, którymi nie jeste¶ ty... mog³e¶ j± opisaæ przy uzupe³nianiu formularza.
4. Rozbudowuj±c zdania... poprawiasz jako¶æ... rób to... plox...
----

Galia troszkê urazi³a siê twoimi s³owami, wiêc nie odzywa³a siê do Ciebie przez d³u¿szy czas. Nawet twoje "dobranoc" zosta³o okrutnie zignorowane przez twoj± kompankê. Zosta³o Ci wiêc spanie "samotnie"... no có¿...
- Wstawaj - Powiedzia³a osch³o Galia rankiem, nastêpnego dnia. By³a nadal wkurzona, ale nie chcia³a Ciê zostawiæ na pastwê losu. Lepiej b±d¼ wdziêczny
- Dzisiaj ruszamy dalej, gdzie idziemy? - Nadal mówi³a tym samym niemi³ym tonem. Widaæ mocno j± wkurzy³e¶.

----
Odpis taki, bo czekam na TWOJ¡ POPRAWÊ.

Sygnatura użytkownika

Nuukers 
Gapa, gubi PokeBalle
HEYYEYAAEYAAAEYAEYAA

Kontakt:
Wys³any: 11 Czerwiec 12, 21:13   

Patrzê spokojnie na Galiê. Nie wiem co jej powiedzieæ. Jej foch mnie dziwi, trudno trzeba siê ukorzyæ.
-Przepraszam ciebie Galia. Nie chcia³em spowodowaæ u ciebie takiej reakcji. Naprawdê. Przykro mi.-mówiê.
Spokojnie rozgl±da³em siê po Centrum Pokemon szukaj±c mapy regionu. Je¶li takow± odnajdê to na pewno udam siê w kierunku jakiej¶ drogi. Je¶li nie, to có¿ - zostanie mi tylko pój¶æ do pierwszej lepszej "trawki", aby znale¼æ dzikiego pokemona. Trzeba w koñcu jakiego¶ mieæ! Odwracam siê i patrzê na Galiê.
-Ciekawe czy znajdziemy jakie¶ pokemony, prawda?-pytam siê dziewczyny.
Oby tylko nie zabi³a mnie wzrokiem. Choæ, lepsza ¶mieræ oczna ni¿ cia³a.

Sygnatura użytkownika

€‡‡‡€‡‡‡‡‡€€‡‡‡€€‡‡‡
‡€€€€€€‡€€€‡€€€‡€‡€€‡
€‡‡€€€€‡€€€‡€€€‡€‡‡‡
€€€‡€€€‡€€€‡€€€‡€‡
‡‡‡€€€€‡€€€€‡‡‡€€‡

€‡‡€€€‡‡‡€€‡‡‡‡‡€€‡‡
‡€€‡€‡€€€‡€€€‡€€€‡€€‡
‡‡‡‡€‡€€€€€€€‡€€€‡‡‡‡
‡€€‡€‡€€€‡€€€‡€€€‡€€‡

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 25 Czerwiec 12, 20:01   

Galia oburzona tym, ¿e my¶lisz i¿ tak szybko Ci wybaczy patrzy na Ciebie i... ruch foszka, czyli nos zadarty do góry i dziwne parskniêcie. Tyle by³oby z rozmowy z tob±, ale jednak idzie za tob±, gdy nie znalaz³szy mapy regiony wyruszy³e¶ na przedmie¶cia, by spotkaæ jakiego¶ pokemona. Tak te¿ siê sta³o, by³ to niejaki Electrike. Pokemon elektryczny pies, który najwyra¼niej by³ agresywny, czy mo¿e szalony, bo atakowa³ jakie¶ dziwne pocêtkowane drzewo. Atakowa³ co nie miara, jakby chcia³ je poci±æ na kawa³eczki.
- Chyba on siê ¼le czuje... a my nie mamy jak walczyæ. - Tak, prawda. Ten pokemon by³ w¶ciek³y, a wy nie mieli¶cie jak walczyæ. Poza tym, samo przyj¶cie tutaj bez obstawy nie daje wam ani trochê przewagi, a wrêcz przeciwnie. By³o to cholernie nielogiczne i g³upie.

Sygnatura użytkownika

Nuukers 
Gapa, gubi PokeBalle
HEYYEYAAEYAAAEYAEYAA

Kontakt:
Wys³any: 27 Czerwiec 12, 07:39   

-Aj!-my¶lê-¬le! Trafi³em najgorzej jak siê da! Teraz muszê do jako¶ omin±æ.
Odwracam siê do Galii i mówiê jej:
-S³uchaj, mo¿e by¶my tak, lekko uciekli? Albo przeszli parê metrów obok?-pytam.
Nastêpnie nie czekaj±c na odpowied¼ oddalam siê parê metrów od pokemona i staram siê go omin±æ szerokim ³ukiem. Có¿... Mo¿e siê uda. Ci±gle my¶lê o tej ca³ej porannej sytuacji.
-Galia naprawdê a¿ tak strzela fochy? No, znam j± parê lat, aczkolwiek tej strony nie zwykle nie ujawnia³a. Aczkolwiek pewnie tak. Dobra, czas ruszaæ!
Patrzê na dziewczynê i spokojnym krokiem ruszam powoli, aby omin±æ dzikiego Electrike. Oby mi siê uda³o. Dodatkowo ci±gle siê rozgl±dam, aby nie wpa¶æ na jakiego¶ innego pokemona.

Sygnatura użytkownika

€‡‡‡€‡‡‡‡‡€€‡‡‡€€‡‡‡
‡€€€€€€‡€€€‡€€€‡€‡€€‡
€‡‡€€€€‡€€€‡€€€‡€‡‡‡
€€€‡€€€‡€€€‡€€€‡€‡
‡‡‡€€€€‡€€€€‡‡‡€€‡

€‡‡€€€‡‡‡€€‡‡‡‡‡€€‡‡
‡€€‡€‡€€€‡€€€‡€€€‡€€‡
‡‡‡‡€‡€€€€€€€‡€€€‡‡‡‡
‡€€‡€‡€€€‡€€€‡€€€‡€€‡

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 2 Lipiec 12, 22:00   

W³a¶nie osi±gn±³e¶ poziom zno¶nych odpisów. Gz. Podwy¿szam level swoich.
---

Electrike, no có¿, bardzo mi³o, jak na ironiê zreszt±, zobaczy³ was, a dodatkowo, nie spodoba³a mu siê wasza obecno¶æ. Dziwnie, nieprawda¿? Wiêc, no có¿, rzuci³ siê na was bez zastanowienia, ewidentnie chcia³ was ugry¼æ. Na szczê¶cie, zrobi³e¶ zawodowy unik, w razie potrzeby to zdarza siê ka¿demu, ale i tak podnieta z tego by³a wielka. Galia za to sta³a jak drzewo, wiêc... electrike j± zostawi³. Oczywi¶cie, najpierw wola³ zaj±æ siê celem, który od pocz±tku sprawia³ trudno¶ci, no wiêc rzuci³ siê na Ciebie jeszcze raz, a ty? Unik, potem ponownie, ale tutaj znów to samo. Jednak! Szybko¶æ pokemona wzros³a, a ty, tak jakby¶ zwolni³, ale... przecie¿ ruszasz siê tak samo. Co siê tutaj dzieje?!
- UWA¯AJ! ELECTRIKE U¯YWA SWOICH £ADUNKÓW ELEKTRYCZNYCH ZAWARTYCH W SIER¦CI, BY PODNIE¦Æ SWOJ¡ SZYBKO¦Æ! - Us³ysza³e¶ g³os pewnego kogo¶, kto widzia³ ca³± zaistnia³± sytuacjê. - Mienfoo, ID¬! - Zawo³a³ i z jego pokeball'a wy³oni³ siê niespodziewanie pokemon, którego nigdy na oczy nie widzia³e¶. By³ tak dziwny, ¿e... i tu zabrak³o s³ów. A w chwili, kiedy podziwia³e¶ pokemona, nawet nie spostrzeg³e¶, ¿e electrike uciek³.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych