POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Film 13 nadchodzi !
Autor Wiadomo¶æ
Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 17 Luty 11, 09:04   Film 13 - ¶ciêty!

5 Lutego emisjê mia³a angielska wersja filmu z Zoroarkiem i bestiami. Niestety, pierwsze dziesiêæ minut filmu zosta³o uciête. TPCi od razu zareagowa³o na brak tych scen, które pozostawiaj± ogromne dziury w historii, i to a¿ dwie! Teraz, CN zmuszone jest do zape³nienia tych dziur tym samym fragmentem lub rzeczami podobnymi. Usuniêta zosta³a scena, w której Ash dowiaduje siê o Pucharze Piekarzy w Crown City oraz scenie walki Kodaia wraz z jego trzema bestiami, Raikou, Enteiem i Suicunem. Pominiêta zosta³a tak¿e scena ³apania przez Kodaia Zoroarka i zmuszenia go, do zmiany w bestie, oraz Zoruê uciekaj±cego ze sterowca. Oznacza to, ¿e te sceny zostan± pominiête w wersji Polskiej... Niefajnie...

http://bulbanews.bulbagar...twork_movie_cut

EDIT: Przepraszam, pomyli³em kategorie, mo¿e kto¶ to przesun±æ? Proszê...

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Zaraza 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 31 Sie 2010
Wys³any: 17 Luty 11, 16:57   

Dla mnie te ucinanie scen tego filmu jest bez sensu - po co ogl±daæ film, skoro 1/3 filmu zosta³a uciêta...?

Ertix 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 25 Kwi 2011
Wys³any: 13 Sierpieñ 11, 11:51   Pokemon Film 13: Zoroark-Mistrz Iluzji NA DVD

Otó¿, 13 film Pokemona, zago¶ci na nasze rodzinne progi, i to na wersjê DVD.
Wpierw zobaczymy premierê na DXD która odbêdzie siê ju¿ pod koniec sierpnia (okolo 25-27) wraz z innymi filmami z sagii DP tj. ''Giratina i Stra¿nik Nieba'' oraz ''Arceus i Klejnot ¯ycia''.

Tutaj jest ok³adka 13 filmu ''Zoroark i Mistrz Iluzji'' która bêdzie na DVD:

Co Ciekawe, film bêdzie w trybie Stereo, a tak¿e bêdzie posiadaæ:

Jêzyki: Dolby Digital 5.1 Polski Dubbing
Dolby Digital 5.1 Angielski
Dolby Digital 5.1 Rosyjski

Film bêdzie mo¿liwy do kupienia dopiero od 22.wrze¶nia.
Dodam tylko i¿ mo¿na zakupiæ go na allegro, czyli tutaj w cenie 49,88 zl. Wiêcej informacji jest dostêpnych TU [wraz z moim pierwszym komentarzem :] ]

Jest to pierwszy film, po dlugich latach wypuszczony na DVD :) Ostatnim takim filmem byl film 3: Zaklêcie Unown. S±dzê i¿ PokeMania wraca do Polski, pocz±wszy od przet³umaczonej karcianki, breloczkach w maszynach, polskich tytu³ach odcinków a skoñczywszy na w³a¶nie 13 filmie na DVD ;) Jest to ¶wietna promocja dla sagii BW która ta siê wzoruje na serii I i mo¿e osi±gnie taki sam sukces ;)

Pozdrawiam

kurnik3478 
Bug Catcher
Gary z Alabasti!

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 14 Sierpieñ 11, 13:24   

Wszystko fajnie

Ale nie da³o siê tego za³atwiæ ¿eby po¶cili na DVD poprzednie film powiedzmy od 10?

A tak to ja tej nowej generacji nie widzê dla mnie te nowe pokemony s± zrobione na takiej zasadzie ze powklejali zdjêcia zwierz±t i przerabiali to na potrzeby anime jeszcze poprzednia generacja mia³a trochê fantazji

Ale to ju¿ jest moje gderanie pieprzenie na staro¶æ

Ertix 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 14 Sierpieñ 11, 19:39   

Filmu 10 u nas nie bylo (a szkoda, bo ending ¶wietny ;D ''Live in the shadow'') jak ju¿ to chyba Ci chodzilo o film 11? Te¿ ¿alujê ¿e nie mogli z tym zacz±æ od filmu 11. Pewnie AtoMan wie o tym wiecej ;/

kurnik3478 
Bug Catcher
Gary z Alabasti!

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 14 Sierpieñ 11, 20:39   

W³a¶ciwie to chcia³em ¿eby zrobili do niego dubbing i wydali to na DVD ¿eby to mia³o rêce i nogi

Bo o starszych filmach ju¿ nie mowie bo to ju¿ nie jest realne

Ertix 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 15 Sierpieñ 11, 12:53   

Ale z tego o ile pamietam, to film 3 byl na DVD i na VHS'ie.
Owszem, filmy DVD to ju¿ krok do przodu, ale jeszcze fajniej bylo by jakby to wprowadzili do Kin z mo¿liwo¶ci± pobrania Zoroaka ;)

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 16 Sierpieñ 11, 10:49   

We¼, marzenia... Te¿ bym chcia³, ale w koñcu gry nintendo s± w 7 (8) krajach: D¿apania, grUbaSA, Anglia (WB!), Niemcy (ACHTUNG! ZOROARK!), Hiszpania, Wlochy i... Tego jednego jêzyku europy mi brakuje, ale jest jeszcze ciñski. Poza tymi krajami nie znajdziemy ¿adnych eventów ani nic -_-

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 16 Sierpieñ 11, 10:52   

szymb, zapomnia³e¶ o "evencie" z Celebim w warszawie?! : O widaæ, chyba tak : O zreszt±, 20 o 8 rano bêdzie iflm ,wiêc nie wiem po co ¶ci±gaæ angieslki rip, skoro w sobotê bêdzie za darmola po polsku : P

[ Dodano: 16 Sierpieñ 11, 10:56 ]
poprawka, 27 :D

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

tybete
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 10 Sie 2011
Wys³any: 17 Sierpieñ 11, 19:08   

Na Disney XD bêdzie 28

[ Dodano: 17 Sierpieñ 11, 19:08 ]
Sierpnia

Oczywi¶cie poprawna data premiery to 27 sierpieñ, 28-mego jest powtórka. A, ¿e data powtórki nie jest tak znana, jak data premiery, to taki zapis tylko wprowadza w b³±d. Do widzenia Panie Trollu - zebra³o Ci siê te¿ za inne posty. ~PokeMan
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 17 Sierpieñ 11, 19:42, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: