POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zapisy - Staromodne
Autor Wiadomo¶æ
Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 5 Kwiecieñ 11, 17:25   

Wiem, ¿e to bana³, ale walê...
1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim - Marietta Sangrada, ksywka, jak± siê kiedy¶ pos³ugiwa³a, wyjdzie w praniu?
2. Wiek - Dok³adnie nie wiadomo, ale na pewno pomiêdzy 17-20
3. P³eæ - O.o Zgadnij -_-
4. Rodzina - Dok³adnie nie wiadomo, prawdopodobnie wszyscy zginêli.
5. Wygl±d : £apaj - http://i52.tinypic.com/sbm0q9.jpg
5.1 Naturalny - Na rysunku :P
5.2 Ubranie - Na rysunku :P
5.3 Znaki szczególne - Prawa czê¶æ twarzy poparzona.
5.4 Rzeczy noszone przy sobie (Rnps) - Maska zas³aniaj±ca praw± po³owê twarzy.
6. Cechy Charakteru - Pokojowo nastawiona do ¿ycia, lekko zwariowana, odwa¿na, wra¿liwa
6.1 Co lubi? - Lody czekoladowe, pikantn± gumê do ¿ucia i walki koordynatorskie
6.2 Czego nie lubi? - wojen, ¶mierci, niepewno¶ci
7. Profesja G³ówna - Koordynaotrka
7.1 Profesje Poboczne - Kto¶, kto chce posprz±taæ ten post apokaliptyczny ba³agan, po tym mo¿e doj¶æ posadka w policji :)
8. Starter - Zorua
9. Region i miasto - Sinnoh, oklice ruin Snowpoint
10. Towarzysze - Miki Kasumoto i Satto Koroyuchi (ten drugi o ile prze¿yje)
11. Cele:
11.1 Cel g³ówny - Posprz±taæ ten ba³agan, zostaæ niez³± koordynatork±
11.2 Cele poboczne - Odnale¼æ Satto :3
12. Historia - By³ lipiec. Po ca³ym Sinnoh kr±¿y³y uzupe³niane co jaki¶ czas informacje na temat wydarzeñ, które rozegra³y siê na Górze Coronet, w samym centrum tego regionu. Nikt nie wiedzia³, co siê dok³adnie tam sta³o, ale trzy rzeczy by³y prawdziwe i potwierdzone w stu procentach - Cyrus, szef z³ego zespo³u Galactic, zdoby³ potêgê Dialgii i Palkii, pozby³ siê wszelkich wiedz±cych o tym, co siê naprawdê sta³o osób (trójki komandorów i kilku przypadkowych ¶wiadków) i zmiót³ miasta Celestic, Eterna i Hearthome z powierzchni ziemi.
Dwudziestopiêcioletnia Miki Kasumoto spacerowa³a w za¶nie¿onych okolicach wspomnianej góry. W pewnym momencie dostrzeg³a, ¿e w mieszaninie ¶niego i krwi le¿y nieprzytomna osoba. Podbieg³a do niej.
Dziewczyna mia³a ognistoczerwone w³osy, które zakrywa³y jej twarz. Miki odgarnê³a je, by w nastêpnej sekundzie wci±gn±æ gwa³townie powietrze do p³uc.
Prawa po³owa jej twarzy, która przedtem musia³a byæ bardzo ³adna, by³a poparzona, za¶ na lewej by³o mnóstwo ran ciêtych. Mia³a na sobie ciuchy, dziêki którym Miki wiedzia³a, kim jest ta dziewczyna. Cz³onkini± zespo³u Galactic.
Kasumoto nie zastanawia³a siê zbyt d³ugo. Podnios³a dziewczynê i wziê³a j± do swojego domku z drewna, który znajdowa³ siê niedaleko.
Odzyska³a przytomno¶æ po kilku tygodniach, w sierpniu. Cyrus w tym czasie zd±¿y³ spopieliæ Oreburgh, Jubilife i Solaceon, jego moc wzrasta³a, wiêc rzezie by³y coraz bardziej okrutniejsze.
Dziewczyna przygl±da³a siê Miki w milczeniu. jej lewe oko wygl±da³o normalnie, ale to drugie nie mia³o ¼renicy, ca³e by³o br±zowe. W koñcu, po kilku minutach u¶miechnê³a siê nie¶mia³o, szepcz±c jedno s³owo - arigatou.
- Na dziêkowanie jeszcze bêdzie czas... - odpowiedzia³a Miki siadaj±c naprzeciwko niej - Opowiesz mi co¶ o sobie?
Zaczê³a opowiadaæ. Miki dowiedzia³a siê, ¿e ocalona przez ni± nazywa³a siê Marietta Sangarda, a przed t± ca³± apokalips± mieszka³a w mie¶cie Celestic. Urwa³a opowie¶æ, gdy dosz³a do momentu zwi±zanego ze znan± ju¿ katastrof±. Rozmy¶la³a kilkana¶cie minut i siê podda³a.
- Nie pamiêtam...
Minê³y dwa lata. By³ najgorêtszy od kilkuset lat sierpieñ. Nie by³o ¶niegu.
Marietta i Miki siedzia³y na zewn±trz. Rany na twarzy tej pierwszej zd±¿y³y siê ju¿ zagoiæ, jednak dziewczyna nadal nosi³a wykonan± przez siebie drewnian± maskê pomalowan± na szaro. Sangrada próbowa³a sobie przypomnieæ zdarzenia sprzed tamtego wypadku, jednak nadal natrafia³a na pustkê. Dodatkowo od sze¶ciu miesiêcy nawiedza³ j± ten sam koszmar.
Widzia³a ch³opaka, starszego od siebie o jakie¶ dwa, mo¿e trzy lata. Kaza³ jej uciekaæ, ale ona nadal sta³a w miejscu, dopóki nie poczu³a na twarzy p³omieni.
W pewnym momencie, gdy wspomina³a te sny, zobaczy³a jak±¶ osobê na horyzoncie. By³a to osoba z jej koszmaru.
Mia³ bardzo d³ugie, kruczoczarne w³osy i mnóstwo blizn na twarzy. Nie móg³ z³apaæ oddechu - musia³ zapewne przebiec spory kawa³ek.
Stan±³ przed Miki i uklêkn±³.
- B³agam, ukryjcie mnie...
Ca³a trójka siedzia³a w domku Miki. Marietta rozmawia³a razem z nim, Satto Koroyuchim. Okaza³o siê, ¿e by³ on kiedy¶ cz³onkiem zespo³u Galactic, ale po apokalipsie uciek³ jak najdalej i teraz bra³ udzia³ w powstaniu przeciwko Cyrusowi, który podpali³ ju¿ ca³e Sinnoh i ostrzy³ sobie zêby na Kanto i Jotho. Opowiedzia³ dziewczynom, ¿e ostatnio Pokemony pokazuj± siê coraz czê¶ciej (w czasie apokalipsy zniknê³y i ludzie my¶leli, ¿e wyginê³y). Obydwie pamiêta³y swoje dzieciêce lata, gdy bawi³y siê z tymi stworzeniami. Satto podarowa³ im po jednym Pokeballu, by mog³y siê w razie co broniæ.
Nie spodziewa³y siê, ¿e ten moment, gdy bêd± musia³y to zrobiæ, nadejdzie tak szybko. Nie min±³ nawet tydzieñ, gdy do ich drzwi kto¶ zapuka³. Satto wyjrza³ przez okno i natychmiast odwróci³ siê do dziewczyn. By³ przera¿ony.
- Uciekajcie, mn± siê nie przejmujcie... - szepn±³, wypychaj±c dziewczyny przez tylne drzwi.
13. Pro¶by do MG -
Jasne :3 Gra nielevelowa, du¿o medycyny :3
14. Gra na kaszkê ? Tak?

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 7 Kwiecieñ 11, 22:15   

Nie uwierzysz, ale nie zauwa¿y³em twojego zapisu.. Byaku mi o nim powiedzia³...
I na pewno chcesz kasê? :P

Ogó³em, jak zwykle tak samo, ale mi siê to podoba, a wiêc masz u mnie grê! A poniewa¿ jest dzi¶ ju¿ za pó¼no, to teraz pójdê spaæ.. znaczy.. przyjmê Byaka i pójdê spaæ, a jutro bêdzie gra, ok?

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Byakurai 
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 7 Kwiecieñ 11, 22:38   

1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim - Byakurai Akimo pseudo Sniff
2. Wiek - 18 lat
3. P³eæ - Mê¿czyzna
4. Rodzina - Mama oraz brat bli¼niak ( który jest te¿ moim rywalem)
5. Wygl±d : Wygl±d
5.1 Naturalny - Jak na obrazku
5.2 Ubranie - Jak na obrazku
5.3 Znaki szczególne - Okulary, blizna pod okiem
5.4 Rzeczy noszone przy sobie (Rnps) - portfel, zegarek , mp4 oraz gitara
6. Cechy Charakteru - Byakurai jest spokojnym osobnikiem , który zawsze staje w obronie s³abszych. Jest bardzo towarzyski.
6.1 Co lubi? - Zupa pomidorowa , muzyka , psy
6.2 Czego nie lubi? - Kotów !
7. Profesja G³ówna - Trener
7.1 Profesje Poboczne - hym, tu siê nie potrafiê zdecydowaæ: muzyk
8. Starter - Moim starterem bêdzie Cindaquil
9. Region i miasto - Kanto , miasto : Viridian City
10. Towarzysze - (Ju¿ wiesz o kogo chodzi, sam ich doda³e¶)
11. Cele:
11.1 Cel g³ówny - Pokonaæ ligê
11.2 Cele poboczne -Wydaæ p³ytê,
12. Historia - Tak jak kaza³e¶: ,,jestem fajny i taki te¿ siê urodzi³em,,
13. Pro¶by do MG - Jedna : Proszê o grê lvl

14. Gra na kaszkê ? Tak :P

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 27 Grudzieñ 11, 23:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 8 Kwiecieñ 11, 07:23   

Tak jak obieca³em, masz 5 dni na sprawdzenie twoich mo¿liwo¶ci :P
Jednak, mo¿e tego nie zauwa¿y³e¶, ale nie ma kotów i psów w ¶wiecie pokemon.

Gra dzi¶ po szkole, tak samo jak gra Inaki :>
Nie musicie siê martwiæ, gdy¿ pocz±tek gry bêdzie robiony ju¿ w szkole :P

Sygnatura użytkownika

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 20 Czerwiec 11, 15:06   

Imiê, Nazwisko lub Pseudonim: Alexy Crown aka Prince
P³eæ: Mê¿czyzna
Rodzina: Rodzice mieszkaj±cy w dworku nieopodal Lillycove, babcia z dziadkiem w Pacifidlog, drudzy w Lavaridge.
Wygl±d : ¦rednio wysoki na jakie¶ 174 centymetry, wa¿y oko³o piêædziesiêciu kilogramów. Nosi d³ugie, jasnobr±zowe w³osy siêgaj±ce koñca karku, po bokach nieprzycinane opadaj± wzd³u¿ policzków na barki. B³êkitnooki z ma³ymi ustami i krótkim nosem, ca³o¶æ na niezbyt d³ugiej twarzy pod niskim czo³em. Za uczy zak³ada okulary przeciws³oneczne. Zazwyczaj ubiera siê w podkoszulek z krótkim rêkawem (najczê¶ciej b³êkitny b±d¼ bia³y), czasem gdy jest zimno zak³ada na niego niebiesk±, rozpinan± bluzê. Na nogach rzadko ma co innego ni¿ lu¼ne jeansy, gdy jest ciep³o zak³ada 3/4 spodenki. Mo¿na go wyró¿niæ po nim samym (ciê¿ko znale¼æ drugiego tak niecodziennie wygl±daj±cego cz³owieka), na plecach nosi plecak w którym zawsze musz± byæ co najmniej trzy litry owocowych wód mineralnych, kilka ksi±¿ek fantasy, lupa, scyzoryk, kompas, ma³a, podrêczna apteczka, karma dla Pokemonów, mocna lina, hak, mini-³uk i strza³y, po których dotkniêciu ofiara jest usypiana (niskie ci¶nienie), lub dezorientowana (wysokie ci¶nienie). Ponadto dzia³aj± one tylko na Pokemony, tymczasowo posiada jedena¶cie sztuk.
Cechy charakteru: Wra¿liwy i czu³y na ka¿dy detal. Czasem porywczy, ufny, mi³y i przyjacielski. Kiedy siê zdenerwuje lepiej zwiewaæ na sto kilometrów od niego. Chêtnie pomaga, ³atwo go zdenerwowaæ. Bardzo ruchliwy (nie da rady usiedzieæ w miejscu d³u¿ej ni¿ piêæ minut), ¶pioch. Ogó³em po³±czenie choleryka z romantykiem.
Lubi: Wolno¶æ
Nie lubi: Jakichkolwiek ograniczeñ, przymusów i tyranii.
Fucha: Trener
Poboczne zajêcia: Hodowca smoków.
Starter: Swablu :3
Lokacja: Hoenn, okolice Littleroat (ju¿ bardziej R101)
Towarzysze: As you wish, ale preferujê na razie samemu.
Cel: Taki jak ka¿dego trenera...
Inny cel: Wygraæ walkê z Rayquaz±
Historia: Po krótce mówi±c, moje ¿ycie nie by³o jako¶ wybitnie ciekawe. Od zawsze lubi³em czytaæ powie¶ci fantasy - dodawa³y mi nadziei, ¿e gdzie¶ mimo wszystko ¿yj± te cudowne stworzenia opisywane na kartkach tych ksi±¿ek. Jedyne co warto opisaæ to poprzedni dzieñ.
By³em na wakacjach u dziadków (yaay, lipiec) w piêknym, morskim i s³onecznym Pacifidlog. Pewnego dnia wpad³em na poroniony pomys³, aby wynaj±æ tresowanego Wailorda od pewnego mi³ego pana, który kiedy¶ sprzedawa³ hot dogi. Pe³en chêci wra¿eñ da³em mu 200$ i ruszy³em na eskapadê.
Tak sobie p³yn±c przez kilka nastêpnych minut, zauwa¿y³em szczelinê w ska³ach. Jako ¿e wieloryb do bardzo chudych Poksów nie nale¿a³, wybi³ je hydro pomp±. Bez wahania kaza³em mu p³yn±c przed siebie, oczekuj±c ciekawego miejsca. Nie myli³em siê, w promieniu piêciu mil morskich zauwa¿y³em jaki¶ cieñ. Wailord natychmiastowo w³±czy³ pi±ty bieg i zacz±³ zasuwaæ jak siê patrzy. Po jakim¶ czasie dotar³ do cienia - gigantyczna wie¿a umiejscowiona na zupe³nym odludziu. Z ciekawo¶ci wszed³em do ¶rodka. Ju¿ od samego pocz±tku ogarnia³o mnie przera¿enie. Nie waha³em siê jednak i wchodzi³em coraz to wy¿ej i wy¿ej. Wreszcie znalaz³em siê na szczycie pod go³ym niebem. Zauwa¿y³em tam gigantycznego, zielonego, jakby metalowego smoka, który chyba nie by³ zachwycony moj± obecno¶ci±. Obok mia³ kilkana¶cie Bagonów (wszystkie znokautowane), a z drugiej strony le¿eli przeciêci na pó³ Salamance i Altaria. Bagony to by³y chyba ich dzieci... Przy swojej nodze zauwa¿y³em nie mniej wycieñczon± Swablu, któr± odruchowo z³apa³em w ramiona chc±c j± uchroniæ od losu jej mamy. Smoczysko nie czeka³o ani chwili, wywo³a³o jak±¶ wielk± tr±bê powietrzn±, która zmiot³a mnie a¿ do Lillycove (naprawdê). Te wydarzenia naprawdê mn± wstrz±snê³y. Rodzice oczywi¶cie nie uwierzyli, ale gdy zobaczyli Swablu mieli grobowe miny. Powiedzia³em, ¿e chcê zacz±æ wêdrówkê. Oni o dziwo siê zgodzili. Zaniepokojeni wrêcz siê cieszyli. Chc±c za³atwiæ mi jak najlepsze miejsce startu dali mi bilet na samolot do Littleroat. Jedyne co mnie zaniepokoi³o, to s³owa ojca tu¿ przed odlotem. Powiedzia³, abym poszuka³ trzeciego klejnotu. O co mu chodzi³o? Tego ju¿ nie wiem. Jestem tylko pewien, ¿e z w pe³ni zdrow± Swablu mo¿e byæ ciekawie. Tym bardziej ¿e by³o nie by³o jest to smok. Rasa, w której istnienie zawsze g³êboko wierzy³em. A teraz mam jedn± smoczycê jako kompaniê. Jest bardzo dobrze.
Pro¶by: Co¶ tu siê kiedy¶ napisze, kiedy¶.
Cash mode: Z dzid± na polowanie i handel wymienny raczej nie bêdê robi³. Pewnie, ¿e kasa.
Bêdzie? Tak, wiem ¿e historia nie trzyma siê kupy.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 20 Czerwiec 11, 15:34   

