A jednak mozna. Wystarczy w MyZoom ustawic fullscreen, najechac na obszar tla i kliknac prawym myszy. Otworzy nam sie okno z wyborem skina/bitmapy. Zrobilem jakas na szybko w windowsowym edytorze (zalalem czernia przykladowego DS'owego skina) i w koncu jest czarny background. Aha...korzystam z 2,6a, a opcja skin jest dalej nieaktywna/blada, ale najwazniejsze, ze da sie to zrobic w wyzej wymieniony sposob, chociaz szkoda ze nie dziala tak jak powinno, bo czlowiek jest troche skolowany. Nie wiecie kiedy wyjdzie wersja 2.7? Pozdrawiam
Co do 2.7 to nie wiadomo czy w oógle ona bêdzie, s± screeny, ale nie radzê pobieraæ je¿li znajdziesz, bo najczê¶ciej to albo 2.6a, albo jakie¶ ¶winstwo, ¶ci±ga³me i po uruchomieniu emulator'a w³±czy³ mi siê Bios.
Gratulujê, namêczy³ê¶ siê, ale mam nadziejê, ¿e gra ci siê teraz przyjemniej.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
No$GBA Jaki¶ czas albo od razu po wydaniu wersji 2.6a zosta³ porzucony, dajê kilka procent ¿e programi¶ci powróc± do projektu. Dlaczego tak s±dzê? Ostatni release zosta³ wydany ponad rok temu, od tamtego czasu ani widu, ani s³ychu na temat tego emulatora.
To bylo raczej do przewidzenia. Obecna wersja jest juz niezla, choc przydaloby sie kilka poprawek, chocby save przez emulator. Jesli chodzi o szybkosc dzialania, to teraz jest glownie kwestia szybkosci naszego peceta, w koncu nie da sie tego w nieskonczonosc optymalizowac, jest jakas granica. A co do wersji 2.7 to jest zwyczajny fake.
Pisz po polsku i z ma³ych liter, w oczy k³uje, a za pisane postów du¿ymi literami s± warny, nie by³oby fajnie gdyby¶ dosta³ warna za pierwszy post nie?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Ja mam z kolei inny problem.
W³±czam gre wszystko jest dobrze (Diamon,Pearl) idê z przyjacielem nad to jeziorko i tam trzeba walczyc z dzikimi pokemonami no i niby wszystko ok, ale gdy ju¿wygram walke i pisze np. Turtwig used tackle (osttn cios) gra siê zawieszcza i nic nie moê zrobic a dodatkowo kiedy¶ sci±gê³em wersje diamon z save jakiegos ziom no i owczywiscie wczytalem saa i ide w krzaki walcze znow wygrywam i znow sie wiesza moze mi ktos powiedziec o co lata ??
Musisz mieæ w³±czony d¼wiêk, wtedy ci siê nie zatnie.
Sygnatura użytkownika
Mam problem, zrobi³em wszystko tak jak w instrukcji i kiedy wybra³em gre w emulatorze, ¿e by j± uruchomiæ to otwiera mi siê okienko z napisem : Cartridge not found i gra siê nie otwiera co mam robiæ?
Sprawd¼ ustawienia i ¶ci±gnij emulator jeszcze raz.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.