Skroba³a¶, skroba³a¶, skroba³a¶ i wyskroba³a¶ co¶ takiego;
Ofiara
Emil Linux
Uczeñ VIII klasy
Lat: 14
Zabójstwo 29 Pa¼dziernika, w stodole gdzie szkoli³ swoj± bulbê
Podejrzany:
Zake Smith
Dealer, przemytnik
Lat: 22
Ostatnio widziany w pobli¿u Cavern, gdzie zosta³ zabity Emil; 28 Pa¼dziernika.
Robi±c sobie krótk± przerwê od tej mozolnej pracy, spogl±dasz na pêkniêt± fotografiê. Za ma³o ¶wiat³a dociera, wiêc ciê¿ko rozpoznaæ kto tam jest. Podchodzisz bli¿ej... widaæ 2 dziewczynki stoj±ce obok siebie niczym siostry bli¼niaczki... ale jedna jest ciut wy¿sza od drugiej......
Rozp³aka³a¶ siê. Przez twoj± g³owê przelecia³y tysi±ce pytañ typu: "dlaczego to mnie musia³o siê przytrafiæ?". Z wycieñczenia i zmartwienia, zasnê³a¶ na pod³odze.
S³ysza³a¶ pianie koguta. Najwidoczniej by³a to godzina 5... ba, mo¿e nawet wcze¶niej. Leniwie podesz³a¶ do komody i zerknê³a¶ na godzinê; 4:56. Trochê wcze¶nie no, ale mo¿esz rozpocz±æ pracê.
Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 20 Listopad 10, 19:56
Wybacz, ale nie mia³am si³y na odpis i wyszed³ byle jaki.
-------------------------------
- Ziew... - przecieram sobie oczy, przysuwaj±c przepiêkne, zrobione wczoraj notatki.
"Hm... Motywem by³a na bank zazdro¶æ, ale... Smitha widziano dzieñ przed zabójstwem, a mog³o tam siê krêciæ wiele osób... Hm, chyba, ¿e 29 pa¼dziernika odnaleziono cia³o Linuxa, a zosta³ zamordowany dzieñ wcze¶niej... Podejrzane..."
Na wszelki wypadek przegl±dam jeszcze raz akta. Je¶li jest wszystko w porz±dku, to wtedy idê do ³azienki siê od¶wie¿yæ itp.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Twoj± uwagê przyku³ ma³y zapisik;
"Zake Smith, ówcze¶nie w stanie zwi±zku z niejak± Anna Star."
Sama nie wierzy³a¶ temu... Przeczyta³a¶ to kilka razy... Na wszelki wypadek zrobi³a¶ sobie kawê i od¶wie¿y³a¶ siê. Podczas mycia zêbów, przypomnia³a¶ sobie kilka wa¿nych faktów z ¿ycia swojej siotry .. zmienia³a facetów jak rêkawiczki... Chocia¿ nadal nie mog³a¶ w to uwierzyæ.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 15 Styczeñ 11, 18:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Kontakt:
Wys³any: 18 Grudzieñ 10, 12:53
"Dlaczego? Dlaczego zawsze w podobnych sytuacjach musi siê okazywaæ, ze kto¶ z twojej rodziny jest w jaki¶ dziwny sposób zwi±zany albo z ofiar± lub sprawc± przêstêpstwa, co?!" - my¶lê, zabieraj±c siê do roboty,tzn. zrobienia sobie kawy do termosu, wyszukania i za³o¿enia solidnych butów, które nadadz± siê do "pracy w terenie" oraz zgarniêcia wszystkich rzeczypotrzebnych do pracy. Gdy to wykonam, zamierzam jeszcze sprawdziæ na jakiej¶ mapce, jak daleko jest od mojego mieszkanka do miejsca zbrodni, a nastêpnie tam i¶æ.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Podczas robienia sobie kawy sparzy³a¶ siê. Kubek wylecia³ Ci z r±k i siê rozbi³... Wylecia³a z niego ma³a karteczka, której nigdy wcze¶niej nie zauwa¿y³a¶ (by³a wtopiona w szk³o).
Spokojnie, ¿yjê nie martw siê o mnie. Annie
To co by³o napisane ca³kowicie Ciê zamurowa³o.. to praktycznie zmienia bieg wydarzeñ.
Kontakt:
Wys³any: 5 Kwiecieñ 11, 16:09
Rezygnujê. Jako¶ nie za dobrze mi siê gra³o.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.