POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
13 Pa¼dziernik 12, 06:24
Nenloth Inc.
Autor Wiadomo¶æ
Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 19 Sierpieñ 11, 12:14   

Nie, nie przeszkadza mi to. Je¶li sety siê powtarzaj±, a kto¶ takie pamiêta, to proszê bardzo, podawajcie. Moja wersja te¿ nie musi byc ostateczna, pytajcie, dyskutujcie. Nie jestem tu hegemonem.

Co do ciebie Scorpion, domy¶lam siê, ¿e chodzi o RSE, ale nie wiem konkretnie w jakim momencie jeste¶, wiêc zrobiê set na ligê.

Gardevoir @ Magnet
Hasty (bardzo dobra naturka)
Psychic/Calm Mind/Thunderbolt/Hypnosis

Swampert @ Chesto Berry
Quiet (nie jest ¼le)
Surf/Ice Beam/Earthquake/Rest

Linoone @ Silk Scarf
Brave (no có¿...)
Return/Shadow Ball/Iron Tail/Dig

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Scorpion 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 26 Maj 2011
Wys³any: 19 Sierpieñ 11, 12:35   

Dziêkuje Rc Leci

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 19 Sierpieñ 11, 13:18   

A co by¶ powiedzia³... No, o takim Volcaronie:
- Hurricane
- Quivier Dance
- Bug Buzz (Astral)
- Heat Wave
Item: Silverpowder
EVy: Nie mam pojêcia, expiony na lidze metod± entralink+lucky egg, ma pozion 95 (Up o 25, no to z 200 ev na razie)
IVy: -_-
Ability zwiêksza szybko¶æ, lecz niestety nie atak. Ale to ¿aden phhoblem.
No i napisaæ co¶ na RNG do tego byczka, no, jak mu by³o, Terrakion. Bo ni wiem czego wyszukaæ.

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

MaxMix 
Gapa, gubi PokeBalle
Przegra³em zak³ad

Do³±czy³: 01 Sie 2011
Sk±d: Z domu
Wys³any: 19 Sierpieñ 11, 14:18   

Wersja:Black
Pokemony , lvle i ataki
Emboar lvl.89 - Close Combat , Heat Crash , Hammer Arm , Flamethrower
Darkrai lvl 99 - Dark Vold , Dark Pulse , Ice Beam , Dream Eater
Zekrom lvl 87 - Fusion Bolt , Bolt Strike , Drago Meteor , Thunder Wave
Victini lvl 90 - Searing Shot , V-Create , Psychic , Substitute
Zoroark lvl 91 - Night Daze , Dark Pulse , Night Slash , Nasty Plot
Floatzel lvl 88 - Surf , Ice Punch , Hydro Pomp , Aqua Jet

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 20 Sierpieñ 11, 17:52   

Szymb,

Secik boski. Z Timidem... Sam takiego u¿ywam, tylko ¿e zamiast Hurricane mam HP Water, ale widzia³em te¿ takie wersje. I proponujê Leftovers za Silverpowder, generalnie bardziej u¿yteczne. I pomagaj± te¿ po Stealth Rockach, kiedy bêdziesz mia³ z 2 Quiver Dance'y, to bêdziesz zmiata³ i za ka¿dym razem siê leczy³. Obie Ability dobre, ale Flame Body lepsze.

Terakion? Trochê nie zrozumia³em polecenia, wiêc jakby¶ móg³ przybli¿yæ.

MaxMix,
Tak, pewnie, bez naturek i Ability i miejsca w którym jeste¶. Popraw, wtedy zrobiê.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Eevee
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 02 Pa¼ 2010
Wys³any: 2 Listopad 11, 20:12   

Witam. Mam problem z trenowaniem Shinksa.
Znam jego IV i EV ale siê w tym nie ³apiê.
Ataki ma na razie Tackle, Leek, Charge.
LvL 12
Natura Naive
IV: EV:
HP: 0 4
Atak: 6 3
Obrona: 19 1
S.Atak: 29 0
S.Obrona: 1 1
Prêdko¶æ: 25 9

Zastanawiam siê te¿ na treningu Geodude LvL 6 Hasty nature bez EV a z IV
HP: 27
At.: 23
Obr.: 18
S.At.: 24
S.Obr.: 24
Prêd.: 25

Dopiero zaczynam, proszê o wyrozumia³o¶æ.

PS. Kto doda³ te emotki??? :pepe: :pepe2:

Sygnatura użytkownika
Rodzinka xD

vitani 
Pewnie nie zna PokeMana
Po co u¿ywaæ s³ów...

Do³±czy³a: 17 Pa¼ 2009
Sk±d: ze ¶wiata marzeñ...
Kontakt:
Wys³any: 2 Listopad 11, 21:01   

Poprosi³abym grzecznie o seciki dla moich pokemonów do In-game. Gram w pokemon White. Jestem na razie przed czwart± odznak±. Najpierw jak±¶ ³adn± taktykê do pokonania Kamitsure, a pó¼niej na ca³± grê. Na razie mam:

Sandile 20 lv.
Gentle
Moves:
Sand-attack
Mud-slap
Sand Tomb
Assurance

Hp.55
Att.40
Def.19
Sp.Att.19
Sp.Def.23
Speed.36

Herdier 23 lv.
Sassy
Moves:
Take Down
Bite
Tackle
Odor Sleught

Hp.68
Att.47
Def.36
Sp.Att.21
Sp.Def.44
Speed.34

Serevine 24lv.
Relaxed
Moves:
Mega Drain
Cut
Leaf Tornado
Leech Seed

Hp.70
Att.40
Def.52
Sp.Att.40
Sp.Def.47
Speed.45

Tm/Hm:
Dig
Retaliate
Struggle Bug
Work Up
Grass Knot
Cut

Zastanawiam siê nad ostatnimi pokemonami.Te bêdê mia³a na pewno. Na pewno chcê mieæ te¿ Hydreigon'a. Co do reszty, jestem otwarta na propozycje. Poproszê TAKTYKÊ jak najszybciej. Resztê sobie narazie odpuszczê.
Vit
^^

Sygnatura użytkownika

Eevee
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 02 Pa¼ 2010
Wys³any: 6 Listopad 11, 10:40   

Fabryka chyba zbankrutowa³a...

Sygnatura użytkownika
Rodzinka xD

PokeSkate 
Bug Catcher
Hurr derp durr

Do³±czy³: 29 Sie 2010
Sk±d: Accumula Town
Kontakt:
Wys³any: 7 Listopad 11, 18:16   

Neniu Bo¿y pos³añcu movesetów pomó¿ mi!

Froslass
Modest
lv. 45
TBolt,Ominous Wind,Hail,Icy Wind

Sygnatura użytkownika
Micha³ Wi¶niewski napisa³/a:
Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.

ZAPRASZAM DO FABRYKI!

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 16 Listopad 11, 19:49   

MOJA FABRYKA NIGDY NIE BANKRUTUJE! CZASEM NIE MAM CZASU WEJ¦Æ!

WIELKI POWRÓT MA£EGO CZ£OWIECZKA!

Eevee

Geodude nie nadaje siê do trenowania, gdy¿ naturka ze speedem nie jest mu raczej potrzebna, a zw³aszcza Hasty. Mo¿esz na si³ê go zrobiæ i dorzuciæ mu Choice Scarf, ale raczej bym nie radzi³.

Za to Shinx to inna sprawa. Dobry materia³ na mixed sweepera. Proponowa³bym taki secik:

Luxray @ Dark Glasses
Thunderbolt/Crunch/Thunder Fang/Facade

Mo¿e zastanawiaæ wybór Thunder Fanga obok Thunderbolta, ale w gruncie rzeczy co¶ na flinchowanie mo¿e siê przydaæ, a i paralysis mo¿e siê trafi. Co jak co, ale nawet z tak± potêg± w speedzie Luxray sprinterem nie jest... ;/

Mam nadziejê, ¿e uda³o mi siê ci to w miarê wyja¶niæ. W razie jakich¶ pytañ, nie wahaj siê napisaæ tutaj lub na PW.

Skatej
Najkrótsze i najbardziej zwiêz³e zamówienie jakie dosta³em, ale mo¿emy co¶ z tym pokombinowaæ. Mam nadziejê ¿e to na Online, bo inaczej bida.

Froslass @ Specs
Modest, 252 SA/252 Spd/4 HP
Blizzard lub Ice Beam/T-Bolt/Shadow Ball/HP Grass

Mam nadziejê ¿e masz dostêp do HP, inaczej wrzuæ Psychic, ale to na si³ê. ZALECANY Z HAILEM. Wtedy OBOWI¡ZKOWO Blizzard.

Vitani
Trochê mnie tym kobieto dobi³a¶, ale spe³niê pro¶bê na taktykê aktualn±. O ile jeszcze jej potrzebujesz...

Szczerze mówi±c z Palpitoadem bez problemu poradzi sobie Serpentitne i jego Mega Drain. Dwa ciosy maks. tak samo powinno byæ z Krokorokiem. Aczkolwiek tutaj przera¿aj±ce jest Crunch. Mimo wszystko, Relaxed powinien to powstrzymaæ, a Leaf Storm zmie¶æ kolegê z powierzchni ziemi. Za¶ Excadrill... Oj, tutaj inna sprawa. Tutaj dramatycznie potrzebujemy Dig. To jego najsliniejszy Pokemon, wiêc podtrenuj Sandile i zaczekaj z nim na sam koniec. Po¶wiêæ Herdiera i Serpentine próbuj±c go jaknajbardziej os³abiæ. Wtedy wypuszczasz Dig i powinno jako¶ pój¶æ.

W razie kolejnych pytañ, zapraszam, s³u¿ê pomocn± d³oni±.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: