POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Pokemon diamond wi-fi
Autor Wiadomo¶æ
Fozdu 
Pewnie nie zna PokeMana
Im Back!!!

Do³±czy³: 27 Lut 2011
Sk±d: Okolice Olsztyna
  Wys³any: 27 Sierpieñ 11, 16:20   Pokemon diamond wi-fi

Witam mam pytanie dotycz±ce Pokemon diamond nie wiem co jest mi potrzebne do gry online czyli wymiany pokami, walkami itp i czy warto proszê o Pomoc :( :( :( :( :(

Sygnatura użytkownika
Im Back

Klikajcie!!

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 27 Sierpieñ 11, 16:39   

Okej, ju¿ ci mówiê i wybacz, je¶li bêdzie to zagmatwane:
Potrzebujesz nastêpuj±cych rzeczy:
- Konsoli NDS Classic/Lite/DSi/DSi XL (osobi¶cie polecam dwie ostatnie, bo podobno wykrywaj± sieci z zabezpieczeniem WPA, czego nie robi± dwie pierwsze :D )
- Gry (ale to chyba jasne, co nie?)
- Routera (D-Link, TP-Link, co¶ w tym stylu..) albo miejsca, gdzie pod³±czysz siê do hot spotu (http://www.hotspot.pl/mapa.html - tu masz mapê takich miejsc i informacje, czy za korzystanie trza zap³aciæ ;3)
Ten teges... http://www.youtube.com/wa...E&feature=feedf - tu masz filmik, jak mniej wiêcej ustawiæ to w grze (wprawdzie Pokemon Platinum, ale ustawianie sieci nie zmieni³o siê nawet w pi±tej generacji ;3), a potem normalnie kontynuowaæ grê... Zje¿d¿asz normalnie na dó³ w PokeCenter (musisz mieæ Pal Pada) i idziesz do takiej laski... O ile pamiêtam, to w HGSS (nie wiem, ile siê to ró¿ni od DP) trzeba mieæ Friend Code jakiego¶ cz³eka, by tam wej¶æ...

Czy warto? Um, warto. Mo¿na zdobyæ przez wymianê mnóstwo Poków (ja sama w Plt zdoby³am trochê starterów u¿ywaj±c GTS) no i sprawdziæ siê w walkach :D

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Fozdu 
Pewnie nie zna PokeMana
Im Back!!!

Do³±czy³: 27 Lut 2011
Sk±d: Okolice Olsztyna
Wys³any: 27 Sierpieñ 11, 17:24   

Snazz napisa³/a:
Okej, ju¿ ci mówiê i wybacz, je¶li bêdzie to zagmatwane:
Potrzebujesz nastêpuj±cych rzeczy:
- Konsoli NDS Classic/Lite mam /DSi/DSi XL (osobi¶cie polecam dwie ostatnie, bo podobno wykrywaj± sieci z zabezpieczeniem WPA, czego nie robi± dwie pierwsze :D )
- Gry (ale to chyba jasne, co nie?) :D
- Routera (D-Link, TP-Link, co¶ w tym stylu..) albo miejsca, gdzie pod³±czysz siê do hot spotu (http://www.hotspot.pl/mapa.html - tu masz mapê takich miejsc i informacje, czy za korzystanie trza zap³aciæ ;3) ok
Ten teges... http://www.youtube.com/wa...E&feature=feedf - tu masz filmik, jak mniej wiêcej ustawiæ to w grze (wprawdzie Pokemon Platinum, ale ustawianie sieci nie zmieni³o siê nawet w pi±tej generacji ;3), a potem normalnie kontynuowaæ grê... Zje¿d¿asz normalnie na dó³ w PokeCenter (musisz mieæ Pal Pada) i idziesz do takiej laski... O ile pamiêtam, to w HGSS (nie wiem, ile siê to ró¿ni od DP) trzeba mieæ Friend Code jakiego¶ cz³eka, by tam wej¶æ... znajdê

dziêki wielkie teraz muszê pomy¶leæ nad routerem

Czy warto? Um, warto. Mo¿na zdobyæ przez wymianê mnóstwo Poków (ja sama w Plt zdoby³am trochê starterów u¿ywaj±c GTS) no i sprawdziæ siê w walkach :D

Wielkie dziêki za pomoc :D :D a i last pytanie ten router to ma byæ wifi zwyk³y ?

Sygnatura użytkownika
Im Back

Klikajcie!!

Pokemoniak 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 16 Sty 2013
Wys³any: 22 Styczeñ 13, 10:36   

Polecam z Tp-Link , kosztuje 70 z³ w mediaexpert , tylko kabel podl±czasz :) [ tak musi byæ wifi ]

Sygnatura użytkownika

Gargul 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Maj 2011
Kontakt:
Wys³any: 22 Styczeñ 13, 17:47   

Pokemoniak napisa³/a:
Polecam z Tp-Link , kosztuje 70 z³ w mediaexpert , tylko kabel podl±czasz :) [ tak musi byæ wifi ]

Patrz kiedy by³ ostatni post. My¶lê, ¿e nie potrzebni to napisa³e¶ :P

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania dla Nenlotha, za wszystkie porady dotycz±ce poków i wgl :D xD

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 22 Styczeñ 13, 19:09   

Gargul napisa³/a:
Pokemoniak napisa³/a:

Patrz kiedy by³ ostatni post. My¶lê, ¿e nie potrzebni to napisa³e¶ :P

Ale na przysz³o¶æ wszyscy ju¿ bêd± wiedzieæ. Ka¿dy m±dry post jest potrzebny, nawet "lekko" spó¼niony :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: