POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Drago
29 Wrzesieñ 10, 17:17
PokeSerwis.pl zamkniêty
Autor Wiadomo¶æ
Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 25 Listopad 10, 18:30   

wydaje mi siê, ¿e moja decyzja ju¿ jest znana.

Sygnatura użytkownika

ArceusLegenda
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 20 Lis 2010
Wys³any: 26 Listopad 10, 10:59   

Ok.Ale DLACZEGO PokeSerwis jest zamkniêty na dobre!

Przecie¿ JEST LEPSZY od Pokemon Valhalli.Raik co ci szkodzi. :jush:

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 26 Listopad 10, 13:02   

go¶ciu, ci ci ju¿ na mózg pad³o?

wpadasz z nik±d i na nowo rozpoczynasz debatê.

trza by³o interweniowaæ jak to siê dzia³o, a nie po fakcie!

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 26 Listopad 10, 14:11   

Tutaj masz wyja¶nione -,-

Raik napisa³/a:

Koniec
Nadchodz± chwile w ¿yciu, które trzeba wreszcie uporz±dkowaæ, zrezygnowaæ, ca³kowicie zamkn±æ - na PokeSerwis, nadesz³y ju¿ te chwile. Postanowi³em kategorycznie skoñczyæ, z w³a¶nie PokeSerwisem, zamykaj±c go. Powodów mo¿na znale¼æ pe³no, lecz tylko jeden jest najwa¿niejszy - brak zainteresowania Pokemonami.

Mam ju¿ to od kilkunastu(b±d¼ kilkudziesiêciu) miêsiecy - tematyka mnie, ju¿ w ¿aden sposób nie przyci±ga, nie interesuje, nie sprawia frajdy. Strona przyznam siê szczerze, ¿e chyba od roku by³a prowadzona na si³ê, z nudów i z tego, ¿e nie umia³em siê z ni± rozstaæ. Zawsze traktowa³em PokeSerwis (jak i wcze¶niejsze wersje strony jak dziecko), teraz przyszed³ czas, by dziecko mnie opu¶ci³o. Czy na zawsze? Strona, zapewne tak, ja w pe³ni nie - chocia¿, moja aktywno¶æ na wszelakiej PokeScenie, ju¿ by³a bardzo ma³o aktywna. Ostatnio z Extremerem, mieli¶my plan ca³kowicie nowej wersji strony - nowym, w³asnym silniku, ogó³em, ca³o¶æ naprawdê wygl±da "jak cuda na kiju" (ca³o¶æ by³a zapowiedziana na forum PokeCollect, jednak po co znów co¶ zaczynaæ a nastêpnie koñczyæ, skoro, ani mnie, ani Extremera - Pokemony nie korc±. Wspólnych projektów, zapewnie ju¿ nie bêdziemy nigdy prowadziæ - posiadamy, w obecnej chwili ca³kowicie inne gusta, ja nie mam czasu, on nie ma czasu.

Trudne to by³o do przeczytania?

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 26 Listopad 10, 14:51   

ArceusLegenda napisa³/a:
Raik co ci szkodzi.

Hmmm... My¶lê, ¿e to, ¿e jeste¶ jaki¶ po prostu nab. Nie zna ciê nikt, burzysz siê ci jakby¶my ci psa zabili gazet± i poza tym Raik chyba NIE ODDA swojej pracy, swojego potu i ³ez (spekulujê) oraz swojej dumy komu¶ nieznanemu. Uwierz. Wielu przed tob± próbowa³o, i ¿adnemu to nie wysz³o. :krejzol:

Opticum 
Gapa, gubi PokeBalle
Herr Schopenhauer

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2010
Sk±d: Szczecin
Wys³any: 26 Listopad 10, 15:33   

PokeSerwis zamkniêty, sytuacjê dotychczas moim zdaniem podkre¶lili najcelniej poxer i Kojot, very well - ArkusieLegêdo, wybacz, ale id¼ st±d, bo trollujesz, offtopujesz, nubisz, i chcesz, ¿eby ci oddali PokeSerwis :huh: Polecam ci stronê PokeLandia, tam to spe³nisz swoje marzenia xD
Cytat:
Przecie¿ JEST LEPSZY od Pokemon Valhalli.Raik co ci szkodzi.

cool story, bro. Valhalla potê¿niejsza, wiêksza, w miarê aktywna (póki co najaktywniejsza na PPSie [ze stron]), a ten tu jeszcze rzuca obelgami w Raika (s³owa od trolla do kogo¶ wa¿nego traktujê jako obelgê O_o ), A NA DODATEK, prosi o PokeSerwis. PokeSerwis to ofc strona, która jest na podium PPSu, wutever...
URZEK£A MNIE TWOJA HISTORIA!
Dorzucê jeszcze, ¿eby¶ pisa³ po polsku, ty Arkjusie :>

Sygnatura użytkownika

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 26 Listopad 10, 21:32   

teksty z vi- i 4chana nie dodaj± Ci fajno¶ci.

ale poza tym dobrze gadasz.

Sygnatura użytkownika

ArceusLegenda
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 20 Lis 2010
Wys³any: 27 Listopad 10, 07:29   

Spoko :( koñczê temat. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( xD

[ Dodano: 27 Listopad 10, 07:31 ]
Opticum napisa³/a:
PokeSerwis zamkniêty, sytuacjê dotychczas moim zdaniem podkre¶lili najcelniej poxer i Kojot, very well - ArkusieLegêdo, wybacz, ale id¼ st±d, bo trollujesz, offtopujesz, nubisz, i chcesz, ¿eby ci oddali PokeSerwis :huh: Polecam ci stronê PokeLandia, tam to spe³nisz swoje marzenia xD
Cytat:
Przecie¿ JEST LEPSZY od Pokemon Valhalli.Raik co ci szkodzi.

cool story, bro. Valhalla potê¿niejsza, wiêksza, w miarê aktywna (póki co najaktywniejsza na PPSie [ze stron]), a ten tu jeszcze rzuca obelgami w Raika (s³owa od trolla do kogo¶ wa¿nego traktujê jako obelgê O_o ), A NA DODATEK, prosi o PokeSerwis. PokeSerwis to ofc strona, która jest na podium PPSu, wutever...
URZEK£A MNIE TWOJA HISTORIA!
Dorzucê jeszcze, ¿eby¶ pisa³ po polsku, ty Arkjusie :>

Naucz siê pisaæ poprawnie kole¶.I nie jetem Trollem -_-

[ Dodano: 27 Listopad 10, 07:33 ]
Pokelandia???????????? :drago: WTF WTF WTF

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 27 Listopad 10, 10:51   

gratulujê oficjalnego zostania neosem :D

zreszt±, co taki 7-10 latek jak ty mo¿e wiedzieæ o historii PPSu jak jeszcze mleko pije.

dla twej wiadomo¶ci, Pokelandia by³a ( i chyba jest) jedn± z najbardziej banalnych popularnych stron typu"Za³o¿ê w³asn± stronê stronkê z newsami poków i zniszczê konkurencjê. ALe po roku j± zostawi³em bo by³a do bani"

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Opticum 
Gapa, gubi PokeBalle
Herr Schopenhauer

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2010
Sk±d: Szczecin
Wys³any: 27 Listopad 10, 17:14   

ale kiedy kto¶ zrozumie ¿e ja 4chana nie czytam xddddd
Nexus btw ja te¿ pijê mleko :-) Lubiê nabia³ ;o
Cytat:
Naucz siê pisaæ poprawnie kole¶

no tak tak tak ale przestañ, nie przeszkadzaj nam
Cytat:
"Za³o¿ê w³asn± stronê stronkê z newsami poków i zniszczê konkurencjê. ALe po roku j± zostawi³em bo by³a do bani"

Przesadzi³e¶ >[
Takie strony wytrzymuj± 5 dni :>

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych