Ja dodam jeszcze tak od Siebie ¿e u mnie teraz to Lady GaGa <3
Leona Lewis <3 Pink <3 Shakira <3 Cascada <3 Sugababes <3
Wybra³em te zespo³y, gdy¿ uwa¿am ¿e piosenkarki te na prawdê maj± talent i ¶piewaj± z sensem. A GaGe to za ca³okszta³t i za to jaka jest <3
Sygnatura użytkownika
You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad, a Bad Romance
I want your love and
I want your revenge
You and me could write a Bad Romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh)
I want your love and
All your lover's revenge
You and me could write a Bad Romance
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oh
Caught in a Bad Romance
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oh
Caught in a Bad Romance
Rock... to na pewno... dobry brytyjski rock... i inne mieszanki. Czyli po ludzku szeroko pojêtny rock to, to czego s³ucham.
Metalu troszkê siê z tym rockiem miesza, ostatnio zainteresowa³em siê SOAD, alternatywny, ale te¿ metal.
I klasyki, tak... s³ucham klasyki, ale nie tego, co teraz nazywa siê ,,muzyk± powa¿n±'', a to co kiedy¶.. np. w okresie klasycyzmu tworzyli Haydn, Mozart lub Beethoven.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ja sam zag³osowa³em na "Metal", bo bardziej go lubiê chocia¿ s³ucham równie¿ mnóstwo "Rocku". Moje ulubione zespo³y:
1.Metallica i AC DC(mówcie co chcecie, ale AC DC to jest naprawdê co¶ wspania³ego)
2.Nirvana i Slipknot i System of a Down
3.Serj Tankian(gra, a w zasadzie to ¶piewa w systemie, ale ma osobne albumy)i Linkin Park(S³ucham go od chwili kiedy mia³em kilka lat, stoczy³ siê nowym albumem, tak pewnie by³by 1).
4.Black River(a w szczególno¶ci Free Man)
Da³em tylko 4 miejsca. S³ucham o wiele wiêcej zespo³ów.
chamstwo!
ja nic nie zaznaczam. gdzie jest grunge, sie pytam? dla zoltodziobow - grunge to inteligentniejszy typ rocka. legendarna nirvana rozpoczela erê grungu... a wy? dyskryminacja.
1.Metallica i AC DC(mówcie co chcecie, ale AC DC to jest naprawdê co¶ wspania³ego)
2.Nirvana i Slipknot i System of a Down
3.Serj Tankian(gra, a w zasadzie to ¶piewa w systemie, ale ma osobne albumy)i Linkin Park(S³ucham go od chwili kiedy mia³em kilka lat, stoczy³ siê nowym albumem, tak pewnie by³by 1).
4.Black River(a w szczególno¶ci Free Man)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.