BEZ JAJ! :O
WIELKI MISTRZ TUTAJ?! JAM NIEGODNY! NIEGODNY POWIADAM! x.X

Przyjmujê :P

Sygnatura użytkownika

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 17 Lipiec 11, 16:27   

Wiem, ¿e przesadzi³am i ostatnio zak³ada³e¶ mi now± grê, ale mam tak± sprawê...
http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=3324 - Zrobi³by¶ kontynuacjê tej gry? Tylko bez ¿adnych takich dowcipów i innych, proszê :3

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 17 Lipiec 11, 17:04   

Spróbowaæ mogê, jednak nie obiecujê ¿adnych cudów :3

Sygnatura użytkownika

Andriananateina 
Pewnie nie zna PokeMana
Dezekrator

Do³±czy³: 27 Pa¼ 2011
Wys³any: 27 Pa¼dziernik 11, 12:02   

A ja chamsko skopiujê formularz z pierwszej strony, usuwaj±c opisy podpunktów.

1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim - Rick Trick, bez pseudo
2. Wiek - 18 lat
3. P³eæ - mê¿czyzna
4. Rodzina - Mama i tata, poza tym ¿adna rodzina o której Rick wie. Nie mieszka ze starszeñstwem.
5. Wygl±d :
5.1 Naturalny - Rick to wysoki (~190 cm) i postawny (~90 kg) brunet z charakterystyczn± fryzur±, popularn± kilka wieków wcze¶niej - niemal ca³kowicie wygolone w³osy, oprócz grubego, d³ugiego pasa w³osów zaplecionych w co¶ na kszta³t olbrzymiego dreda, który to z kolei siêga niemal do po¶ladków. Bardzo opalony. Twarz o nieco surowych rysach. Oczy koloru szarego, czêsto przymru¿one.
5.2 Ubranie - Ubranie zawsze lu¼ne, nawet zim± - tymczasem jednak jest to czarny bezrêkawnik i proste, choæ przydu¿e jeansy. Przy ch³odniejszych dniach jedynym ustêpstwem jest du¿a kurtka z czarnej skóry. Buty - czarne glany, i oczywi¶cie drobnostki typu bielizna. Na zmianê... ten sam komplet; Rick nie lubi zmian, wypracowa³ w³asny styl.
5.3 Znaki szczególne - Poza wiecznie poobijanymi kostkami u d³oni raczej brak.
5.4 Rzeczy noszone przy sobie - Dla poczucia w³asnego bezpieczeñstwa krótki, sk³adany i gruby kij z bambusa (na koñcowych ~10 cm obity stal±), zwykle niezgrabnie chowany w wewnêtrznych kieszeniach kurtki. Zawsze gdzie¶ pl±cz±ca siê mp4. Ponadto mocno miêtowa guma do ¿ucia (prawdziwe zboczenie - opakowanie na dzieñ), klucze i portfel, w którym nigdy nie ma wiêcej ni¿ 20 dolarów.
6. Cechy Charakteru - Pozory myl±. Rick to spokojny ch³opak, po prostu "do-rany-przy³ó¿". Cechuje go chêæ do niesienia pomocy - g³ównie typu "obij frajera", o ile sam zauwa¿y w niej w³asne korzy¶ci. Jest ambitny, zawsze d±¿y do poprawienia swoich umiejêtno¶ci. Na pewno nie jest typem my¶liciela, chyba i¿ sytuacja naprawdê tego wymaga, wiêc preferuje proste ¶rodki. Niestety, niekiedy siê rozz³o¶ci; gdy to siê stanie, spokojny cz³owiek zamienia siê w prawdziw±, okrutn± superbestiê, zdoln± nawet do morderstwa.
6.1 Co lubi? - Spokój nade wszystko; uczciwo¶æ oraz kulturê u innych osób.
6.2 Czego nie lubi? - Przeciwieñstwa punktu powy¿ej, mo¿na dodaæ nienawi¶æ do znêcania siê nad s³abszymi (zw³aszcza w relacji cz³owiek>pokemon).
7. Profesja G³ówna - Proszê, pozwól na po³±czenie trener + postaæ pozytywna (z przewag± trenera)
7.1 Profesje Poboczne - Nie no, nie wiem co by tu... Zaryzykujê z zbieraniem szczególnie rzadkich b±d¼ nietypowych przedmiotów. Nie mam si³y na wymy¶lanie tytu³u oficjalnego :P
8. Starter - Houndoor. Ma³a próba przekupstwa - mêski proszê.
9. Region i miasto - Johto, bli¿ej Cherrygrove ni¿eli New Bark. Taki region podmiejski.
10. Towarzysze - Jaka¶ dziewczyna, która rzuci Ricka na kolana od pierwszej chwili :P
11. Cele:
11.1 Cel g³ówny - Ogranie wszystkich co silniejszych trenerów (bardzo oryginalne :P)
11.2 Cele poboczne - Za³o¿enie w³asnego, ma³ego biznesu (a co to bêdzie, oka¿e siê z biegiem gry), który da fundusze na dalsz± podró¿ po ¶wiecie.
12. Historia - W skrócie? Proszê bardzo.
Jak to siê ¿yje za szczególnego m³odu - ka¿dy wie, ale mniej osób pamiêta. Z biegiem czasu coraz lepsze rzeczy do jedzenia, coraz wiêcej umiejêtno¶ci, pierwsze kontakty z innymi, pierwsze s³owa i insze wydarzenia. Rick od pocz±tku by³ niewielkim wyj±tkiem od ogó³u - ponoæ ma³o dar³ japê, nie lubi³ zabawy z innymi, pierwsze jego s³owo za¶ od razu obrazi³o babciê (niecenzuralne s³owo na "p"; wp³yw rozbawionego taty - przyp.red.). Z biegiem czasu Rick stawa³ siê coraz bardziej gadatliwy, coraz bardziej towarzyski i coraz bardziej... odmienny fizycznie, poniewa¿ ch³opak ma korzenie pewnego starego plemienia, zamieszkuj±cego niegdy¶ ziemie Johto. Geny siê widaæ odezwa³y, st±d wygl±d plemiennego chana.
Lata szkolne to okres, który szybko Rickowi ¶mign±³. Zacz±³ trenowaæ rugby, powoli zaczyna³ interesowanie siê Pokemonami - ub³aga³ rodzinê na przygarniêcie domowego Houndoora, przez którego uczy³ siê podstawowej wiedzy na temat dziwacznych stworzonek. Szybko wydzieli³ te¿ sobie ma³±, lecz zaufan± grupê przyjació³, z którymi utrzymywa³ bliskie stosunki. Resztê m³ody potomek plemienia (pasowa³by skrót: "plemnik":P) zaczyna³ po prostu olewaæ.
Przyszed³ wiek dojrzewania, wiek zainteresowania siê dziewczynami, pierwszymi u¿ywkami i pierwszymi podró¿ami w g³±b krainy. I tu kolejna odmienno¶æ. Rick d³ugo zachowywa³ neutralny, lecz uprzejmy stosunek do dziewczyn, nienawidzi³ - i nadal nie cierpi - wszelkich u¿ywek, na podró¿ nie mia³ jeszcze chêci i si³. O wiele bardziej pasowa³o mu gwizdniêcie na wydoro¶la³ego Houndoora i zaszycie siê na ca³y dzieñ w pobliskich lasach i na ³±kach. To by³ okres szczególnie szybkiego dojrzewania fizycznego, ju¿ w wieku 14 lat wygl±da³ co najmniej na siedemnastolatka. Zacz±³ siê te¿ "czas buntu" - ale tylko z tat±, który sta³ siê niesamowicie czepliwy i równie opryskliwy.
W zasadzie niewiele siê zmienia³o w ¿yciu ch³opaka, a¿ do najgorszych, siedemnastych urodzin. Dzieñ przywita³ go koszmarn± wie¶ci± - ostatnio ciê¿ko choruj±cy Houndoor dokona³ ¿ywota. Bardzo przybitego tym wydarzeniem ch³opaka dobi³ fakt, ¿e od tej pory jest ju¿ pe³noletni (w Johto pe³noletno¶æ osi±ga siê w 17 roku ¿ycia) i nie musi byæ d³u¿ej utrzymywany przez ojca, co ten te¿ skrzêtnie wykorzysta³, wyrzucaj±c go z domu. Prawdziwego powodu ch³opak nigdy siê nie dowiedzia³.
Tak wiêc Rick zwolni³ siê z lokalnej dru¿yny rugby (pierwszy sezon w kadrze seniorskiej; uda³o mu siê zaliczyæ dwa krótkie wystêpy), ze szko³y (wyniki dobre), szybko spakowa³ rzeczy i opu¶ci³ bez namys³u miasteczko. Nie chcia³ kontaktów z rodzin±, przeprowadzi³ siê wiêc do nieco dalej po³o¿onego Cherrygrove. Tam wynaj±³ mieszkanie, podj±³ pracê, przygarn±³ ze schroniska Houndoora i zacz±³ przygotowania do podró¿y. Potrwa³y one rok, w trakcie którego dosz³o do przykrego ekscesu - od³o¿one kilka tysiêcy dolarów wyparowa³y w niewyja¶nionych okoliczno¶ciach z jego bankowego konta. Wreszcie uda³o siê wyj¶æ na prost±. Rick natychmiast wywietrzy³ okazjê i wyruszy³ w podró¿. Pierwsze dni zdecydowa³ na dok³adn± eksploracjê okolicznych terenów i przyzwyczajenie siê z warunkami ¿ycia pocz±tkuj±cego trenera...
13. Pro¶by do MG - Wiem, ¿e to brzmi durnie, ale du¿o walk - pocz±tkowo krótkich - i niewiele mniej akcji. Niech te¿ moja przysz³a towarzyszka nie bêdzie te¿ jak±¶ supertward± sztuk±. W zasadzie, móg³bym prosiæ te¿ o jakie¶ gagi sytuacyjne (dziwna zbie¿no¶æ nazwisk, na ten przyk³ad).
I przyjmij mnie, o co grzecznie proszê :)

14. Gra na kaszkê ? - Jasne :P

//Dziêkujê :)
Có¿, to jest gra nie ¶wiat realny. Kij tutaj móg³by byæ sk³adany :)
Ostatnio zmieniony przez Andriananateina 27 Pa¼dziernik 11, 17:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 27 Pa¼dziernik 11, 17:28   

1. DZIÊKI! W KOÑCU NIE BÊDZIE NUDY!
2. Nie wydaje mi siê, ¿e kij bambusowy... mo¿e byæ sk³adany...
3. Co do towarzysza... DA SIÊ ZA£ATWIÆ! I ju¿ mam na to pomys³ :3
4. Historia nie ciekawa, ale trudno... widzia³em gorsze.
5. Nie znam siê na walkach, ale postaram siê!

Przyjmujê, mam nadziejê na fajn± grê :3

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum