Ale¿ jest ;)nie wiem tylko jak siê fachowo nazywa.
Self-KO Clause. W sumie nie wiem czy to takie konieczne, prawdopodobieñstwo remisu jest niskie, a je¶li by siê zdarzy³ to zawsze mo¿na rozegraæ dogrywkê.
A propos @Kojot, Dire Hit mo¿esz usun±æ z listy Hax Itemów, gdy¿ nie aktywuje siê on samoistnie podczas walki (tzn. musi byæ u¿yty przez trenera)
I Freeze Clause i Species Clause dopisz (choæ tym ju¿ widzê siê zaj±³e¶).
Freeze Clause i SPecies Clause dopisa³em do listy.
Odno¶nie tego Self KO Clause s±dzê ¿e nie ma sensu. W razie jakich¶ problemów bêdzie dogrywka. :x
Wygl±da na to ¿e 5ta generacja zosta³a wgrana na PO! Oznacza to te¿ ¿e trzeba ¶ci±gn±æ najnowszego klienta, inaczej nic nie bêdzie dzia³aæ poprawnie. ¦ci±ga siê tradycyjnie ze strony g³ównej http://www.pokemon-online.eu/.
Ja tam nie zamierzam graæ do póki nie bêdê mieæ White w ³apie, ale pewnie nie jeden z was siê skusi :P
W zwi±zku z nowym Clientem, gramy na IV Genie (ataki, ability, pokemony itp)
Afil nie bêdzie móg³ graæ. Wiêc chyba kto¶ za niego wejdzie.
----------------------------------------------
Wyst±pi³ bug nowego Clienta zwi±zany z odczytem starych save'ów, który powoduje zmiany movesetów, evów, ability ca³ego Teamu! (Jednym s³owem ryje Team)
Rozwi±zanie znalaz³a Rubin.
rubin napisa³/a:
1) otworzyæ stary team, i wcisn±æ przycisk Export
2) skopiowaæ tekst
3) daæ New Team
4) wej¶æ w Import, wkleiæ ca³o¶æ i zatwierdziæ
5) zapisaæ team pod now± nazw± i za³adowaæ
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.