Ja osobi¶cie s³ucham Rocka, jak np. AC/DC (m³ój ulubieniec), Queen albo Black Sabbath tutaj akurat jest hard ;d). Czemu nie lubiê hip=hopu jak wiêkszo¶æ m³odzie¿y? Nie wiem. G³ównie pewnie przez brak sensu (jak dla mnie), bo te¿ umiem powiedzieæ "jestem raperem, dosta³em pier...pipolca, mam kolczyk w uchu, a w dupie mam stolca!" i w ten sposób zarabiaæ miliony :PP
Co do ogó³u, to raczej s³ucham muzyki ¿ywej, chocia¿ nie tak super agresywnej. :d
Ostatnio zmieniony przez Raik 6 Styczeñ 09, 14:33, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Ja g³ownie s³ucham Rocka, poniewa¿ nie lubiê w wiêkszo¶ci tych Popowych pioseneczek, które ¶piewaj± sztuczne laski, które nawet nie umiej± za¶piewaæ na ¿ywo. Ja lubiê muzykê, która po prostu co¶ wyra¿a a nie jakie¶ gówno, które wyda³a jaka¶ laska i na jej jednej piosence siê koñczy. Poza Rockiem s³ucham te¿ Raggi jest to po³±czenie Hip-Hopu i Reggae i ta muzyka bardzo mi siê podoba
Ale nieraz zdarza mi siê s³uchaæ te¿ innych rodzajów muzyki.
A moje ulubione zespo³y to:
-Coma
-Vavamuffin
-Natural Dread Killaz
Ja s³ucham sobie szwedzkiego metalu i jest mi z tym dobrze. In Flames, to co¶ co lubiê Je¶li chodzi o Hip-hop, to co obecnie prezentuje wiêkszo¶æ polskich "muzyków" mo¿na nazwaæ hip-hopolo :P
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Masz tak wywnioskowaæ poniewa¿ tacy "arty¶ci" s± promowani przez stacje typu Viva czy Mtv. I je¶li kto¶ nie siedzi w tym temacie, wtedy uto¿samia te zespo³y z hip-hopem co jest po prostu b³êdem.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.