Nie, nie przeszkadza mi to. Je¶li sety siê powtarzaj±, a kto¶ takie pamiêta, to proszê bardzo, podawajcie. Moja wersja te¿ nie musi byc ostateczna, pytajcie, dyskutujcie. Nie jestem tu hegemonem.
Co do ciebie Scorpion, domy¶lam siê, ¿e chodzi o RSE, ale nie wiem konkretnie w jakim momencie jeste¶, wiêc zrobiê set na ligê.
Gardevoir @ Magnet
Hasty (bardzo dobra naturka)
Psychic/Calm Mind/Thunderbolt/Hypnosis
Swampert @ Chesto Berry
Quiet (nie jest ¼le)
Surf/Ice Beam/Earthquake/Rest
Linoone @ Silk Scarf
Brave (no có¿...)
Return/Shadow Ball/Iron Tail/Dig
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
A co by¶ powiedzia³... No, o takim Volcaronie:
- Hurricane
- Quivier Dance
- Bug Buzz (Astral)
- Heat Wave
Item: Silverpowder
EVy: Nie mam pojêcia, expiony na lidze metod± entralink+lucky egg, ma pozion 95 (Up o 25, no to z 200 ev na razie)
IVy:
Ability zwiêksza szybko¶æ, lecz niestety nie atak. Ale to ¿aden phhoblem.
No i napisaæ co¶ na RNG do tego byczka, no, jak mu by³o, Terrakion. Bo ni wiem czego wyszukaæ.
Secik boski. Z Timidem... Sam takiego u¿ywam, tylko ¿e zamiast Hurricane mam HP Water, ale widzia³em te¿ takie wersje. I proponujê Leftovers za Silverpowder, generalnie bardziej u¿yteczne. I pomagaj± te¿ po Stealth Rockach, kiedy bêdziesz mia³ z 2 Quiver Dance'y, to bêdziesz zmiata³ i za ka¿dym razem siê leczy³. Obie Ability dobre, ale Flame Body lepsze.
Terakion? Trochê nie zrozumia³em polecenia, wiêc jakby¶ móg³ przybli¿yæ.
MaxMix,
Tak, pewnie, bez naturek i Ability i miejsca w którym jeste¶. Popraw, wtedy zrobiê.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Witam. Mam problem z trenowaniem Shinksa.
Znam jego IV i EV ale siê w tym nie ³apiê.
Ataki ma na razie Tackle, Leek, Charge.
LvL 12
Natura Naive
IV: EV:
HP: 0 4
Atak: 6 3
Obrona: 19 1
S.Atak: 29 0
S.Obrona: 1 1
Prêdko¶æ: 25 9
Zastanawiam siê te¿ na treningu Geodude LvL 6 Hasty nature bez EV a z IV
HP: 27
At.: 23
Obr.: 18
S.At.: 24
S.Obr.: 24
Prêd.: 25
Poprosi³abym grzecznie o seciki dla moich pokemonów do In-game. Gram w pokemon White. Jestem na razie przed czwart± odznak±. Najpierw jak±¶ ³adn± taktykê do pokonania Kamitsure, a pó¼niej na ca³± grê. Na razie mam:
Tm/Hm:
Dig
Retaliate
Struggle Bug
Work Up
Grass Knot
Cut
Zastanawiam siê nad ostatnimi pokemonami.Te bêdê mia³a na pewno. Na pewno chcê mieæ te¿ Hydreigon'a. Co do reszty, jestem otwarta na propozycje. Poproszê TAKTYKÊ jak najszybciej. Resztê sobie narazie odpuszczê.
Vit
MOJA FABRYKA NIGDY NIE BANKRUTUJE! CZASEM NIE MAM CZASU WEJ¦Æ!
WIELKI POWRÓT MA£EGO CZ£OWIECZKA!
Eevee
Geodude nie nadaje siê do trenowania, gdy¿ naturka ze speedem nie jest mu raczej potrzebna, a zw³aszcza Hasty. Mo¿esz na si³ê go zrobiæ i dorzuciæ mu Choice Scarf, ale raczej bym nie radzi³.
Za to Shinx to inna sprawa. Dobry materia³ na mixed sweepera. Proponowa³bym taki secik:
Luxray @ Dark Glasses
Thunderbolt/Crunch/Thunder Fang/Facade
Mo¿e zastanawiaæ wybór Thunder Fanga obok Thunderbolta, ale w gruncie rzeczy co¶ na flinchowanie mo¿e siê przydaæ, a i paralysis mo¿e siê trafi. Co jak co, ale nawet z tak± potêg± w speedzie Luxray sprinterem nie jest... ;/
Mam nadziejê, ¿e uda³o mi siê ci to w miarê wyja¶niæ. W razie jakich¶ pytañ, nie wahaj siê napisaæ tutaj lub na PW.
Skatej
Najkrótsze i najbardziej zwiêz³e zamówienie jakie dosta³em, ale mo¿emy co¶ z tym pokombinowaæ. Mam nadziejê ¿e to na Online, bo inaczej bida.
Froslass @ Specs
Modest, 252 SA/252 Spd/4 HP
Blizzard lub Ice Beam/T-Bolt/Shadow Ball/HP Grass
Mam nadziejê ¿e masz dostêp do HP, inaczej wrzuæ Psychic, ale to na si³ê. ZALECANY Z HAILEM. Wtedy OBOWI¡ZKOWO Blizzard.
Vitani
Trochê mnie tym kobieto dobi³a¶, ale spe³niê pro¶bê na taktykê aktualn±. O ile jeszcze jej potrzebujesz...
Szczerze mówi±c z Palpitoadem bez problemu poradzi sobie Serpentitne i jego Mega Drain. Dwa ciosy maks. tak samo powinno byæ z Krokorokiem. Aczkolwiek tutaj przera¿aj±ce jest Crunch. Mimo wszystko, Relaxed powinien to powstrzymaæ, a Leaf Storm zmie¶æ kolegê z powierzchni ziemi. Za¶ Excadrill... Oj, tutaj inna sprawa. Tutaj dramatycznie potrzebujemy Dig. To jego najsliniejszy Pokemon, wiêc podtrenuj Sandile i zaczekaj z nim na sam koniec. Po¶wiêæ Herdiera i Serpentine próbuj±c go jaknajbardziej os³abiæ. Wtedy wypuszczasz Dig i powinno jako¶ pój¶æ.
W razie kolejnych pytañ, zapraszam, s³u¿ê pomocn± d³oni±.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.