Wys³any: 20 Listopad 10, 14:41 Krew, Szatan i brak pamieci.
Maars! Maars! Nie mdlej mi tu! CHOLERA! *JEBUT!*
To jedyne s³owa, jakie uda³o ci siê zapamiêtaæ. S³owa kogo¶, kogo zna³a¶ a¿ za dobrze. Niestety, zna³a¶. Twój mózg przypomina teraz ser szwajcarski. Pe³en dziur w pamiêci. Teraz nie wiesz nawet gdzie jeste¶. Chyba w jakim¶ ma³o o¶wietlonym pomieszczeniu. Siedzisz na krze¶le, zwi±zana. Z kieszeni wystaje ci jaki¶ ostry przedmiot, a u twojego pasa jest sze¶æ wg³êbieñ, jak na jakie¶ kulki. Gdzie w³a¶ciwie jeste¶? Kto ciê tu zamkn±³? Czemu niczego nie pamiêtasz? I czemu ca³y czas leci ci krew z nowa?
Wys³any: 20 Listopad 10, 19:41
Lubisz ser szwajcarski?
--------------------
- Ugh... - jêczê, próbuj±c sobie przypomnieæ co¶ jeszcze oprócz tych s³ów. Przy okazji wymy¶lam jaki¶ plan wydostania siê st±d.
"Hm, siedzê zwi±zana na krze¶le, tak? A tu mam co¶ ostrego, nieprawda¿?" - g³ówka ciê¿ko pracuje. Próbujê wzi±æ ten przedmiot niebezpieczny dla dzieci poni¿ej 3 roku ¿ycia i obejrzeæ go w tym lichym ¶wietle. Nastêpnie staram siê jako¶ przeci±æ linê/kabel/co¶ tam co¶ tam krêpuj±cego moje ruchy. Je¶li bêdê mog³a ju¿ stan±æ na nogi, upewniam siê, ¿e to co leci mi z dziurek to krew.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Ano czasem
Akcja wyswobodzenia siê z wiêzów okaza³a siê sukcesem. Niestety podczas wydostawania siê uda³o ci siê skaleczyæ palec. Krew... To co¶ przypomina. Ale jeszcze nie mo¿esz sobie przypomnieæ co. A dziwna substancja ulatuj±ca ci z nosa to (jak¿eby inaczej?) krew. W cieniu pomieszczenia, w k±cie, le¿y jaka¶ torba. Ma przyszywkê z imieniem. Chyba co¶ na M. Nagle za drzwiami (tak, tu s± drzwi!) s³ychaæ g³osy.
- Hej, ty, pójd¼ i zobacz co z naszym rudym wiê¼niem! - odezwa³ siê jaki¶ niski, dziwnie znajomy ci g³os. W tej sytuacji chyba mamy problem...
Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 20 Listopad 10, 20:22
"O cholerka, no to wpad³am!" - to prawdopodobnie jedyne s³owa, które mog± wpa¶æ do g³owy komu¶, kto jest w tarapatach. Ech, niewa¿ne, trzeba wykorzystaæ co¶, ¿eby nie wpa¶æ, na przyk³ad... No tak, przecie¿ leci mi krew z nosa! A je¶li ten kto¶ jest dobrym cz³owiekiem i siê zlituje nade mn±, widz±c mnie ca³± pobrudzon± szkar³atn± ciecz±... Uk³adam siê na ziemi w pozie, która wskazywa³aby na to, ¿e nagle straci³am przytomno¶æ i próbujê udawaæ osobê, która znajduje siê w takim stanie, to znaczy zamykam oczy i staram siê nie ruszaæ.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
*odg³os otwieranych drzwi pancernych*
- O bo¿e.. - s³yszysz szept. Po krótkiej chwili ciszy czujesz, ¿e kto¶ ciê podnosi w powietrzu. Nagle gwa³townie rozja¶nia siê, co pewnie oznacza, ¿e ten kto¶ wyniós³ ciê z karceru. Ten kto¶ zaczyna biec. W pewnym momencie ma³o co ciê nie wypuszcza. W pewnym momencie rozja¶nia siê jeszcze bardziej, a do twojego nosa dociera ¶wie¿e powietrze.
- Zabierz j± do S'a zanim siê zorientuj±! - s³yszysz g³os tego go¶cia, który ciê znalaz³. Nagle ni z tego ni z owego urwa³ ci siê film (¿e siê tak wyra¿ê). Po chwili budzisz siê na tylnym siedzeniu samochodu. Przód auta od foteli tylnych oddziela ¶cianka z okienkiem. Nie masz ¿adnych wiêzów ani nic. Co tu siê do cholery dzieje?
Kontakt:
Wys³any: 22 Listopad 10, 18:42
"Cholera..." - my¶lê, otwieraj±c oczy (oczywi¶cie nie na maksa, ¿eby ci, co mnie wioz± siê nie zorientowali). Gdy ju¿ to zrobiê, zamierzam wybadaæ w jaki¶ magiczny sposób w jakiej okolicy aktualnie siê znajdujemy i na oko próbujê oceniæ z jak± prêdko¶ci± porusza siê ten pojazd, przypominaj±cy moim zdaniem auto, którym siê wozi jaki¶ gro¼nych bandytów i innych podobnych.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Po krótkiej obserwacji okazuje siê, ¿e tylne siedzenia s± niemal ca³kowicie os³onione przed w¶cibskim wzrokiem kierowcy. Czyli rêka wolna. Udaje ci siê zaj±æ jako-tako wygodn± pozycjê na siedzeniach, tak, by go¶ciu ciê nie dostrzeg³, a tak¿e by widzieæ widok z okien i otoczenie. Za oknem widaæ praktycznie nic, bo szyby przyciemniane z dwóch stron, ale widoczne s± jedynie kontury. Widaæ tylko budynki. Co teraz zrobisz?
Kontakt:
Wys³any: 30 Listopad 10, 18:52
"Dobra, w zasadzie mi siê nie ¶pieszy... Dobrym pomys³em chyba nie bêdzie nag³y wyskok z auta, które aktualnie znajduje siê w mie¶cie, jak ju¿ to na wsi albo w lesie... Ech, chyba najlepszym rozwi±zaniem bêdzie poczekanie, mo¿e zawioz± mnie gdzie¶, gdzie s± lepsze warunki ni¿ w tamtym "lochu"..." - my¶lê i przystêpujê do dzia³ania. Uk³adam siê w takiej samej pozycji le¿±cej jak na pocz±tku i czekam na rozwój wydarzeñ, to jest, gdzie mnie zawioz±... Mo¿e uda mi siê przy okazji zdrzemn±æ?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Udaje ci siê zasn±æ, bez wzglêdu na wszystko. ¦ni ci siê dziwna scena. Ty le¿ysz na ziemi z zamkniêtymi oczami, i s³yszysz g³osy.
Maars! Maars! Nie mdlej mi tu! CHOLERA! *JEBUT!*
Budzisz siê zlana zimnym potem wydaj±c g³o¶ny pisk. Nagle pojazd siê zatrzymuje, i kto¶ otwiera drzwi. Czujesz, ¿e kto¶ ciê podnosi i gdzie¶ ciê niesie. Czuæ od tego kogo¶ drogie perfumy. W pewnym momencie ten kto¶ otwiera jakie¶ drzwi, oraz wnosi ciê do jasno o¶wietlonego pokoju. K³adzie ciê na jakim¶ miêkkim meblu i wychodzi. Chyba jeste¶ sama. Aha, no i wygl±da na to, ¿e znowu posz³a ci krew z nosa.
Ostatnio zmieniony przez Poxer 8 Marzec 11, 18:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Kontakt:
Wys³any: 16 Styczeñ 11, 17:28
Wybacz s³abowito¶æ odpisu, ale widzisz, za du¿o do poprawienia w szkole mam
--------------------------------------------
- Ummm... Gdzie ja...? - jêczê, rozgl±daj±c siê dooko³a. Jako¶ mi siê ten zapach drogich perfum nie podoba. "Mo¿e to jaka¶ mafia czy co mnie uwiêzi³a, hm?" Niewa¿ne, trzeba siê st±d wydostaæ. Wstajê z tego miêkkiego czego¶ (pewnie jakie¶ ³ó¿ko lub kanapa) i szukam okna. Je¶li jest, to podchodzê do niego, by sprawdziæ, jak wysoko jestem, a je¶li nie ma, idê do drzwi - mo¿e nie s± zamkniête.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.