POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
gotowe testy xd
Autor Wiadomo¶æ
lexian
[Usuniêty]

Wys³any: 24 Luty 09, 06:22   gotowe testy xd

Mam pytanie-wiecie sk±d mo¿na wzi±¼æ testy do kl 2 gimnazjum z Matematyki? tytu³ ksi±¿ki: Matematyka 2001 wydawnictwa WSIP oszuka³em siê tego po necie ale jedynie znalaz³em do MATEMATYKI Z PLUSEM (oraz p³atne testy xd) jak mo¿e kto¶ to niech poda link najlepiej ¿eby by³o w formacie pdf a je¿eli mog³by kto to jeszcze z Fizyki (Ciekawa Fizyka WSIP czê¶æ 3 ale najwa¿niejsze ¿eby by³a ta matma) wiem ¿e na tym d³ugo nie poci±gnie ale czasami trzeba trochê pooszukiwaæ xd z góry dziêki :-)

kurnik3478 
Bug Catcher
Gary z Alabasti!

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 24 Luty 09, 08:00   

Trzeba siê ucz a nie oszukiwaæ xD

A tak na serio pyta³e¶ na darku?

lexian
[Usuniêty]

Wys³any: 24 Luty 09, 14:59   

nie znam niczego takiego xd chodzi mi ¿eby kto¶ poda³ linka jak mo¿e do tych testów

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 24 Luty 09, 18:25   

Uj,spróbuj podej¶æ do najbli¿szej biblioteki, spytaj czy nie posiadaj± tej ksi±¿ki.Wtedy skserujesz sobie i rozwi±¿esz :P Ewentualnie spytaj rodziców o najwiêksz± bibliotekê w Twoim mie¶cie i wybierz siê do niej.Ja tak wypo¿yczy³em sobie ksi±¿ke któr± trzeba by³o kupiæ potrzebna by³a do karty rowerowej.

lexian
[Usuniêty]

Wys³any: 24 Luty 09, 20:35   

wierz mi znam bardzo dobrze moj± bibliotekê JEDYN¡ w moim ,,mie¶cie" oraz bibliotekê szkoln± i nic tam nie znalaz³em chodzi mi o testy aby uprzedziæ nauczycieli czyli ¿eby wiedzieæ z góry co bêdzie xd

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: