Wys³any: 1 Styczeñ 12, 18:16 Kira bez Death Note'a
- Icameeeer! Icameeeer! Wstawaj!
Uh-uh. Krzyk po³±czony z niezidentyfikowanym obiektem lataj±cym wal±cym prosto w twoje okno gwa³townie wyrwa³ ciê ze snu. No pewnie, to ostatni dzieñ. Wstajesz z ³ó¿ka (zaliczasz dwie wywrotki, pod³oga by³a myta wczoraj) i sprawdzasz, kto ¶mia³ sprofanowaæ twój sen patrz±c przez okno. Widzisz... t³um... nastolatek? Z pomponami? Piszcz±cych na twój widok? O ludzie, to chyba co¶ na rzeczy... Ah, no przecie¿! Dzisiaj masz wyruszaæ na swoj± epick± przygodê po ¶wiecie, a tamta zgraja pod twoim domem to pewnie twój fanclub! Jak¿e mog³oby byæ inaczej! Przecie¿ jeste¶ faworytem wielu napalonych (ja tego nie powiedzia³em!) nastolatek, które tylko marz± ¿eby ciê poderwaæ! No, ale to chyba zaczeka. Odwracasz siê i patrzysz na pokój. Jak zwykle porz±dek, a plecak z "ekwipunkiem" le¿y na blacie sto³u, razem z tajemnicz± paczk± obwiniêt± w papier z Slowpoke'ami. Mo¿e to co¶ ciekawego?
Podchodzê do paczki i biorê j± na rêce. Wa¿ê... co to mo¿e byæ? Idê przez pokój i do ³azienki, a nastêpnie k³adê paczkê na ziemi i biorê siê za rozpakowywanie ¶miej±c siê, te wariatki zawsze mnie bawi³y... któr± by tu wybraæ na podró¿? Ostro¿nie, by nie uszkodziæ papieru rozpakowujê- mo¿e siê przydaæ.
- Co to jest? - pytam siê w duchu i odchylam ostatni± warstwê.
-------------
Nie by³o tu zbytnio o czym pisaæ. I tak siê ciesz ¿e nie napisa³em
Kod:
Otwieram.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Pokebole! Ale jaja! Ca³a wielka paka ró¿nych Pokeboli! I poza tym jest jaka¶ karteczka.
Drogi Erbie*,
Wiem, ¿e masz ochotê wybraæ siê w swoj± wielk± podró¿, wiêc dam ci ma³y prezent, który bardzo mo¿e ci siê przydaæ. Powodzenia!
Kurt
...Aha. No dobra. Zaczyna siê robiæ ciekawie, bo pod paczk± le¿a³a druga, do¶æ p³aska i niezauwa¿alna na pierwszy rzut oka. Rozrywasz j± bez wahania, a tutaj...? Czarny notes z o³ówkiem, Pokedex, mapkê Johto i... portfel. A w portfelu 2500$. No, to ju¿ chyba mamy czê¶æ ekwipunku! Szybko pakujesz rzeczy do podrêcznej torby, razem z kilkoma ciuchami, zak³adasz oczywi¶cie co¶ na siebie i z³azisz na dó³, bo ostrza³ na twoje okno zaczyna siê nasilaæ.
- Skarbie, dzisiaj wyruszasz? - od razu rzuca siê na ciebie mama. - Bêdziemy tak za tob± têskniæ! Jeste¶ nasz± dum±! -
Przy drzwiach czeka ju¿ na ciebie twój Scizor, ca³y rozradowany i w dobrym humorze. A obok le¿y jego Pokebol.
¯egnam siê z mam± i wychodzê. Skanujê pokedexem Scizora i wychodzê. Mrugam w stronê fanek i idê do domu Kurta, chcia³bym u niego zapisaæ co mam ze sob±, ¿eby niczego nie zgubiæ, chcê siê tak¿e zapytaæ jakie typy balli otrzyma³em i wyruszyæ w stronê Ilex Forest*, aby nareszcie ruszyæ w stronê Goldenrod. Zawsze podziwia³em potê¿nego Miltanka tamtejszej liderki.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Niestety. Stawiasz krok... i zostajesz (dos³ownie!) zgnieciony przez masê fanek, które siê na ciebie rzuci³y piszcz±c rado¶nie, jakby ka¿da z nich wygra³a w totka.
- Icamer! Uwielbiam ciê! - - Skarbie! Wyjd¼ za mnie! - - Dziewczyny, zabierzcie mu ciuchy! -
I tak dalej, i tak dalej. Na szczê¶cie ostre szczypce Scizora rozgoni³y masê tych panien. Troszkê poszarpany, ale ca³y, kierujesz siê do domu Kurta. O dziwo, nie zasta³e¶ go w domu...
Dziwne... kurt rzadko wychodzi ze swojej pracowni. Piszê li¶cik na kartce z notesu, któr± zostawiam w jego drzwiach na wypadek gdybym go nie spotka³. Piszê w nim "Je¿eli Ciê nie znajdê, dziêki za pokeballe - przydadz± siê. Z tego co widzê mistrzowska robota. Dziêkujê." Szukam wzrokiem ludzi z intencj± podej¶cia o ka¿dego i zapytania o producenta balli.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Taktyka pod tytu³em "szukajmy kogo¶ kto nam powie" na pewno nie bêdzie za ciekawa dla ciebie, bo co z fankami? Zaraz siê ta zgraja tutaj pojawi. Twój instynkt przetrwania sugeruje ucieczkê, ale co tam.
...
Podczas pó³godzinnego wypytywania losowych przechodniów udaje ci siê us³yszeæ tylko co¶ w stylu "jeszcze wczoraj tutaj by³, a teraz nie wiem". Wiêc, przepad³ jak kamieñ w wodê. Teraz jedyne co robisz to kierujesz siê w stronê lasu, aby ruszyæ do Goldenrod... A mo¿e nie? Bo chyba widzisz tam bandê fanek... Albo masz urojenia. Mo¿esz zaryzykowaæ, albo ewentualnie pój¶æ przez drzewa, ale tam na pewno natkniesz siê na jakie¶ Pokemony. Decyzja?
Idê sobie ko³o Scizora w stronê lasu - a co mi tam! Nie przysz³o Goldenrod do mnie, to ja przyjdê do Goldenrod!
~~~~~~~~~
Od Afila! <3
1. Nie masz Scizora! :3
2. U¯YWAJ KURSYWY, BO JAK NIE, TO CIÊ PO LUDZKU ZABIJE
3. Rozpisuj siê, nied³ugo bêdzie ogólna norma, wiêc siê przyzwyczajaj.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ostatnio zmieniony przez Afil 16 Styczeñ 12, 21:34, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.