POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Conquest
19 Sierpieñ 13, 20:39
Zapisy na racje ¿ywno¶ciowe
Autor Wiadomo¶æ
Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 7 Grudzieñ 09, 08:11   Zapisy na racje ¿ywno¶ciowe

Czyli po polskiemu zapisy:
Kod:

[b]Imiê i nazwisko/ksywka:[/b] Wiadome.
[b]Wiek:[/b] Tylko nie przesadzajcie, to znaczy, nie przyjmê dziesiêciolatka i trzydziestolatka z prostych powodów.
[b]Wygl±d:[/b] Obrazki z googla to samo z³o, gotowe sprity z gier te¿, najlepiej jest u¿ywaæ przerobionych przez siebie spritów lub w³asnych szkiców :D Albo w ogóle opisy <3 Ale jak nie macie innego wyj¶cia, to proszê bardzo.
[b]Profesja:[/b]Trener/Koordynator/Badacz/Hodowca, czyli zwyczajne zajêcia w ¶wiecie Pokemon :)
[b]Profesja dodatkowa:[/b] Czyli co robi twoja postaæ w wolnym czasie, np. fotograf :)
[b]Historia:[/b] 10 - 15 zdañ o przesz³o¶ci postaci ( I ma byæ ³adne i bez b³êdów).
[b]Charakter:[/b] Tylko nie jakie¶ g³upie zdania "marcin jest mi³y, weso³y i kole¿eñski."
[b]Cel:[/b] Wiadome, maj± byæ cele poboczne i g³ówne.
[b]Towarzystwo:[/b] tak lub nie. Jak tak, to opisz, nie zostawiaj wszystkiego w moich rêkach :P
[b]Rywale:[/b] Opcjonalnie, wype³nienie podobne jak punkt wy¿ej.
[b] Starter:[/b] Wszystko, oprócz skamielin, legend i poków z jednym atakiem. No i oczywi¶cie pierwsza forma ;)
[b]Kraina, miasto:[/b] Jotho, Hoenn, Sinnoh, Kanto, Unova (gdzie w Unovie mogê poprowadziæ gry czê¶ciowo po zmianach z BW2)
[b]Styl gry:[/b]
[i] - Na levele?:[/i] Tak/Nie (niepotrzebne skre¶liæ)
[i] - Typ gry:[/i] Wiêcej w temacie o mnie <3
[i] - Gatunek:[/i] W tym punkcie chodzi mi o to, czy chcecie grê humorystyczn± (w tych jestem kiepska), kryminaln±, czy jeszcze jak±¶ inn±
[b]Pro¶by:[/b](Tylko nie przesad¼cie.)

Na chwilê obecn±, przyjmê cztery, mo¿e piêæ osób :P Ale raczej piêæ.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-
Ostatnio zmieniony przez Inaka 5 Lipiec 12, 11:51, w ca³o¶ci zmieniany 29 razy  

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 10 Grudzieñ 09, 19:59   

Co¶ pusto, wiêc siê zapiszê:
Imiê i nazwisko/ ksywka: Tony Blind/ Golden Eye
Wygl±d:Je¶li nie google i nie gotowy sprite, to co?
Profesja: Trener/ Badacz
Historia:Urodzony w Ever Grande City, 15 sierpnia 1993. W wieku 5 lat wykazywa³ ogromne zdolno¶ci badawcze. W roku 1996 urodzi³a mu siê siostra Lilian. Tony by³ ni± zachwycony, ale ba³ siê, ¿e siostra mo¿e go wygry¼æ. Kilka lat pó¼niej, siostra zmar³a w wypadku samochodowym. Tony trafi³ do szpitala ze z³amanymi koñczynami i wstrz±¶nieniem mózgu. W 2000 Tony straci³ mo¿liwo¶æ widzenia na lewe oko. Próbuj±c siê pocieszyæ, wyku³ je sobie spink± siostry i wstawi³ z³ote (st±d przydomek Golden Eye). Okaza³o siê ono ¶wietnym wabikiem na Pokemony. W 2002 zainteresowa³ siê walkami Pokemon. To te¿ przychodzi³o mu ³atwo. Po latach treningu, w roku 2009 wybra³ siê w podró¿ Pokemon po regionie Hoenn.
Charakter: Tony jest obci±¿ony wielkim baga¿em do¶wiadczeñ. Nauczy³ siê cieszyæ prostymi chwilami i prezentami. Jego IQ wynosi 128.
Towarzystwo: Jak±¶ sexy laskê!
Starter: Ralts
Kraina, miasto: Hoenn
Styl gry: Tak jak u mnie...
Pro¶by:
-Dawn Stone (na Gallade'a)
-I co siê wi±¿e z tym- Pokemony z Sinnoh w regionie Hoenn.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 13 Grudzieñ 09, 13:27   

Przyjêty. ¯adnych rzeczy, do których mog³am siê przyczepiæ nie znalaz³am. Gra powinna byæ zrobiona do wtorku (nauka itp.)
A jak nie google lub obrazek to opis ;)

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:

Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 14 Grudzieñ 09, 17:32   

Imiê i nazwisko/ksywka: Aaron Yugi / Icamer
Wygl±d: Od góry do do³u: Farbowane na blond w³osy, oczy czarne, w lewym sztuczna soczewka, wygl±daj±ca jak p³omienie od ¶rodka na zewn±trz. ¦redniej wielko¶ci nos i usta. Strój podobny do Brandona z gry Emerald.
Do¶æ niski, ale silny i chudy.
Profesja: Trener/wychowawca
Historia: Od zawsze mia³ mi³e, spokojne ¿ycie. Rodzina pracowa³a jako hodowcy pokemon. Jedyne, co by³o dla niego nieprzyjemne, to brat. Jego brat pokona³ wszystkich liderów, i zatrzyma³ go dopiero Wallace. Na 14 urodziny Icamer otrzyma³ od brata prezent- 5 jaj pokemonów, ka¿de z³o¿one przez jego pokemony. Nie lubi³ Salamance, Sceptile, Blazikena i Swamperta. Lubi³ tylko Alakazama, który pomaga³ mu w zadaniach, oraz Raichu, z którym czêsto siê bawi³. Jednak kiedy Brat oznajmi³, ¿e Psi pokemona tam nie znajdzie, m³ody ch³opak wzi±³ jajka, i poszed³ rozmy¶laæ do swojej bazy. Wróci³ dopiero Nastêpnego ranka. Zjad³ ¶niadanie, powiedzia³ do brata "Dziêki" i obieca³ mu, ¿e kiedy¶ go pokona, tym samym sk³adem, którym w³ada on. Wtedy dosta³ te¿ kamieñ elektryczny.
2 dni po tym wydarzeniu, matka zgodzi³a siê, aby Aaron ruszy³ w podró¿, ale postara³a siê o towarzystwo dla niego. Ci±g dalszy w towarzystwo
Charakter: Szybko siê denerwuje, uwa¿a ¿e uniwersalno¶æ to klucz do zwyciêstwa. Jego rozumowanie polepsza siê w stresie. Lubi lenistwo, nocne harce oraz pieni±dze. Rysuje czêsto nas swoim tablecie.
Towarzystwo: Mia³ wyruszyæ z bazy ze swoi przyjacielem
Kiju "Sumo" Kyamoa. Oraz jego pokemonem: Elekidem. Oczywi¶cie dosta³ on ostatnie szóste jajo z Abr±, by Icamer móg³ skompletowaæ sk³ad. Sumo ma drug± soczewkê od Icamera w prawym oku.
Starter: TO opisane wy¿ej
Kraina, miasto:Dewford Hoenn, mo¿e podró¿ do Johto, kiedy zostanie otwarty tunel ³±cz±cy te dwie krainy.
Styl gry: Poziomowa, ze wskazaniem na mangê, ale z odznakami itp. do ligii
Pro¶by: Jedyna jest taka, bym móg³ mieæ ten sk³ad.

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Ostatnio zmieniony przez Maron 20 Grudzieñ 09, 12:35, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 16 Grudzieñ 09, 11:03   

Oczywi¶cie, przyjmujê, ale na grê bêdziesz musia³ poczekaæ parê dni (dzi¶ koñczê dopiero o 19, a jutro mamy kiermasz, wiêc...)

Sygnatura użytkownika
Cytat:

Cytat:

Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 16 Grudzieñ 09, 17:08   

Inaku¶..Sara powiedzia³a ¿e mam siê do ciebie zapisaæ, wiêc:
Imiê/Nazwisko/Ksywka: Demi Blues- Blue
Wiek 12
Wygl±d Mam br±zowe w³osy i br±zowe oczy. Lubie kolor zielony i noszê berecik z zielonym pokeballem xD Noszê jeszcze zielony szalik.

Profesja: Trener
Historia Blue mieszka³a z rodzicami w Vermilion City ale z powodu powiêkszenia siê rodziny o dwóch ch³opców przenios³a siê do New Bark Town. Jej marzeniem jest zostaæ mistrzyni± pokemon jak ka¿dy z jej rodziny - to juz prawie tradycja. Równiez jej celem jest pokonanie Silvera, rywala, który od dawna te¿ chce byc trenerem. Od zawsze go nie lubi³am... Teraz mam szansê go pokonaæ.. A poza tym kiedy¶ pewien cz³owiek da³ mi jak±¶ paczkê i powiedzia³ ¿ebym to da³a Karowi w Goldenrod City. Nie wiedzia³am o co chodzi ale gdy otworzy³am paczkê by³ tam du¿y niebieski kryszta³. On powiedzia³ mi ¿e to ma zwi±zek z 3 legendarnymi psami z Johto. Jego s³owa" Widzisz bowiem Entei, Raikou i Suicune s± sk³óceni i gdy zaniesiesz ten kamieñ do Karo mo¿e przywrócisz równowagê ca³emu Johto"(..)
Charakter Mam temperament i nie lubiê gdy co¶ idzie nie po mojej my¶li. Denerwuj± mnie porazki ale szybko odbijam sie od dna.
Towarzystwo: kolega Kaze- koordynator i kole¿anka Bella- wychowawca.
Starter: Ach... Niech bêdzie Piplup :D
Kraina: Johto, pó¼niej Sinnoh.
Styl gry: Bez levelów, Z odznakami. TAK W STYLU SARY xD :D
Pro¶by: Kaze chcia³abym spotkaæ w Azalea Town a Bellê w Ilex Forest.
- w±tki ze Suicunem

Ostatnio zmieniony przez Blue 31 Grudzieñ 09, 12:10, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 17 Grudzieñ 09, 18:21   

Blue, nie wiem, czy nie za du¿o trenerów bêdzie. We¼ mieszan± jak my to bêdzie lepiej.

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 18 Grudzieñ 09, 11:00   

Nie no, mi to nie przeszkadza.
Ale to ostatnia osoba z profesj± "TRENER", któr± przyjmujê.
Maron i Blue, gry powinny byæ zrobione w weekend, niestety. :chory:
Co do w±tków z wodniakiem - Blue, postaram siê daæ parê w±tków, ale d³ugich spotkañ nie obiecujê ;)

Sygnatura użytkownika
Cytat:

Cytat:

Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 18 Grudzieñ 09, 14:57   

Nie no spoko, oby by³a moja gra xD

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 20 Grudzieñ 09, 12:39   

Mam jeszcze 3 wolne miejsca ;)
I nie przyjmê ju¿ trenerów.

Sygnatura użytkownika
Cytat:

Cytat:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: