G³upstwo, ty ju¿ nie jeste¶ pokefanem, to nie widzisz, ¿e jednak s± popularne i maj± przysz³o¶æ. Nie bêdê teraz pisa³ dlaczego bo i tak nie zrozumiesz.
popieram ale to jest specjalny cytat dlatego, ¿e PokeMan zawsze jest pesymist± i to zdanie zas³uguje na nagrodê.
Tu gratulacje, zmusili¶cie mnie do napisania czego¶... dobra, chyba parê rzeczy trzeba sprostowaæ:
Drago napisa³/a:
Có¿ za szczê¶cie, ¿e nie wygra³e¶ naboru na moderatora.
Pewnie bym wtedy zosta³... Teraz jak nie mam posady to ju¿ nic wielkiego dla forum nie zrobiê
PokeMan napisa³/a:
Maron napisa³/a:
gdy¿ to forum jaki i pokemony nie ma przysz³o¶ci.
G³upstwo, ty ju¿ nie jeste¶ pokefanem, to nie widzisz, ¿e jednak s± popularne i maj± przysz³o¶æ. Nie bêdê teraz pisa³ dlaczego bo i tak nie zrozumiesz.
Maron napisa³/a:
Najlepiej by by³o, gdyby zag³osowaæ kto co lubi i zrobiæ nowe forum na popularniejszy temat zostawiaj±c obecn± ekipê,
Debilizm, fora/strony robi siê o fajnych starych rzeczach, a nie o glupotach dzisiejszych.
Maron napisa³/a:
Tak wiêc ¿egnam i mam nadziejê, ¿e jako¶ ogarniecie to forum.
Jest ogarniête przecie¿...no chyba, ¿e nieogarniêciem s± 4 dzia³y offtopowe na g³ównej, to tak.
No có¿, tak siê koñcz± ludzie, którzy po¶wiêcaj± siê SB i innym g³upotom, czyli traktuj± forum pokemon jak forum ogólne, a nie pokemon.
a] To zobaczymy. Powiedz ludziom w sql, ¿e lubisz pokemony - wy¶miej± ciê. DO
b] Chcia³bym te¿ zobaczyæ, za rok czy dwa, o ile wzro¶nie ilo¶æ rejestrowañ i postów na miesi±c.
c] Oszem, nie jestem pokefanem. Po prostu lubiê, ale nie jestem ju¿ tak bardzo mnie chyba nie grzej±... Nie przeszed³em nic z 4 i 5 geny gier...
d] ogarniecie dla mnie to zrobienie czego¶, co poprawi frekwencjê i ilo¶æ postów.
e] Ja niby jestem SB-kiem? Nie no joke! Owszem dla mnie to forum stawa³o siê coraz mniej pokemonowe z czasem...
Afil napisa³/a:
Maron, jeste¶ g³upi... nie masz za krzty wiary... tylko to powiem.
A ty wierzysz, ¿e kiedy¶ na tym froum bêd± kiedy¶ codziennie dziesi±tki nowych postów?
A co do Legendsa. Nie powiem, ¿ebym nie têskni³. Czytaj mój post. Ja chcê odej¶æ z forum, mimo ¿e je lubiê. Po prostu uwa¿am, ¿e niczego ju¿ tutaj nie dokonam, pora otworzyæ nastêpny rozdzia³ ksi±¿ki i go zacz±æ czytaæ.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Kolejny go¶æ w stylu : " Nie mam moda, nie mam juniora, nie mam admina wiêc spadam st±d, bo nic tu po mnie".
By³em i jakby siê zastanowiæ, to dobrze, ¿e zrezygnowa³em. Ile osób siedzi tu dla pokemonów, a ile dla samego forum? Mnie ju¿ nieraz trzymali tu tylko ludzie. A teraz jest ich coraz mniej, wiêc dziêki i pozdrówcie ode mnie ciociê. Po prostu jak kogo¶ poki przesta³y grzaæ, to nie ma tu po co siedzieæ. Proszê o zamkniêcie, je¿eli to mo¿liwe. Jak macie po mnie je¼dziæ to dziêki. Ale z drugiej strony jak to Drago mówi³ chyba... lepsza taka aktywno¶æ ni¿ ¿adna, wiêc przynajmniej tyle zdzia³a³em,¿e jest jaki¶ w miarê aktywny temat. Na forum s± ostatnio dwa: je¿d¿enie po Pokemanie i je¿d¿enie po mnie... w sprawie pokemonów ZERO. Szkoda, ¿e tego nie widzicie!
EDIT
Ale, ¿e us³ysza³em tu co¶ piêknego, ³adny tekst godny g³ównej na demotach - zostanê. Nie bêdê tu siedzia³ ca³y dzieñ, ale raz na jaki¶ czas wpadnê zobaczyæ czy nie ma nowych postów. Po prostu po reakcji widaæ, ¿e jednak na tym forum pisz± ludzie. Mo¿e czê¶ciej bêd± g³osi³ tu takie herezje?
A ten cytat to tekst POKEMANA "fora/strony robi siê o fajnych starych rzeczach, a nie o glupotach dzisiejszych." Stary, dziêki i jednak masz ³eb, chocia¿ sam pewnie nie wiedzia³e¶, jaki fajny tekst paln±³e¶ I proszê to naprawdê zamkn±æ, bo zaraz zaczn± po mnie je¼dziæ... i bêd± mieæ racjê...
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Wiesz co trzy s³owa: Zastanów ty siê! Odchodzisz na dwa dni pó¼niej odpisujesz i zostajesz znowu. No Sorry pierw mówisz, ¿e poki nie maj± przysz³o¶ci a teraz wracasz...
1. Nie maj± przysz³o¶ci.
2. Jak tak macie po mnie je¼dziæ za odej¶cie, to logiczne, ¿e wolê zostaæ... a mog³em prostu przestaæ siê logowaæ.
3. Np. do gazetki nie wracam. Nie robiê ju¿ dla was akcji. Mogê popisaæ.
WE¬CIE W KOÑCU ZAMKNIJCIE TEMAT!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
a] To zobaczymy. Powiedz ludziom w sql, ¿e lubisz pokemony - wy¶miej± ciê. DO
U mnie w liceum dy¿urny temat to wspominanie anime z RTL7 itp. przy okazji czego, jeden kolega zawsze rozmarzony g³osem, mówi ¿e kiedy¶ by³y Redy, Fajergrin...
W gim. kiedy Jetix emitowa³ s10, nieraz s³ysza³em na przerwie, jak kto¶ co¶ o Piplupie gada³, a podst. to ju¿ luz. Choæ fakt, w lic. czê¶ciej siê swobodnie gada o Spond¿bobie - wie¶niackie knypki dodaj±ce sobie +10 ¿e maj± eNkê, fuj.
Maron napisa³/a:
c] Oszem, nie jestem pokefanem. Po prostu lubiê, ale nie jestem ju¿ tak bardzo mnie chyba nie grzej±... Nie przeszed³em nic z 4 i 5 geny gier.
Popa, ja te¿ a nawet wiêcej, nie przeszed³em te¿ nic z 1,2,3
Maron napisa³/a:
Na forum s± ostatnio dwa: je¿d¿enie po Pokemanie i je¿d¿enie po mnie
Azali¿ kto¶ broni Ci ( i Wam wszystkim) poodkopywaæ jakie¶ topici ?
Maron napisa³/a:
Nie bêdê tu siedzia³ ca³y dzieñ, ale raz na jaki¶ czas wpadnê zobaczyæ czy nie ma nowych postów.
Ekhem, czy to nie g³upie siedzieæ ca³y dzieñ na jednym forum ? Tak to rzeczywi¶cie, cz³ek popada w marazm i g³upieje z innymi na SB. Siedzieæ ca³y dzieñ to mo¿na, jak s± jakie¶ afery, gor±ce tematy, czyli raz na kilka tyg. kiedy siê zdarza taki sza³, ale nie codziennie, please.
Maron napisa³/a:
WE¬CIE W KOÑCU ZAMKNIJCIE TEMAT!
Trza czekaæ na moda dzia³u.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.