POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Conquest
19 Sierpieñ 13, 20:39
Zapisy na racje ¿ywno¶ciowe
Autor Wiadomo¶æ
Nuukers 
Gapa, gubi PokeBalle
HEYYEYAAEYAAAEYAEYAA

Do³±czy³: 03 Mar 2011
Sk±d: yyy.... Mleko?
Kontakt:
Wys³any: 5 Marzec 11, 11:12   

Imiê i nazwisko/ksywka: No wiêc moja postaæ zwie siê: Will KAzaya(zmieni³em jak ci nie pasuje)
Wiek: 14 lat ( ten mê¿czyzna z zapisu ok poxera, on to razem mia³ i tak wklepa³em, bez d³u¿szego zastanowienia)
Wygl±d: Will ma d³ugie ciemne w³osy. Grzywka z nich czê¶ciowo zas³ania mu oczy, jak ch³opak musi to albo j± odgarnia, albo macha g³ow± a¿ zejdzie mu na bok. Jest do¶æ wysoki jak na swój wiek, z wag± normalnie, czyli nie ma nadwagi i niedowagi.
Profesja:Trener( a tu nie wiem co poprawiæ, bo raczej nie napisa³a¶, jak siê nie do to gitarzysta metalowy i rockowy)
Historia:
Will urodzi³ siê w Sinnoh, a dok³adnie w Snowpoint City. Nie by³ chory, kaleki czy nienormalny, by³ zwyczajny i dobrze mu z tym by³o. Gdy mia³ piêæ lat zacz±³ æwiczyæ grê na gitarze, najpierw klasyk, potem elektryk i na koñcu trochê bas. Will wk³ada³ ca³± swoj± si³ê, aby dobrze opanowaæ grê na tym instrumencie. Z czasem wychodzi³o mu to coraz lepiej, nie pope³nia³ tyle b³êdów co kiedy¶, mo¿na powiedzieæ, ¿e nie by³ nowicjuszem tylko ¶rednio-zaawansowanym graczem. Ch³opak mia³ jednak marzenie, które nie dawa³o mu spokojnie spaæ. Chcia³ mieæ w³asnego pokemona, silnego, wytrenowanego przez niego. Mia³ w planie wyruszyæ w podró¿ ze Snowpoint City, ale nie wiedzia³ czy zaczekaæ na jaki¶ traf, mo¿e bêdzie mia³ pokemona. Will rozmawia³ o tym z rodzicami, ale oni twierdzili, ¿e musi go szukaæ na w³asn± rêkê. By³ przez to zawiedziony i nie wiedzia³ co robiæ przez pewien okres jego ¿ycia. Gdy skoñczy³ czterna¶cie lat postanowi³ wyruszyæ w podró¿ po regionie. Dorabia³ sobie graj±c na elektryku, zawsze mia³ choæ trochê pieniêdzy na jedzenie i nocleg. Postanowi³, ¿e bêdzie wabi³ pokemony swoim g³osem i muzyk±, bo b±d¼ co b±d¼ robi³ to ca³kiem nie¼le. Will gra³ na gitarze, przy lasach, jeziorach, ³±kach, ale ci±gle nie móg³ znale¼æ swojego pokemona. Gdy dotar³ do miasta Veilstone zauwa¿y³ grupê graj±c± na gitarach i do³±czy³ siê do niej na jaki¶ czas i dziêki temu zwiedzi³ prawie ca³e Sinnoh. W koñcu postanowi³, ¿e nie bêdzie tam gra³, bo woli trenowaæ pokemony przynajmniej w tym czasie. Gdy odchodzi³ kumple z zespo³u dali mu pokedex i pokeball'e, aby móg³ to robiæ. Will podziêkowa³ im i znów ruszy³ do Veilstone City, bo tam mia³ spotkaæ siê ze swoim dziadkiem. Podczas drogi do miasta zosta³ chwilê w Eterna City i gdy opuszcza³ tamte tereny wda³ siê w bókê z pewnym trenerem pokemonów. Wróg Will'a wystawi³ Arcanine'a, aby za³atwi³(sprz±tn±³/zabi³) naszego bohatera, gdy podczas walki kto¶ mu pomóg³ i za³atwi³ poke-psa przeciwnika. Ten cz³owiek mia³ ju¿ sze¶ædziesi±t lat, ale ci±gle trenowa³ pewny rodzaj pokemonów pochodz±cych z regionu Kanto. By³y to Dratini'e. Facet ten zaoferowa³ Will'owi jednego z nich w zamian za pewn± przys³ugê. Ch³opak musia³ graæ na imprezie jego wnuczki, a w zamian za to dosta³ Dratini'ego, który zbrata³ siê z nim przez podró¿ do Veilstone. Akcja toczy siê w momencie kiedy Will wchodzi do miasta.
Charakter: Jestem zmienny. Lubi pracowaæ w grupie. Jest mi³y, nie ma zbytnich problemów umys³owych(czasami zachowuje siê dziwnie) lubi ¿artowaæ(ale zna prawdziwe ¿arty, a nie a'la pan 'hamburger strasburger"
Cel: Yyy... A pokemony wymiarem walki bêd± nam? Wytrenowaæ sporo pokemonów, i fajnie graæ na gitarze.
Towarzystwo: tak, ale pó¼niej
Starter: Dratini Rulez!
Kraina, miasto: Sinnoh, urodzony w Snowpoint City, ale teraz jest w Veilstone oki?
Styl gry:
- Na levele?: Nie(a proszê bardzo)
- Typ gry: Ekstremalny
- Gatunek: Humorystyczna, Akcja, Dziwne wydarzenia
Pro¶by:
1.Gitara, ma³y piecyk na pasku(s± takie, a d¼wiêk z nich sa³kiem dobry, cuda!).
2.Jakby siê da³o to szybko Charmander do z³apania.
3.Szybkie ewolucje jak siê da

Sygnatura użytkownika
‡‡‡‡‡‚‡‡‡‚‚‚‚‚‚‚‚‡‡‡‡‚‚žžžžžžž‡‚žžžžž‚‡‡
‡‡‡‡‡‚‚‡‚‡‡‡‚‚‚‡‡‡‡ž‚‡‚‚žžž‚‚‡‚žžžžžž‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‚‡‡‚‡‡‡‡‡‡‡‚žžž‚‚ž‚‚‡‡‚žžžžžžž‚‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‚‡‡‚‚‚‚‚‚‚‚‚‚‚‚‚‚‚žžžžžžžžžžž‡‡‡‡

‡‡‡‡‡‡‡‚‚‡‡‚‚‚‚‚žžžžžžžžžžžžžžžžžžž‚‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‚‚‚‡‡‡‡‡‚‚žžžžžžžžžžžžžžžž‚‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‚‚‚‡‚‚‚‚‚‡‡‡‚žžžžžžžžžžž‚‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‚‚‚‡‚‚‚ž‚‡‡žžžžžžžžžžž‚‡‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‚‚‡‚‚‚‚‡‡‡‚žžžžžžžžž‚‡‡‡‡‡‡‡‡
€‡‡‡€‡‡‡‡‡€€‡‡‡€€‡‡‡
‡€€€€€€‡€€€‡€€€‡€‡€€‡
€‡‡€€€€‡€€€‡€€€‡€‡‡‡
€€€‡€€€‡€€€‡€€€‡€‡
‡‡‡€€€€‡€€€€‡‡‡€€‡

€‡‡€€€‡‡‡€€‡‡‡‡‡€€‡‡
‡€€‡€‡€€€‡€€€‡€€€‡€€‡
‡‡‡‡€‡€€€€€€€‡€€€‡‡‡‡
‡€€‡€‡€€€‡€€€‡€€€‡€€‡

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 5 Marzec 11, 13:08   

Akurat tamto polskie nazwisko mi nie przeszkadza³o, tylko da³am komentarz do nawiasu -_-
W profesji nic nie poprawiaæ, tylko dziêkowa³am, bo dziêki temu wiem, jak uaktualniæ swój formularz :*
A ogólnie, to na próbê mogê ciê przyj±æ, zobaczymy, czy podo³asz wyzwaniu :D
Przyjêty! - okres próbny (miesi±c, potem zobaczymy)
Przyjmê jeszcze jedn±, mo¿e dwie osoby, bo gracze mi siê zwinêli.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Whisper
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 17 Sty 2010
Wys³any: 20 Marzec 11, 21:08   

