A ja?
Przede wszystkim ró¿¶norodno¶æ. To, ¿e s± ró¿ne, i ka¿dy mo¿e dopasowaæ swojego ulubionego. Ataki... I sam fakt, ¿e siê podró¿uje, zdobywa... Ma siê niepowtarzalne sk³ady...
PTCG te¿ mnie ciekawi.
A, zarówno u niektórych pokemonów, jak i u fejków s± czasami takie zar±biste oczy i ostry z±bek... Wygl±daj± przyja¼nie, jak i walecznie. Z fejków te wymgania spe³niaj± tylko fejki Aminako z dA. Ale nie o fejkach tu mowa.
No, to wszystko.
O_O Nie wiedzia³em o tym temacie...
---------------------
Prawdê mówi±c mój powód przemin±³ 2 lata temu. By³a to GENIALNA FABU£A. Eksploracja, zUUUUo, levelowanie, trudni przeciwnicy, ³atwe kody i nie trzeba mieæ Wii A teraz, kur*a, BW, brak fabu³y, 3D dla dzieci, muzyka na poziomie FRLG (Przepadam za Emerald i Platinum ) no i te amimacje ataków z Platinum... W³±sciwie, ja siê tylko zmuszam do lubienia nowych poków :/
Mi siê podoba³o kiedy¶ Anime. Teraz niestety jest ci±gniête na si³ê. Pamiêtam te moje emocje jak Squirtle, albo BUlbasaur Asha walczyli z kim¶ innym. Naprawdê super to by³o
Ale teraz jest Best Wishes!
- ¦wietny Opening (D¿apañski...)
- Team Rocket zm±drza³o
- I jest teraz du¿o fajniejsze :p
Kiedy wejdzie do Polskiiiii?
Ja poki przede wszystkim lubiê za gry. Platinum szczególnie. Ciekawa fabu³a. Fajne pokemony. Na pewno was to zdziwi co teraz powiem, ale czwarta gena jest moj± ulubion±.
Co do anime. Kiedy¶ ogl±da³em. Pó¼niej zaczê³y mnie nudziæ te ci±g³e walki asha. Monotonno¶æ. Ash mia³ kiepskie poki. Np. taki Pikachu. Dlaczego on jeszcze nie jest Raichu!!! Wiem, ¿e nie chce, ale Ash powinien mu kazaæ.
Na samym koñcu anime ogl±da³em ju¿ tylko dla walk z Poulem. W koncu jaki¶ dobry trener
Mi siê w Pokemon podoba to ¿e jak by³em ma³y one mnie jako¶ uspokaja³y i przy nich dobrze siê bawi³em. po tylu latach nadal czuje pasje i teraz fascynacje wiêksz± ni¿ przedtem po prosty im love pokemon
Ja poki przede wszystkim lubiê za gry. Platinum szczególnie. Ciekawa fabu³a. Fajne pokemony. Na pewno was to zdziwi co teraz powiem, ale czwarta gena jest moj± ulubion±.
Moj± te¿. Wiecie, dlaczego? Gdy¿ jest to gena w której:
- Mo¿na tak ³atwo ³±czyæ siê z poprzedni±
- Mo¿na wbijaæ do sieci i wymieniaæ siê, ogl±daæ filmy itede
- Pojawiaj± siê ewolucje najfajniejszych Pokemonów (Sneasel, Tangela, Electrabuzz)
- Jest a¿ tyle poków z BS 535 i 540!
- Pojawia siê legenda z BS powy¿ej 680!
- Jest SHAYMINEK!
- Po raz pierwszy w HGSS pojawia siê rematch z Gym Liderami
- Mo¿na wymieniæ Rattatê na 1 za Steelixa
- Barry ma Poki nawet na 83!
- A Red na 88!
- Platinum zionie od nowo¶ci
- I SoulSilver tak¿e
- Jest SHAYMINEK!
- Wraca ulepszone Johto!
- Pokethlon!
- Distortion World!
- Poofinki!
- Jest SHAYMINEK!
- Eevee dostaje 2x nowe evo!
- Przed lig± mo¿na z³apaæ nawet 4 legendy! (Giratina/D/P, Uxie, Mesprit, Azelf)
- Wspomina³em ju¿ o Shayminku?
Itede...
spiritomb napisa³/a:
Co do anime. Kiedy¶ ogl±da³em. Pó¼niej zaczê³y mnie nudziæ te ci±g³e walki asha. Monotonno¶æ. Ash mia³ kiepskie poki. Np. taki Pikachu. Dlaczego on jeszcze nie jest Raichu!!! Wiem, ¿e nie chce, ale Ash powinien mu kazaæ.
Na samym koñcu anime ogl±da³em ju¿ tylko dla walk z Poulem. W koncu jaki¶ dobry trener
- Charizard!
- Infernape
- Torterra
- Donphan
- Gible...
Problemem Asha nie s± Poki. Jest TAKTYKA. Mimo, ¿e w animce Ash mo¿e wykrzyczeæ z 15 ataków Pikachu, u¿ywa dwóch lub trzech. I taki fail. Brawo dla zwyciêzcy ligi (Nie spojlerujê, kto to :P)
¦wietna jest wolno¶æ wyboru w grach pokemon. Nie bêdê powtarzaæ tego,co ju¿ zosta³o wymienione w pierwszym po¶cie. Poza tym, gry s± super z tym wszystkim: z durnotami, z samo naprawiaj±cymi siê salami, z glitchami, b³êdami. Gry pokemon tak jak mangê, po prostu kocham i nie umiem nie kochaæ. Anime jest ( bez obrazy) idiotyczne. Czy tylko ja zauwa¿y³am,¿e oni wszyscy powinni zapisaæ siê na terapiê!? Przecie¿ gadaj± do siebie!? Ale w pokach najlepsza jest ró¿norodno¶æ. Jest te¿ wiele innych rzeczy, których na razie nie potrafiê wymieniæ. Potem to zrobiê...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.