POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
22 Maj 12, 19:16
Zapisy
Autor Wiadomo¶æ
Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 30 Grudzieñ 11, 18:11   Zapisy

Je¶li chcesz u mnie zagraæ, po prostu wype³nij formularz i umie¶æ go w tym temacie. Good luck! :music:

Formularz zapisu:

Kod:

[center][b]Imiê, nazwisko, ksywa:[/b] (to chyba wiadomo)
[b]Wiek:[/b] (jak wy¿ej)
[b]P³eæ:[/b] (to te¿)
[b]Wygl±d:[/b] (obrazki mile widziane)
[b]Ekwipunek:[/b] (co masz przy sobie?)
[b]Charakter:[/b] (cechy charakteru,tylko i wy³±cznie)
[b]Historia:[/b] (min. 8 zdañ, zwiê¼le i na temat)
[b]Cel:[/b] (czego chcesz dokonaæ?)
[b]Starter:[/b] (generacje 1-5, bez legend)
[b]Region:[/b] (Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh, Unova)
[b]Profesja:[/b] (typowo pokemonowa, jak Ranger, zwyczajny Trener, Hodowca etc.)
[b]Profesja dodatkowa:[/b] (a.k.a. hobby)
[b]Towarzysz:[/b] (kumpel, kumpela?)
[b]Rodzaj gry:[/b] (komedia, dramat, itp.)
[b]Pro¶by do Mistrza (Gry):[/b]
[b]Jak chcesz graæ:[/b] (levelowa+staty/nielevelowa, pieni±dze/bez kasy)[/center]

Edited on 1.01.12, 18:05.
Ostatnio zmieniony przez Afil 30 Styczeñ 12, 23:12, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy  

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 30 Grudzieñ 11, 18:19   

http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=3324 - da³by¶ radê kontynuowaæ czy zapis od nowa musia³abym z³o¿yæ?

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 30 Grudzieñ 11, 18:22   

A mog³aby¶ z³o¿yæ zapis od nowa? Pretty please? :miau:

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 30 Grudzieñ 11, 18:36   

OK. Wybacz, ale jedna polska litera wysiad³a na klawiaturze :/
Imiê, nazwisko, ksywa: Maroshika Ruzoumashite (w skrócie - Mars :D )
P³eæ: Piêkna :3
Wygl±d: Takie pó³d³ugie - bêd± gdzie¶ do ramion - w³osy, czerwone no i s± u³o¿one w charakterystyczn± fryzurkê z tak±... eee... "antenk±" na czubku. Ubrana jest w czarn± sukienkê, pasuj±ce do niej rajstopy i buty na wysokim obcasie
Ekwipunek: Pistolet i co¶ na powstrzymanie krwawienia z nosa ;)
Charakter: Nieprzewidywalna, bardzo rozmowna, nieco dziecinna, ale nadrabia to pewno¶ci± siebie.
Historia: Hm... Moje ¿ycie nie by³o i nie jest zbyt ciekawe. Urodzi³am siê w rodzinie, która przestrzega³a japoñskich tradycji, wiêc musia³am od czasu do czasu wrzucaæ na siebie to okropne kimono, a jakby jeszcze tego by³o ma³o, musia³am siê urodziæ z chorob± von Willebranda... Có¿, to tylko uprzykrza³o mi ¿ycie, bo inne osoby wci±¿ siê ze mnie ¶mia³y, ¿e za czêsto mi leci krew z nosa i z innych miejsc. No, ale pomiñmy te moje trudne... eee... "szczeniêce lata". No i pewnego dnia, gdy mia³am 14 lat, z powodu krwotoku, spowodowanego tym g³upim choróbskiem, straci³am przytomno¶æ w jakim¶ ciemnym zau³ku. Gdy odzyska³am j± ponownie, spostrzeg³am, ¿e znajdujê siê w jakim¶ jasnym pomieszczeniu i wtedy zauwa¿y³am jakiego¶ ch³opaka w wieku oko³o... hm... 23 lat. Mia³ niebieskie, prawie szare w³osy i by³ ubrany w dziwne cichy, takie lekko... kosmiczne. Blah, blah, kole¶ wyja¶ni³ mi ca³± sytuacjê, co¶ siê ze mn± sta³o, kim on sam jest i co to za miejsce. Facet nazywa³ siê Cyrus i by³ szefem jakiego¶ Team Galactic, a ten budynek to g³ówna baza tej organizacji. Blah, blah, blah... Przemilczê lepiej resztê, bo tam nic ciekawego, no oprócz tego, ¿e wst±pi³am do tej spó³ki i dosyæ szybko sta³am siê komandork±. Ale pewnego dnia, gdy Cyrus ju¿ chcia³ zrealizowaæ swój plan, który zak³ada³ stworzenie nowego ¶wiata (i zniszczenie istniej±cego, oczywi¶cie), zaatakowa³ on mnie i dwójkê pozosta³ych komandórów - Saturna i Jupiter....
...
Cytat:

Tu koñcz± siê szczegó³y fabu³y lub zakoñczenia utworu. ~¼ród³o - Wikipedia

Blah, blah, blah, Mars walnê³a ³bem w co¶ tam i nabawi³a siê niepamiêci wstecznej ca³kowitej.
Cel: G³ówny - no, odzyskaæ pamiêæ... A poboczne - na razie ni ma.
Starter: Glameow
Region: Sinnoh ^^
Profesja: Koordynatorka
Profesja dodatkowa: Nie wiem... Mo¿e co¶ zwi±zanego z przestêpczo¶ci± lub policj±?
Rodzaj gry: Romantyzm, akcja, od czasu do czasu humor, ale nie za du¿o.
Pro¶by do Mistrza (Gry): B±d¼ tak uprzejmy i nie rób z tej gry komedii...
I tak przy okazji - da³oby siê czasami wpl±taæ Giratinê w formie gijinki :3 ?
No i towarzysza - wiesz chyba,k którego, ne?
Jak chcesz graæ: Na kasê i nielevelowa :P

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:

Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 30 Grudzieñ 11, 19:12   

Imiê, nazwisko, ksywa: Icamer Aaron, Erb
P³eæ: Facet
Wygl±d: Raito Yagami z Death Note
Ekwipunek: Scyzoryk, Kilkana¶cie ró¿nych balli od Kurta, namiot, hubka i krzesiwo, lina, wêdka, ¿arcie, grzebieñ, myd³o
Charakter: Raito to Raito: kompleks wy¿szo¶ci, z³o¶liwo¶æ "ja jestem sprawiedliwo¶ci±", geniusz i te sprawy...
Historia: Od urodzenia wybija³ siê na tle innych swoj± inteligencj±. Uwa¿any za geniusza i przystojniaka by³ lubiany przez dziewczyny, lecz sam wola³ samotny tryb ¿ycia. Kiedy pojawi³a siê mo¿liwo¶æ podró¿y d³ugo siê waha³, jednak ostatecznie zdecydowa³ wyruszyæ z rodzinnego Azalea Town w Johto na podbój wszystkich piêciu regionów. Uwa¿a³, ¿e to czego zawsze mu brakowa³o w ¿yciu tu przyja¼ñ i wyra¼ny cel, powód do starañ. W szkole zawsze przychodzi³o mu wszystko ³atwo, nigdy nie postawiono przed nim prawdziwego wyzwania. Rusza wiêc, by wykorzystaæ intelekt i rozwik³aæ wszelkie tajemnice legendarnych pokemonów.

Cel: Zdobyæ pokonaæ 5 elitarnych czwórek
Starter: Scizor i
Region: Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh, Unova. Najpierw Johto
Profesja: Trener
Profesja dodatkowa: Teoretyk ¶wiata pokemon
Rodzaj gry: Epicka powie¶æ Fantasy :D O co tu chodzi?
Pro¶by do Mistrza (Gry): Tak, by jak Ash mieæ evolucje superuberszybkie, oraz gra oparta na mechanice z gier (swords dance x2 i wszystko na OHKO, ogromny wp³yw statów, efektywno¶ci, mo¿liwo¶æ krytyków, efektów dodatkowych przy ataku)
Jak chcesz graæ: Nielevelowa, bardzo szybkie ewolucje, kasa

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 30 Grudzieñ 11, 19:13   

Inaka, g³ównie poprosi³em ciê o nowy zapis bo tamta gra by³a po prostu od z³ej strony poprowadzona i na szybko. Ale dobrze. Do zapisu nie mam sprzeciwu, chocia¿ motyw romantyczny bêdzie dla mnie po prostu wyzwaniem. I co do Giratiny... hm... why not? Wiêc jeste¶ przyjêta, do max. trzech dni gra bêdzie na miejscu.

Maron, awwwwwwww. Raito. No, powiem ci ¿e z Johto trafi³e¶ w moje preferencje, latanie po regionach bêdzie ciekawe... Jak chcesz bawiæ siê w staty bez levelowania? No dobra, bez Death Note'a sobie poradzimy. Here u go, przyjêty. Gra do trzech dni.
Ostatnio zmieniony przez Poxer 30 Grudzieñ 11, 19:18, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

PokeSkate 
Bug Catcher
Hurr derp durr

Do³±czy³: 29 Sie 2010
Sk±d: Accumula Town
Kontakt:
Wys³any: 30 Grudzieñ 11, 19:17   

Bo¿e co ja robie. ._.

Imiê, nazwisko, ksywa: Hatake aka Yoshi
P³eæ: Mêska
Wygl±d: M³ody mê¿czyzna z d³ugimi szarymi w³osami, nie zawsze uczesanymi, siêgaj±cymi gdzie¶ do ramion. Charakteryzuje go têga postawa i skromny czteropak na klacie. Wzrostu ma ok. 180 cm. Lubi na sobie nosiæ czarny p³aszcz zapinany na guziki i dobrze dopasowane spodnie w kolorze czerni lub bieli.
Ekwipunek: MP3 i czapkê baseballówkê
Charakter: Uparty, Dowcipny, Sympatyczny, Przyjazny
Historia:
Hatake, piêtnastoletni ch³opiec zamieszkuj±cy region Sinnoh. Pomieszkuje w Eterna City, mie¶cie gdzie jest osadzony pos±g antycznych pokemonów. Jest niestety oddzielony od reszty Sinnoh od wschodu przez nawiedzony Las Eterna, Mt. Coronet - góra której nikt nie wa¿y³ siê przekroczyæ. Blokuje drogê od zachodu, a na po³udniu stary i zniszczony Cycling Road. Hatake mia³ ciê¿kie dzieciñstwo. Gdy w wieku lat trzynastu, wysz³o na ¶wiat³o dzienne, ¿e nie interesuje siê w ¿adnym stopniu dziewczynami, wydziedziczyli go. Mimo swojej przekonuj±cej osobowo¶ci,nikt nie lubi³ go przez fakt ¿e by³ gejem. Nie mia³ przyjació³, rodziny a na dodatek zosta³ w³óczêg±. Czy mog³o byæ gorzej? Otó¿… spotka³ na swojej drodze pewn± dziewczynê…
Cel: Odnale¶æ brata, znale¼æ sens w ¿yciu, po drodze udaæ siê na jak najwiêcej koncertów rockowych!
Starter: Absol
Region: Sinnoh
Profesja: (typowo pokemonowa, jak Ranger, zwyczajny Trener, Hodowca etc.) Trener
Profesja dodatkowa: W³óczêga
Rodzaj gry: Komedia!
Pro¶by do Mistrza: Absol koniecznie Male, towarzyszkê chojnie obdarzona przez naturê (BO¯E BYLE NIE KOORDYNATORKA). :3
Jak chcesz graæ:
Levelova i JA LUBIÊ KASZKÊ!

Sygnatura użytkownika
Micha³ Wi¶niewski napisa³/a:
Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.

ZAPRASZAM DO FABRYKI!
Ostatnio zmieniony przez PokeSkate 30 Grudzieñ 11, 19:22, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy  

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 30 Grudzieñ 11, 19:39   

Skejt, powiem ci tyle. Nie spodziewa³em siê czego¶ takiego, jestem pozytywnie zaskoczony. Przyjêty. :D

No, mamy fulla. Jej.

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 30 Grudzieñ 11, 19:40   

Dlatego chcia³em rezerwowaæ ^.^

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 2 Luty 12, 17:23   

Siema. Jest jaka¶ szansa na przywrócenie mojej gry? Wiem, ¿e nie odpisywa³am, ale postaram siê poprawiæ :3

Sygnatura użytkownika
Cytat:

Cytat:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: