Twoje krzyki nic nie da³y, cisza trwa³a, a twoja siostra patrzy³a w nico¶æ. Cisza, cisza i jeszcze wiêksza cisz pozwala³a Ci us³yszeæ twoje bicie serca, by³e¶ zdenerwowany. Nie mog³e¶ ju¿ tego wytrzymywaæ, ka¿da nastêpna sekunda by³a dla Ciebie mordêg±... nie pozwala³a Ci normalnie oddychaæ, nie pozwala³a normalnie patrzeæ, nic ju¿ nie by³o w tobie normalne. Czu³e¶ siê tak, jakby¶ obcowa³ z duchami, tak jakby kto¶ Ciê obserwowa³, czu³e¶ jego oddech, jego dotyk, a przecie¿ jednymi osobami w tym pokoju s± ty i twoja siostra. Czu³e¶ siê przez to ¼le.
- Bracie... pañstwo Rattata zaczynaj± uwa¿aæ, ¿e nie jeste¶ tutaj mile widziany... - Mówi Chishi i przyprawia Ciê o dreszcze, upuszczasz nó¿, nie jeste¶ w stanie siê ruszyæ... nie wiesz co siê dzieje, ale chwilê pó¼niej jeste¶ rzucony o ¶cianê, podniesiony, a potem puszczony na pod³ogê.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Cisza. ¯adnego odg³osiku w ko³o. Nie odzywam siê. My¶lê nad tym, co w³a¶nie przyprawi³o mnie o ból wszystkiego. Przez 60 sekund ¿aden z moich miê¶ni (na który mam wp³yw), nawet oczy, nie porusza siê nawet o milimetr. Zreszt±, jaki duch móg³by mnie nawiedzaæ?
- Nekromantka. O to bym ciê nie podejrzewa³. - Milknê na kolejne kilka sekund, po czym siê podnoszê. - Jaki¶ duch ciê opêta³. Za³o¿ê siê, ¿e nie chcesz, aby ktokolwiek ci pomóg³. Jak ju¿ wrzeszcza³em, nie chcê ciê zabiæ. - Kolejne sekundy milczenia. - Ty nie jeste¶ dziwna. Jeste¶ moj± ukochan± siostrzyczk±! Co¶ przejê³o kontrolê nad wrakiem znanym jako Chishi... - Trzy sekundy milczenia, a potem zaciskam zêby. - OD KIEDY?! OBUD¬ SIÊ! - 90 sekund przybijaj±cej milcz±cej melancholii. - Jeste¶ manipulowana tak jak te Rattaty. Za chwilê wyjdê st±d i pewnie wiêcej mnie ju¿ nie zobaczysz. Je¶li przez nastêpne piêæ minut wrócisz do siebie, zabiorê ciê ze sob±. - Wolno kucam, by wzi±æ laptopa. - Jeden. Dwa. Trzy...
Szymbek, wiesz... chyba opuszczê Ciê jako MG. Tak jako¶... nie czujê siê w twojej grze dobrze, a wiêc po co mam siê zmuszaæ i dawaæ durne odpisy? Sorry... ale chyba zamykam twoj± grê. Popierasz ten rozwój wydarzeñ?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.