Imiê i nazwisko/ksywka: Wabi siê Dante a jego pseudo to whisp

Wiek: Tylko nie przesadzajcie, to znaczy, nie przyjmê dziesiêciolatka i trzydziestolatka z prostych powodów: paskudna 19stoletnia menda bazarowa

Wygl±d: Obrazki z googla to samo z³o, gotowe sprity z gier te¿, najlepiej jest u¿ywaæ przerobionych przez siebie spritów lub w³asnych szkiców :D Albo w ogóle opisy <3

Whisp wygl±da w sposób nastêpuj±cy.Ma ¶redniej d³ugo¶ci br±zowe w³osy lekko postawione na ¿el.Do tego zestawu ma br±zowe ¶lipia.Jest on do¶æ wysoki ma ok 190cm wzrostu i szczup³y z zarysowanymi lekko miê¶niami.Ma brzoskwiniow± skórê.Jest obiektem westchnieñ 95% dziewczyn i z niewiadomych przyczyn 50% ch³opaków

Profesja:Trener/Koordynator/Badacz/Hodowca, czyli zwyczajne zajêcia w ¶wiecie Pokemon :) --->ta parówka bêdzie trenerem rzek³em.

Profesja dodatkowa: Czyli co robi twoja postaæ w wolnym czasie, np. fotograf :) --->degustator napojów alkoholowych/kucharz

Historia: 10 - 15 zdañ o przesz³o¶ci postaci ( I ma byæ ³adne i bez b³êdów).

Dawno dawno temu gdy to jeszcze dinozaury lata³y po wodzie...ooops sorki,nie te leki XD.Gdy to 19 wiosen temu na ¶wiat przyszed³ Dante nikt nie spodziewa³ siê ¿e wywo³a on kilka niespodziewanych wydarzeñ.Gdy to stuknê³y mu 3cie urodziny wyszed³ do ogrodu w którym spotka³ Suicine.O dziwo pokemon da³ siê pog³askaæ.Zaskoczona tym zdarzeniem matka uwieczni³a tê chwilê na fotografii któr± pó¼niej wystawiono na aukcji charytatywnej.Jednak przez ca³e pó¼niejsze ¿ycie ch³opak nie mia³ ³atwo.By³ on ¿±dny walk pokemon które s± jego obsesj± do dzisiaj.Ch³opak ju¿ w akademii nie mia³ sobie równych i wygrywa³ z ka¿dym jak leci i te jego zwyciêstwa by³y mia¿d¿±ce.Nie zale¿nie od tego jakiego pokemona wylosowa³ ka¿dy wykonywa³ pod jego komend± akcje jakich pod komend± innych nie wykonywa³.Jednak jego obsesja by³a te¿ jego zgub±.Pewnego razu zosta³ porwany i zmuszony do walki w szeregach zespo³u R grasuj±cego równie¿ w Unovie.Ch³opak jednak nie chcia³ wspó³pracy i dopiero w lata temu gdy mia³ 17 lat uciek³ z siedziby R'u.Gdy wróci³ do domu wszyscy byli w ogromnym szoku,jednak w jeszcze wiêkszy szok wprawi³ rodzinê gdy zakomunikowa³ ¿e idzie w ¶wiat by zostaæ mistrzem Unovy.W³a¶nie wtedy otrzyma³ Arona.Czy mu siê uda?Czas poka¿e...

Charakter: Tylko nie jakie¶ g³upie zdania "marcin jest mi³y, weso³y i kole¿eñski." --->jest on osobnikiem typu m±dry,otwarty,wra¿liwy.Nie lubi zbytnio gadaæ bo uwa¿a ¿e maleje mu od tego wilgotno¶æ w paszczy.Jest on genialnym strategiem przez co jego renoma i s³awa go wyprzedza.

Cel:--->jasny.a dok³adnie to nasz parówczak nr1 ma za zadanie skopanie ty³ków liderom oraz E4

Towarzystwo: tak lub nie--->tak,szczegó³y w pro¶bie

Starter: Wszystko, oprócz skamielin, legend i poków z jednym atakiem. No i oczywi¶cie pierwsza forma ;)--->no i tu mi da³a¶ dylemat dobra duszo.Rzek³em i¿ to Aron

Kraina, miasto: Jotho, Hoenn, Sinnoh, Kanto, Unova/Isshu--->Unova!

Styl gry: Woooooooooolny

- Na levele?: Tak/Nie (niepotrzebne skre¶liæ
- Typ gry: Wiêcej w temacie o mnie <3
- Gatunek: W tym punkcie chodzi mi o to, czy chcecie grê humorystyczn± (w tych jestem kiepska), kryminaln±, czy jeszcze jak±¶ inn±
Pro¶by:(Tylko nie przesad¼cie.) No wiêc,na Lv,gra hm...typ/gatunek jest mi obojêtny ale dobrze by by³o sporo walk poków,mog± byæ 1vs2/3.A co do pro¶by...poproszê o jak±¶ sexy laskê

Sygnatura użytkownika

#304 - Aron

P³eæ: Samiec
Poziom: 5
Natura: Cicha
Zdolno¶æ: Rock Head
Ataki: Tackle, Harden
Atak Specjalny: Sandstorm

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 22 Marzec 11, 16:59   

Ech, niech ci bêdzie, ostatnio za bardzo narzekam na nudê :O
Przyjêty, a niech kto¶ jeszcze spróbuje siê zapisaæ z profesj± trener, to ukatrupiê -_-

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:

Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 4 Kwiecieñ 11, 16:14   

Yo, chce byæ trenerem! :x
Nie no... a na serio:

Imiê i nazwisko/ksywka: Uki Roar
Wygl±d: Wyskoki, szczup³y brunet z krótko ¶ciêt± fryzur±, lecz nie na je¿a, a tak.. krótko.. ok. 3cm d³ugo¶ci. Wysportowany... trochê... i jest to troszeczkê widoczne.. bo potrafi nosiæ jakie¶ rzeczy.. ciê¿sze. Dodatkowo: Uki jest zawsze ubrany w bia³± koszulê i ró¿ne, ciemne spodnie i czarne buty.
Profesja:Badacz
Profesja dodatkowa: Malarz
Historia: Uki... bo tak sobie wymy¶lili jego rodzice.. chwila, czemu piszê o sobie w 3 osobie?! Eh.. niewa¿ne...
A wiêc, kiedy¶ siê urodzi³em i moi kochani rodzice od razu postanowili mnie skrzywdziæ, wymy¶laj±c jakie¶ ,,wyj±tkowe'' imiê. Oczywi¶cie znajomym w szkole i okolicy siê podoba³o... ale mi nie za bardzo. Ale có¿ z moim imieniem takiego ,,niezwyk³ego''? Otó¿.. wymy¶lono je na podstawie imiona pewnego pokemona: Uxiego.
W zaufaniu wam powiem, ¿e to mi siê wcale nie podoba³o, ale za to historia tego pokemona... mmmmmmmmm.... cacuszko! Od razu wiedzia³em, ¿e kiedy¶ sprawdzê, czy to na serio jest tak, jak jest... czy mo¿e jest inaczej. Chcia³em wyruszyæ, ale niestety by³ jeden szkopu³.. nie by³o mi dane poznaæ miejsca zamieszkania tego ,,legendarnego pokemona''. Wiêc przez rok szuka³em... a¿ w koñcu znalaz³em! Pewien kole¶ twierdzi³, ¿e wie gdzie to jest... INTERNET RZ¡DZI! Tylko nastêpny szkopu³ siê te¿ pojawi³... kole¶ by³ staruszkiem i zmar³, a jego nastêpc± jest ch³opak, który nie chce gadaæ przez internet.. znaczy nie chce mieæ kontaktu z technologi±. ,,Super! Trzeba tam wyjechaæ!'' Tak wtedy my¶la³em, ale Snow Point to cholernie daleko! No to wtedy te¿ wyruszy³em i pa³êtam siê ju¿ rok... a dodatkowo... nie wiem gdzie jestem... jaki¶ las... i w dodatku ten ma³y niebieski piesek z gwiazdk± na ogonie! Uczepi³ siê mnie i teraz chodzi za mn±... a jak go zgubiê, to wraca.. zaaaawsze... a teraz.. jak z st±d wyj¶æ?!
Charakter: Uki jest mi³y, zabawny i kole¿eñski :3 A tak poza tym... nie lubi jak mu siê narzuca czyje¶ zdanie, nienawidzi gdy kto¶ go ignoruje, ale za to uwielbia po¶wiêcaæ siê swojemu ukochanemu zajêciu, czyli malowaniu i badaniu historii danych pokemonów.
Cel: Heh.. Zbadanie historii Uxiego
Towarzystwo: Mo¿e :3
Starter: Nie mam startera, ale uczepi³ siê mnie Shinx
Kraina, miasto: Sinnoh
Styl gry:
- Na levele?: Nie
- Typ gry: Wiêkszy poziom trudno¶ci :3
- Gatunek: A nie wiem... co¶ w stylu g³upia, ironiczna pl±tanina nieporozumieñ.
Pro¶by: Nic... :3

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 12, 18:39   

Z racji i¿ jest to pro¶ba o kontynuacjê starej gry, to ty wklejê stare zg³oszenie:

Imiê i nazwisko/ksywka:Power "Shadow" Rivals
Wygl±d: D³ugie, ciemne w³osy, czarne spodnie i Czarno-bia³a kamizelka z wysokim kolnie¿em, bia³± bluzk±, b³êkitne oczy.
Profesja: Detektyw do spraw z³ych teamów i zabójstw drobnych
Historia: W dzieciñstwie kto¶ zamordowa³ rodziców i zosta³ sam, wujostwo wzie³o go pod swoj± opiekê do Veilstone, w wieku 15 lat znalaz³ ma³ego eevee, wtedy te¿ rozwi±za³ swoj± pierwsz± zagadkê, porwanie Ampharosa burmistrza, od tamtej pory zacz±³ zarabiaæ na ¿ycie rozwi±zuj±c coraz to trudniejsze zagadki i morderstwa, po rozwi±zaniu 15 sprawy zosta³ nazwany "Cieniem sprawiedliwo¶ci Veilstone" dziêki czemu zyska³ s³awê na ca³y ¶wiat, od tamtej chwili narobi³ sobie wrogów ktorzy tylko pragn± siê na nim zem¶ciæ z tego powodu jego ¿ycie jest momentami naszpikowane wrêcz ró¿nymi pu³apkami i niebezpieczeñstwami, lecz wielka s³awa nie uderzy³a mu do g³owy, chodzi do 1 kl Veilstone High i nie jest zbyt lubiany przez swoich rówie¶ników, przez co czêsto dru¿yna futbolowa robi mu "sp³uczki".
Chodzi do klasy z May "Black Rose" Moonwalker, w której siê podkochuje.
Charakter:Mi³y, Energiczny, Porywczy, Inteligentny, Arogancki
Towarzystwo:May - partnerka i "dziewczyna" i Max - kuzyn, maniak laboratoryjny
Starter: Eevee, a je¶li njie mo¿e byæ to Torchic
Kraina, miasto: Shinoh, Veilstone
Styl gry: Nie wiem o co chodzi, ale jak ma przebiegaæ to tak:
Morderstwo, przybycie Powera i jego bandy, znalezienie jakiego¶ ¶ladu, dedukcja i tropienie mordercy
Pro¶by:W³asne urz±dzenie:Hunter VG czyli pokedex, match call, pokenavi i poketech w jednym, wygl±d jaki ci pasuje, byle by by³y ostre zakoñczenia elementów, i ma siê znajdowaæ na nadgarstku

PLOSIE! *oczy kota ze shreka*

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 12, 18:46   

Okej, znasz mój werdykt... *o*
Nie, czekaj... daj mi to powiedzieæ...
Nie wiem jeszcze, gdzie za³atwiaæ przenoszenie starych gier z archiwum, wiêc je¶li wiesz, gdzie to za³atwiæ, to przyjmê z wielk± chêci±

Sygnatura użytkownika
Cytat:

Cytat:

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 12, 18:47   

Hej Inako! Sprawdza³em sobie tutaj takie gry i mia³em... no có¿... ciekawy zapis zauwa¿y³em. Co ty na to, ¿eby ostatni zapis, który... chyba doczeka³ siê gry, by³ kontynuowany? : D

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 12, 18:57   

Afil - Przyjêty, bo tak.

Sygnatura użytkownika
Cytat:

Cytat:

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 12, 19:23   

Imiê i nazwisko/ksywka: Niechaj bêdzie pseudonim, "Ray"
Wiek: A Ash Ketchup? On mia³ 10. I nadal ma. (O_o) Dobra, niech bêdzie 17.
Wygl±d: Owalna twarz, zielone oczy, gêste brwi, z deka zbyt ma³e czo³o, ca³e przykryte grzywk± d³ugich, zielonych w³osów, siêgaj±cych pleców. Pe³ne usta i ¶redniej wielko¶ci nos. Delikatny zarost (DZIEWICZY! O_o )
Profesja: Treeener
Profesja dodatkowa: Gwiazda PokeStar
Historia: Oto jest - przepiêkna i wzruszaj±ca historia pewnego ch³opca, którego ambicj± by³o zostaæ i najlepszym trenerem, i gwiazd± filmow±.
Enej napisa³/a:
Urodzi³ siê, sam dzisiaj nie wie gdzie
Nie widzia³ s³oñca, ni nieba te¿
Ojciec mu wrogi, mamy nie zna³ wiêc
Samotny ci±gle wita³ nowy dzieñ

Ray ma na karku ju¿ 17 wiosen, dok³adnie tyle samo lat ¶cierpia³ bez matki, która zmar³a przy porodzie. Nigdy nie przyj±³ chrztu, nigdy ojciec nie powiedzia³ mu, jak siê nazywa. Nigdy nie by³ w szkole, ojciec nazywa³ go "TYYYYYYYYY", w sensie: "TYYYYYY, PRZYNIE¦ PIWO £AMAGO". W ich domu by³o tylko jedno okno, które by³o wiecznie zamkniête i zbyt brudne, by cokolwiek zobaczyæ. Nietrudno zgadn±æ, ¿e "Ray", jak siê sam ch³opak nazwa³, uciek³ z domu w wieku 9 lat. Podró¿nym, którzy chcieli mu pomóc i przygarn±æ go do domu, odpowiada³, ¿e pseudonim "Ray" oznacza promieñ s³oñca, którego nie chcia³ znowu straciæ. "Jednym s³owem", nie ufa³ ludziom. Pewnego dnia, przedzieraj±c siê przez gêsty las, zosta³ zaatakowany przez w¶ciek³ego Gastrodona, a gdy my¶la³, ¿e to ju¿ koniec jego dni, z oddali nadbieg³ Stasióóóó Kamyk (Czytaj, Steven Stone), uratowa³ ch³opaka, i znik³. Od tego czasu Ray wróci³ do cywilizacji (Unovy) w poszukiwaniu swojego wybawcy, niestety, przeszkodzi³ mu w tym znany gwiazdor, Brycen, ofiaruj±c mu ma³ego, ¶wie¿o wyklutego Zubata w zamian za wystêp w jednym z jego filmów (BRYCENMAN!). Rayowi strasznie spodoba³o siê nagrywanie filmów, tote¿ postanowi³ wyznaczyæ sobie jako ambicjê ¿yciow± stanie siê gwiazd± wytwórni PokeStar.
Charakter: Skromny, nie¶mia³y, ambitny, potrafi nie¼le siê w¶ciec, inteligentny, ceni sobie prywatno¶æ i samotno¶æ
Cel: Odnale¼æ Stacha Kamyka, staæ siê UBERGWIAZDO FILMÓFFF
Towarzystwo: A wci¶nij jak±¶ dziewczynê, cokolwiek, byleby nie by³a wredna, a i by³a podobna do niego.
Rywale: No jak to, to ty nie wiesz?! xD TEAM PLASMA! xD No, i ta, no, z gier, "Mei", znasz?
Starter: Zubat
- charakter startera: Chodzi o Adamanta? Czy o "Quick to Flee"? Czy "Lojalny"? (Wszystkie mi odpowiadaj±)
Kraina, miasto: Unova, tak z 5 lat po B2W2. Co do miasta... Virbank.
Styl gry:
- Na levele?: Yhy.
- Typ gry: EKSTREMALNY + IV + EV! xD Nie no, ja siê bojê. Phosty.
- Gatunek: Có¿, jak na serebii pewnie obczai³a¶, w PokeStar jest wiele wzruszaj±cych historii, jak na przyk³ad "Amor A Primera Vista". I fajnie by by³o, jakby ca³a gra by³a w podobnym stylu.
Pro¶by: A jak kto¶ poza tymi nie ma? :<

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Ostatnio zmieniony przez Szymb 1 Lipiec 12, 19:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum