szczerze? nie ogl±dam ju¿ poków dla frajdy, a dla oceny jako¶ci duba, wiêc ¿e s± nowe poki trochê mi to wiesz....lotko
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
ciekawe jaki g³os bêdzie mia³ asz.
drugie bardzo dziwne, ¿e to Dragó przekazuje t± wiadomo¶æ, a nie PokeMan który jest zakochany w dubbingach.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 27 Grudzieñ 11, 10:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
kiedy do was dotrze cepy ¿e poke siê tym ju¿ nie zajmuje na full etat? teraz jest to jego hobby, jak co¶ wie to rzuci mi albo na stronie
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 27 Grudzieñ 11, 11:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Dzi¶ w koñcu wróci³em, odpalam telewizor na DXD, a tu
"CZERÑ I BIEL, ju¿ w poniedzia³ek co¶tam"
Szczerze, to jednak poczekam na Polskie gry, bo ca³y ten sezon obejrza³em po d¿apañsku/angielsku.
Mogli¶my obejrzeæ ju¿ 2 odcinki nowej seri pokemonów, dlatego wypowiadajcie siê, jak wam siê podoba dubbing, czy g³osy wydaj± siê wam dobrane itd
Acha, nie zapominajmy te¿ o polskim openingu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r097ih_iF8Y[/youtube][/code]
moim zdaniem dubbing jest na niezmiennym poziomie, SDI robi dobr± robotê, ale:
1.Ta Iris jest jak na mój gust zbyt piskliwa.
2."Pan ciemno¶ci, James" JE**EM
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 3 Styczeñ 12, 17:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Powiem tyle. Zobaczy³em opening... LATAJ¡CY PIKACZ. Wys³ucha³em openingu... i mam wra¿enie, ¿e ten tekst ma jaki¶ g³êbszy sens. Muszê obejrzeæ te pierwsze odcinki po polsku, muszê...
Zapomnia³em wczoraj obejrzeæ pierwszy odcinek, ale juz dzisiaj muszê o 16 obejrzeæ drugi. Ustawie sobie wszystkie budziki w domu by nie zapomnieæ Opening dobry, wreszcie co¶ lepszego po tych z diament i per³a
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Zast±piê nieobecnego PokeMana (dziêki tak w ogóle, wiesz za co... ale mia³em podnietê).
A wiêc: W pewnym momencie jest niepotrzebna przerwa na openingu, w 17 sekundzie czujê siê jakby tam by³o "A ubrana w codzienno¶æ"
Dubbing... dobry... jedyne co to g³os pani profesor niczym "Niewiarygodne" (Niekryty krytyk, odcinek ten od Nale¶ników! A¿ mam ochotê na sensacyjn± roladê miêsn±, dla smakoszów to prawdziwy rarytas)
Ocena ogólna... dobra, naprawdê dobra. £adnie, dok³adnie przygotowana grafika, tylko logo czerñ i biel by siê przyda³o!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ogl±daj±c pierwszy odcinek trafi³em na co¶ takiego.
1. ,,To mój Ash'', a lepiej by by³o ,,Tam jest Ash''
2. Dlaczego g³os tego kolesia, nowego trenera, jest bardziej mêski od g³osu Ash'a? Mój bo¿e! Miêdzy nimi jest 5 kat ró¿nicy, a Ash przy nim brzmi niepowa¿nie...
3. Pani profesor ,,Nale¶niki''... masz 100% s³uszno¶æ Maron
4. Ca³y 1 odcinek nie jest taki z³y...
Odcinek 2
JESTEM ZAUROCZONY!
Zespó³ R sta³ siê godnym przeciwnikiem!
Pikachu nie jest niepokonany!
Sam Ash nie jest niepokonany i tak na serio przegra³!
TO JEST TO, NA CO CZEKAM OD WIELU LAT!
ZNOWU ,,KOCHAM'' POKEMONY! T.T
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 3 Styczeñ 12, 17:40, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.