Bary zrobi³ 3 razy wiêcej ode mnie :kwasny: i te warny sorry ale s± uzasadnione :P i nie by³o to nieprofesjonalne zachowanie z mojej strony bo sam widzia³em jak na niektorych forach po kilkadziesiat tysiecy userow jest w regulaminie "nie u¿ywamy przekleñstw nawet ocenzurowanych" a to bylo skierowane dokladnie do kogos (w tym wypadku do mnie) wiec w dodatku obrazil usera
Cytat:
jest te¿ jeden, który najpierw wrzuca bo mu sie co¶ wydaje a potem nawet nie przeprosi gdy oka¿e siê, ¿e nie mia³ racji, tylko daje warna pod pierwszym lepszym pretekstem (w tym wypadku ocenzurowania s³owa w taki sposób i¿ wszyscy wiedz± o co chodzi (bo przecie¿ chyba na tym polega cenzura)) (¿eby nie by³o innym u¿ytkownikom s³owa nie ocenzurowane uchodz± p³azem) jak niewiecie o kogo chodzi to patrzcie w moje warny ;P
w sumie to powinienem siê domagaæ przeprosin i zmiany umotywowania mojego warna bo jak dla mnie to on sam jest "nubem" jak siê tak zachowuje
a ja sie moge domagac tlumaczenia dlaczego maron zostal wyrzucony z organizatorow i zastapiony toba i to nie jest "bo mi sie wydaje" tylko zostalem wprowadzony w blad. A jak ktos sie tak rzadzi jak ty (do wgl±du w archiwum) to naprawde rece opadaja. W tym temacie jest pierwotna lista organizatorow:
Kod:
http://pokeboard.pl/viewtopic.php?t=512
Do posta pode mn±: No to o co masz do mnie pretensje to nie ja cie pomylilem z Maronem ja robilem to co do mnie nalezalo a innych wykropkowanych nie warnuje bo albo sa w powietrze albo nie sa w dzialach ktore moderuje wiec sie nie wtracam do nich.
do posta pode mna numer 2
Cytat:
to w takim razie nie rozumiem twoich zarzutów o moje niby nubstwo
nubstwo to to ze odpowiadales na moje posty po chamsku i nie sprawdzajac czy nie mam racji dopiero sniper przyznal ze sie pomylil wiec o tym nie wiedziales.
Cytat:
Có¿ na przysz³o¶æ mo¿e bêdziesz pamiêta³ aby nie wytaczaæ ciê¿kiej altyreli
Altyrela to taki mix spiewaczki altowej i religii? ciezka artyleria to jest to co mi powiedziales "we¼ mi nie..."
Cytat:
w sprawach które nie dokoñca ciê dotycz±.
jestem organizatorem :P I nie podoba³a mi sie sytuacja w ktorej nikt nie wiedzia³ jaki jest regulamin
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 6 Marzec 09, 21:52, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
co¿ Vabigoonie, jak by¶ nie wiedzia³ Sniper pomyl³ mnie z Maronem (z tego co mi wiadomo ten nigdy nie by³ w organizatorach). co do rz±dzenia to by³o siê odwo³aæ do pierwotnych ustaleñ miêdzy mn± a Sniperem i tyle. wybacz ale twoja wiedza w tym temacie jest bardzo uboga wiêc mo¿e lepiej siê nie popisuj.
Do posta nade mn±: to w takim razie nie rozumiem twoich zarzutów o moje niby nubstwo. có¿ na przysz³o¶æ mo¿e bêdziesz pamiêta³ aby nie wytaczaæ ciê¿kiej altyreli w sprawach które nie dokoñca ciê dotycz±.
Do posta nade mn± 2: akurat chamstwo to ty zacz±³e¶, z reszt± nie dajesz ¿adnych powodów dla których mia³bym ciê czciæ.
czyli wychodzi na to, ¿e jeste¶ nie doinformowany co daje ci parwo do atakowania innych. nieprawda¿? :hyhy: skoñczmy ten temat bo widzê, i¿ nie dokoñca jeste¶ zorientowany w tym co siê dzieje dooko³a.
Wiek: 35 Do³±czy³: 28 Lut 2009 Posty: 106 Sk±d: Crystal River City
Kontakt:
Wys³any: 6 Marzec 09, 22:55
Drago, my¶lê ¿e pora skoñczyæ to. Ostrze¿enia wygasaj± po 7 dniach, wiêc nie ma siê co tak denerwowaæ. Obaj zapewne pope³nili¶cie b³±d, ale dobrze by by³o ¿eby¶cie sobie (w cudzys³owiu) podali rêkê [czyli pogodzili siê] i nawzajem przeprosili.
Moim zadaniem ani nikogo innego tutaj nie jest wskazywanie kto by³ winny, a kto nie.
Przyjmijmy ¿e oboje przesadzili¶cie, a teraz pogód¼cie siê i bêdzie spokój
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.