trza by³o interweniowaæ jak to siê dzia³o, a nie po fakcie!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Koniec
Nadchodz± chwile w ¿yciu, które trzeba wreszcie uporz±dkowaæ, zrezygnowaæ, ca³kowicie zamkn±æ - na PokeSerwis, nadesz³y ju¿ te chwile. Postanowi³em kategorycznie skoñczyæ, z w³a¶nie PokeSerwisem, zamykaj±c go. Powodów mo¿na znale¼æ pe³no, lecz tylko jeden jest najwa¿niejszy - brak zainteresowania Pokemonami.
Mam ju¿ to od kilkunastu(b±d¼ kilkudziesiêciu) miêsiecy - tematyka mnie, ju¿ w ¿aden sposób nie przyci±ga, nie interesuje, nie sprawia frajdy. Strona przyznam siê szczerze, ¿e chyba od roku by³a prowadzona na si³ê, z nudów i z tego, ¿e nie umia³em siê z ni± rozstaæ. Zawsze traktowa³em PokeSerwis (jak i wcze¶niejsze wersje strony jak dziecko), teraz przyszed³ czas, by dziecko mnie opu¶ci³o. Czy na zawsze? Strona, zapewne tak, ja w pe³ni nie - chocia¿, moja aktywno¶æ na wszelakiej PokeScenie, ju¿ by³a bardzo ma³o aktywna. Ostatnio z Extremerem, mieli¶my plan ca³kowicie nowej wersji strony - nowym, w³asnym silniku, ogó³em, ca³o¶æ naprawdê wygl±da "jak cuda na kiju" (ca³o¶æ by³a zapowiedziana na forum PokeCollect, jednak po co znów co¶ zaczynaæ a nastêpnie koñczyæ, skoro, ani mnie, ani Extremera - Pokemony nie korc±. Wspólnych projektów, zapewnie ju¿ nie bêdziemy nigdy prowadziæ - posiadamy, w obecnej chwili ca³kowicie inne gusta, ja nie mam czasu, on nie ma czasu.
Hmmm... My¶lê, ¿e to, ¿e jeste¶ jaki¶ po prostu nab. Nie zna ciê nikt, burzysz siê ci jakby¶my ci psa zabili gazet± i poza tym Raik chyba NIE ODDA swojej pracy, swojego potu i ³ez (spekulujê) oraz swojej dumy komu¶ nieznanemu. Uwierz. Wielu przed tob± próbowa³o, i ¿adnemu to nie wysz³o.
PokeSerwis zamkniêty, sytuacjê dotychczas moim zdaniem podkre¶lili najcelniej poxer i Kojot, very well - ArkusieLegêdo, wybacz, ale id¼ st±d, bo trollujesz, offtopujesz, nubisz, i chcesz, ¿eby ci oddali PokeSerwis Polecam ci stronê PokeLandia, tam to spe³nisz swoje marzenia
Cytat:
Przecie¿ JEST LEPSZY od Pokemon Valhalli.Raik co ci szkodzi.
cool story, bro. Valhalla potê¿niejsza, wiêksza, w miarê aktywna (póki co najaktywniejsza na PPSie [ze stron]), a ten tu jeszcze rzuca obelgami w Raika (s³owa od trolla do kogo¶ wa¿nego traktujê jako obelgê ), A NA DODATEK, prosi o PokeSerwis. PokeSerwis to ofc strona, która jest na podium PPSu, wutever...
URZEK£A MNIE TWOJA HISTORIA!
Dorzucê jeszcze, ¿eby¶ pisa³ po polsku, ty Arkjusie :>
PokeSerwis zamkniêty, sytuacjê dotychczas moim zdaniem podkre¶lili najcelniej poxer i Kojot, very well - ArkusieLegêdo, wybacz, ale id¼ st±d, bo trollujesz, offtopujesz, nubisz, i chcesz, ¿eby ci oddali PokeSerwis Polecam ci stronê PokeLandia, tam to spe³nisz swoje marzenia
Cytat:
Przecie¿ JEST LEPSZY od Pokemon Valhalli.Raik co ci szkodzi.
cool story, bro. Valhalla potê¿niejsza, wiêksza, w miarê aktywna (póki co najaktywniejsza na PPSie [ze stron]), a ten tu jeszcze rzuca obelgami w Raika (s³owa od trolla do kogo¶ wa¿nego traktujê jako obelgê ), A NA DODATEK, prosi o PokeSerwis. PokeSerwis to ofc strona, która jest na podium PPSu, wutever...
URZEK£A MNIE TWOJA HISTORIA!
Dorzucê jeszcze, ¿eby¶ pisa³ po polsku, ty Arkjusie :>
Naucz siê pisaæ poprawnie kole¶.I nie jetem Trollem
zreszt±, co taki 7-10 latek jak ty mo¿e wiedzieæ o historii PPSu jak jeszcze mleko pije.
dla twej wiadomo¶ci, Pokelandia by³a ( i chyba jest) jedn± z najbardziej banalnych popularnych stron typu"Za³o¿ê w³asn± stronê stronkê z newsami poków i zniszczê konkurencjê. ALe po roku j± zostawi³em bo by³a do bani"
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.