POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Gazetka Pokecollect, numer 5
Autor Wiadomo¶æ
paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 6 Listopad 10, 18:37   

Cytat:
¦cinanie liczby produktów/dzia³ów w firmie/etc. to podstawowe dzia³anie w biznesie ( proszê wybaczyæ, ale mam takie dojrza³e zainteresowanie, bo mam plan na przysz³o¶æ ) kiedy teenmanager wchodzi do przero¶niêtego molochu utrzymuj±cego masê pierdó³ typu przedszkole przyzak³adowe czy sto³ówka. Ja bym nawet powiedzia³, ¿e moje dzia³anie zahamowa³o odp³yw ludu. A no i tak, oczywi¶cie szkodzê forum, jeszcze przez to, ¿e jako ostatnia osoba piszê sensownie w 2 dzia³ach pokemonowych...ale ja wolê pisaæ posty, ni¿ w pisaæ w SB które to ju¿ kompletnie nic nie daje forum, je¶li kto¶ patrzy z zewn±trz.
Poza tym...to p. Panie Vabi wyci±³ kiedy¶ po³owê toplist bo siê pan na tym ni zna³...a ruch stamt±d jaki¶ by³.

Mowisz calkowicie od rzeczy. Porownanie dzialow forum z dzialami firmy czy tam innymi produktami kompletnie bez sensu. Manager firmy robi wymienione przez Ciebie czynnosci, jesli firma ma problemy z utrzymaniem plynnosci finansowej. Nie wiem jak to sie ma do ilosci aktywnych uzytkownikow. Juz pomijam fakt, ze utrzymywania dzialow nic nas nie kosztuje. Moze to sa zbyt ostre slowa, ale dla mnie jestes zalosny w swoim ograniczeniu do anime. Nie chcesz pamietac, ze to od gier sie wszystko zaczelo, a decyzja o zrobieniu anime byla podyktowana popularnoscia gier.
Mowiac o zagranicznych toplistach ostatecznie utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze dla Ciebie nie liczy sie cos takiego jak atmosfera na forum. Co z tego, ze ludzie z zagranicy nigdy tu nic nie napisza. Wedlug Ciebie wazne jest to, ze "robia ruch". Co z tego ze SB pozwala na luzna rozmowe userow, tym samym zatrzymujac na dluzej tych, ktorzy nie chca pisac postow a jedynie porozmawiac sobie z innymi userami. Przeciez to "nic nie daje forum". No tak, bo Ci userzy, ktorzy wchodza na forum dla SB nie robia "ruchu". Co innego Ci zagraniczni, prawda?

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 6 Listopad 10, 18:54   

Vabigoon napisa³/a:
U nas ¶ciêtych zosta³o zaledwie kilka dzia³ów, reszta zosta³a idiotycznie pochowana

T³€maczy³em wielokrotnie... co lepiej wygl±da, 4 dzia³y z czego tylko jeden jest aktywny, czy ta czwórka schowana do jednego ?
paqo napisa³/a:
Juz pomijam fakt, ze utrzymywania dzialow nic nas nie kosztuje. Moze to sa zbyt ostre slowa, ale dla mnie jestes zalosny w swoim ograniczeniu do anime. Nie chcesz pamietac, ze to od gier sie wszystko zaczelo, a decyzja o zrobieniu anime byla podyktowana popularnoscia gier.

To samo móg³bym powiedzieæ o tych, co ograniczaj± siê do Gier.

I co do Toplist..macie racjê, nie mam g³owy do dobrych argumentów w ostatnim czasie...
Poza tym, co do niepisania w dzia³ach pokowych...nosz kku¼wa, drugiego Reva zrobimy z PC ? Dodamy PBF z jakiej¶ kreskówki z CN ? Tylko dlatego, ¿e jest przez kilka tyg. modna ?
Zreszt±...ech, nie mam si³y...

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 6 Listopad 10, 18:55   

poxer napisa³/a:
Uh... i znowu to cholerne poczucie winy, ¿e ja jednak nie pomog³em przy tym numerze... :/

Ja te¿... szczerze mówi±c, nawet mi siê na kompie siedzieæ nie chce -.-
Z moich (ok.) 25 zabunkrowanych czekolad Wedla (Niedawno mia³em imieniny) zosta³y ju¿ tylko 3 -.-

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 6 Listopad 10, 19:22   

Cytat:
To samo móg³bym powiedzieæ o tych, co ograniczaj± siê do Gier.

Ograniczanie sie nigdy nie jest dobre.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: