Dla mnie bardzo dobrym pokemonem na pierwszy raz jest piplup ,poniewa¿ z pierwsz± walk± z Mistrzem sali w Oreburghu pójdzie nam bardzo prosto.
Aczkolwiek dla mnie Mistrzem jest Chimchar. Lubiê typ ognisty ,a jego ewolucjê s± super :]
Chimchar za jego ewolucje (Infernape),fajne ataki,fajny wygl±d,fajny g³os ( ) i fajne ataki.Mój Infernape ma na imiê czarny pas i zna podmuch ognia ,ognist± piê¶c,machow± piê¶c i zwarcie.Bardzo wygodnie przechodzi siê nim sale i ma baaaardzo dobr± szybko¶c.
Jakbym mia³ zacz±æ swoj± przygodê w Sinnoh to bra³bym Turtwiga jednak. Przydatny drugi typ i fajny movepool daj± spore mo¿liwo¶ci.
Piplupa nie lubiê. A Chimchara u¿ywa³em w grze i nie za bardzo go polubi³em. Zw³aszcza ¿e w Sinnoh dostêpny jest Riolu/Lucario wiêc walcz±cy typ mia³bym odhaczony.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.