Na wstêpie chcê podkre¶liæ, ¿e nie lubiê takiego stylu ,,historii'', wiêc w razie jakichkolwiek zastrze¿eñ proszê o jak najszybsze poinformowanie mnie. Dziêki z góry.
-----
Nudne dni, d³ugi dni... wszystko co ciekawe i co interesuj±ce ju¿ siê zdarzy³o w twoim ¿yciu. Morderstwo, adopcja... no i jeszcze posiadanie chorej psychicznie w rodzinie. Taaaa... teraz ju¿ nic Ciê nie zaskoczy, no chyba, ¿e uszczerbek na twoim zdrowiu. Niestety... raka nie masz, jakiej¶ choroby... te¿ nie. NUDA PE£N¡ PAR¡! No, ale có¿... musisz zacz±æ podró¿owaæ, by zdobyæ to co chcesz. 649/649 poków to jednak niez³y wyczyn... i du¿o pokeball'ów trzeba mieæ, a ty kasy nie masz. Musisz jako¶ zarobiæ, a mo¿e internetowa kradzie¿? Jeste¶ dobry w te klocki, a wiêc mo¿esz w³amaæ siê do bazy danych banku, stworzyæ nieistniej±ce pieni±dze i podmieniæ komu¶ na koncie. Potem wp³aciæ na swoje konto i jedziem do bankomatu. No tak, wizja do¶æ ³atwa, ale chyba lepiej jako¶ inaczej zarobiæ... w koñcu twoja rodzina nie jest biedna, do kradzie¿y tutaj dochodziæ nie musi. No to... pomys³y... pomys³y... znale¼æ je trzeba, ale niestety, nie mo¿esz polegaæ na rodzinie, ona jest taka... lekko zamkniêta w swoim ¶wiecie.
---
Odpis taki, jaki... bo dialogów próbujê unikn±æ. Wiesz, w koñcu rodzina jest lekko ,,zamkniêta'', a ty chcia³e¶ taki ponury klimat :<
Dane poków itd. podam Ci pó¼niej, przy okazji.[/i]
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Mia³o NI byæ kaszki :/
---------------------------------------
A wiêc nudzê siê. Postanawiam, ¿e poznêcam siê nad laptopem i poszukam jakiego¶ sklepu w pokenecie, co móg³by mieæ Pokeballe, mo¿e bêd± mieli promocjê w stylu "JAK POKASZESZ MAKIKARPIA TO DOSTANIESZ POKEBOLA". W miêdzyczasie, gdy lapek trochê bêdzie siê ³adowa³, idê zrobiæ sobie tosty. Po drodze mo¿e jeszcze wst±piê do siostry, dam jej jednego. Ciekawe, co ona robi przez ten ca³y czas kiedy "jej nie ma". Mo¿e podpatrzê jej notatki? Cokolwiek tam ma...
Na budyñ to nie jest odpowied¼, wiêc my¶la³em, ¿e chcesz kaszkê =.=
-----
No to lapek siê l±duje, ty siedzisz przy tosterze. Tosty gotowe. Idziesz do siostry, a tam... nic... ciemno¶æ. Mroczna, zabójczo przera¿aj±ca ciemno¶æ rodem z horrorów, w których istnieje z³y demon zabijaj±cy osoby widz±ce go. Jednak ciemno¶æ nie jest jedynym przera¿aj±cym faktem. Zapali³e¶ ¶wiat³o, a tutaj czerwona ¿arówka i mnóstwo, mnóstwo pociêtych pluszaków, podartych magazynów i zamazanych kartek poprzyklejanych do ¶cian klejem. A gdzie twoja siostra? Jej brak, ca³kowity brak. Wszy³a przez okno? Nie, to jest 5 piêtro... jakim cudem mog³aby tego dokonaæ? Nie mog³aby, wiêc... gdzie ona jest? Krwawy pokój, który z mebli posiada tylko materac i szafê zasuwan±, wbudowan± w ¶cianê. Krwisty pokój z mnóstwem odrzucaj±cych rzeczy. Dziwne.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
£a, to ci nowina. Poprzednio to by³o tylko delikatnie weselej. Postanawiam spojrzeæ sobie na pod³ogê i wszystko co tam powywala³a. Mo¿e ma tam jakie¶ kredki, zielone, albo niebieskie... Mo¿e s± tu jakie¶ napisy? W¿eram tosta z prêdko¶ci± startuj±cego Boeninga.
- Siostra! Tosta ci zrobi³em! - Drê siê znudzony. Taki to ju¿ lajf, czy ¿yjesz, czy nie, zawsze jest nudno. Ej, a mo¿e siostra ma jakie¶ Pokeballe?
S³yszysz dziwne d¼wiêki z szafy. Dziwne nie? Tak, niestety tam s± szczury, ale nie tym razem. Chwilê po tych d¼wiêkach wylatuje stamt±d twoja siostra Chishi.
- U! U! Moi przyjaciele siê zez³o¶cili! - Mówi i dziwnym tonem i patrzy siê na szafê, w której le¿± martwe szczury. - Mówi³e¶, ¿e masz dla mnie tosta. Daj! - Dodaje i rzuca siê do twoich nóg po tosta.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
- Maaaasz siostra. - Mówiê daj±c jej cieplutk± kromkê chleba. - Pój¶æ ci po mas³o? A, w³a¶nie, przejd¼my do konkretów. Masz jakie¶ Pokeballe? - Zastanawiam siê, jacy to znowu przyjaciele. Zombiki z Bellsprouts vs Shuppets? - A tak w ogóle, gdzie siê podzia³o twoje biurko?
------------------------
Ach, Afilu, Afilu, je¶li widzisz, ¿e ja tutaj jestem bardzo obojêtny w sprawie masakry, to móg³by¶ nie pisaæ "Dziwne"
To mia³a byæ ironia pokazuj±ca twoj± obojêtno¶æ.
-----
- Biurko por±ba³am w nocy i zbudowa³am domki dla moich Rattatatów. - Mówi weso³o, ale one przecie¿ s± wypchane...
- Pokeballi nie mam, Pan Rattata i Pani Rattata chcieli mieæ potomstwo, wiêc im da³am. Oni wiedz± co z tym zrobiæ - One... s± wypchane...
- I chcê suchego tosta, podzielê siê z Pañstwem Rattata! - Suuuper... nakarmimy wypchane zwierzaki.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
- O! Masz rodzinkê Rattatów! Pozwól mi siê pobawiæ z tob±! - Po raz pierwszy pokazujê jakie¶ emocje. - Jak chcesz to przyniosê tu chlebek i toster! Poczekaj, pójdê tylko po laptopa. - Wychodzê z pokoju po te trzy rzeczy. Có¿, ciekawy pomys³. Sam bym na to nie wpad³. Mo¿e po¿yczê jej swoje biurko? Nieeee, na czym¶ trzeba pracowaæ. O, a mo¿e przy okazji wezmê Sneasela do zabawy!
Po d³u¿szym namy¶le, jednak nie jest to zbyt dobry pomys³... wypchane rattaty, pozabijane pluszaki. Jednak trzeba podkre¶liæ, ¿e zabawa w zabijanie pokemona jest... interesuj±co kusz±ca...
- Tomoko! Gdzie jeste¶! Pañstwo Rattata siê niecierpliwi±! - Krzyczy twoja ,,kochana'' siostrzyczka, która po raz pierwszy tak jakby siê cieszy³a.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Po d³u¿szym namy¶le, jednak nie jest to zbyt dobry pomys³...
ORLY?!
---------------------------------------------
- Ju¿ idê! - Wrzeszczê przez korytarz. Toster, chlebek i laptop pod pachê. Mo¿e na razie nie anga¿ujmy Sneasela... Bojê siê co mo¿e siê mu staæ. - SIOSTRA! - Drê siê ponownie. - Nie potrzebujesz jakiej¶ bia³ej ¿arówki do pokoju? - Argument... Trza wymy¶leæ argument... - Pañstwo Rattata siê wystrasz±! One nie lubi± czerwonego ¶wiat³a!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.