Wiek: 30 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 8 Kwiecieñ 11, 18:26
No có¿, teoretycznie jeste¶ uzdolniony muzycznie i wokalnie, jednak ¶piewanie tej piosenki to chyba nie dla ciebie. Karen spojrza³a na ciebie jak na jakiego¶ wariata, zreszt± nie tylko ona, bo reszta mieszkañców Veilstone te¿. No có¿, chyba jako¶ to prze¿yjesz...
Veilstone powoli budzi³o siê do ¿ycia. Nad miastem wschodzi³o pomarañczowe s³oñce, a mieszkañcy budzili siê, ubierali, jedli ¶niadanie i biegli do pracy lub szko³y albo jeszcze gdzie¶ indziej. Ka¿dy inaczej wygl±da³, inaczej mówi³, nawet inaczej bieg³ - w³a¶nie to by³o najlepsze w tym mie¶cie, ró¿norodno¶æ. Ka¿dy by³ wyj±tkowy, ka¿dy by³ wa¿ny, chocia¿ nie zawsze zauwa¿alny...
Otoczenie zmienia³o siê z ka¿dym przebytym metrem. Wielkie olbrzymie wie¿owce gdzie¶ zniknê³y, zamiast nich pojawi³y siê niskie, parterowe (ewentualnie jednopiêtrowe) domki. A za nimi rozci±ga³ siê las...
Nagle Karen skrêci³a w prawo, do lasu. Wci±¿ za ni± pod±¿a³e¶. Wiatr rozwiewa³ w³osy, ku³ w oczy, ale gdy znale¼li¶cie siê w¶ród drzew, z³agodnia³.
Jeszcze jakie¶ dwie¶cie metrów i drzewa zniknê³y.
Na polance ros³a bardzo jasna, zielona trawa, przedzielona w±skim strumyczkiem czystej jak dziewica (ups, sorki za takie porównania) wody. Brakowa³o na niej tylko jednego - Pokemonów.
- Jest jeszcze wcze¶nie, jakie¶ pó³ godziny temu by³ wschód, wiêc za nied³ugo powinny pojawiæ siê pierwsze stadka... - szepnê³a cicho twoja towarzyszka i nie pomyli³a siê - zza krzaków wychyli³y siê trzy Budewy, za nimi Bidoofy, potem Starly i inne takie Pokemony. Dopiero jako ostatnie wkroczy³y (czy raczej wlecia³y) dwa Magnemite.
- Uwielbiam na to patrzeæ... Ta ich zgrana spo³eczno¶æ... Wszystkie te Pokemony, niewa¿ne jakiego gatunku, ¿yj± ze sob± w zgodzie, nie tak jak ludzie... - u¶miechnê³a siê Karen.
No, ale ona to koordynatorka, ktróa musi co¶ "czuæ" w Pokemonach, a ty jeste¶ "brutalnym" trenerem od zaganiania ich do brudnej roboty.
Planujemy napad?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
-Co?-my¶lê i odwracam siê w stronê tego g³osu.
-Kim jeste¶ i co chcesz zrobiæ? Sory g³upie pytanie, wiem co chcesz zrobiæ. Pewnie nie mówi³e¶ tego do mnie, ale jak mo¿esz to mi wyt³umacz co ci chodzi po g³owie. Jestem ciekawy. No wiêc powiedz!-wymawiam w kierunku tej postaci. Czekam na jej reakcjê. Ciekawe jaka bêdzie?
Kontakt:
Wys³any: 21 Kwiecieñ 11, 20:27
Ludzki ch³opcze, czy ty naprawdê s±dzisz, ¿e mo¿esz siê zmierzyæ z czym¶, co widzisz po raz pierwszy?
W³a¶cicielka tego g³osu zaczê³a siê ¶miaæ - tym razem nie w twoim umy¶le, a normalnie, na g³os. Karen zaczê³a dr¿eæ. Jej z³ote oczy by³y nieco wiêksze ni¿ wcze¶niej. Oddycha³a p³ytko i szybko.
- To nie ma nic wspólnego z nim! - krzyknê³a nagle - Ojciec siê zgodzi³, mo¿e potwierdziæ!
- To nie on ma w³adzê w domu, tylko ja, zapomnia³a¶, ma³a wied¼mo? - zza drzew rozleg³ siê cichy syk, a po chwili z zieleni wy³oni³a siê kobieta.
Mia³a oko³o czterdziestu lat. Na twarzy powstawa³y ju¿ pierwsze zmarszczki.Czarne w³osy by³y spiête w prosty kok z ty³u g³owy, a z³ote oczy (skierowane w twoj± stronê) emanowa³y nienawi¶ci±...
Zaraz, zaraz... Z³ote oczy?
- Mamo, b³agam... - Karen spojrza³a na ni± oczami pe³nymi ³ez - Proszê pozwól mi...
Nie dokoñczy³a. Matka uderzy³a j± prosto w twarz.
- Wracamy natychmiast do domu. - warknê³a - Nie wystarczy³o ci to, ¿e pozwoli³am ci pracowaæ w tym durnym sklepie twojego ojca, teraz jeszcze na dodatek marzy ci siê podró¿ z zwyczajnym, ludzkim prostakiem?! Dosyæ tego dobrego!
Karen pos³usznie za ni± posz³a.
W tym samym momencie rozleg³ siê sygna³ przys³anego esemesa. Wyci±gn±³e¶ z kieszeni telefon.
Cytat:
O pó³nocy nad jeziorem Valor. K.
K... K jak...
Karen! Tylko sk±d ta diablica mia³a twój numer?!
I co tu zrobiæ przez te kilkana¶cie godzin... Za dwadzie¶cia siódma, a tu masz ca³y dzieñ przed sob±... Ech...
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
-No to super! Jestem ludzki! A ona, nieludzka?-mówiê cicho pod nosem i po chwili da siê s³yszeæ s³owo: Ku*wa maæ!, które jest mówione cicho lecz z odpowiednim tonem.
-Dobra, muszê z³apaæ sobie jakiego¶ pokemona. Ale najpierw zeskanujê pokedexem mojego Dratiniego, sprawdzê jakie ma ataki-my¶lê i wyjmujê pokedex, aby zeskanowaæ pokemona
No, mo¿e byæ ciekawie... A jeszcze ten Protect jako Atak Specjalny... Czyli koncert nie poszed³ na marne, dosta³e¶ co¶ cennego.
Ale skoñczmy z szacowaniem ceny takiego Dratiniego. Amen.
Roz³o¿y³e¶ siê na czystej, jaskrawozielonej trawce... Tu¿ obok strumienia. Ws³uchiwa³e¶ siê w szum wody, ¶piew Staraptorów, kr±¿±cych wysoko na niebie oraz w szept wiatru, który wêdrowa³ wolno, ch³odz±c twoje cia³o ogrzane promieniami wschodz±cego s³oñca. Znaj±c ¿ycie, le¿a³by¶ tam pewnie do zachodu, ale przeszkodzi³ ci w tym... ROBAL!!!!!!!!!!!!
A nie, sorry, ty nie jeste¶ dziewczyn±.
Robal... Zwyczajny robal sk³adaj±cy siê z jasnych br±zowych kul. Jedna z nich by³a zakoñczona szarym kolcem, poza tym umocowana czerwona kulka i dwa czarne guziczki... Oczy...
To bierzesz siê za tego robala czy raczej za resztê Pokemonów?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
-Hmm... TO jaki¶ robak. Nie. Nie chcê takiego. Idê dalej!-my¶lê i wstajê powoli
-Chod¼ Dratini! Idziemy dalej!.-podczas spaceru rozgl±da³em siê za kolejnymi pokemonami(oby nie robalami). Muszê jakiego¶ z³apaæ, mo¿e lataj±cego, albo trawiastego, a mo¿e ognistego?
Kontakt:
Wys³any: 4 Czerwiec 11, 11:07
Trawiastych nie by³o, same robale... To nie by³y ich ukochane tereny, jak ju¿ siê zdarza³y to raz na kilka miesiêcy. Ale ognistych Houndourów i lataj±cych Pidgeyów i Starlych by³o pod dostatkiem... Na dobry pocz±tek mog³yby byæ, no nie?
-----------------------
Sorry za totalny kicz, ale dzisiaj akurat nie mam weny do twojej gry, amen.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.