Rassen - cz³owieku, powiedz mi, co ja mam z Tob± zrobiæ? Przeczytaj sobie dok³adnie to, co napisa³em Blue w tym temacie, dok³adnie!
I ta historia, no rzeczywi¶cie móg³by¶ nad ni± popracowaæ ciut bardziej, ale powiedzmy, ¿e ni± przykmnê ju¿ oko.
Odrzucam, ale jest mo¿liwo¶æ poprawy _^_
---
@down; Przyjmujê, wiêc
Gra dzisiaj, albo jutro.
Zapisy zamkniête
Ostatnio zmieniony przez jagodowy 19 Wrzesieñ 10, 09:26, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
A w sumie, jak kto¶ chêtny jest to zapraszam, powiedzmy, ¿e zapisy s± aktualnie otwarte, ale przyjmê tylko JEDN¡ osobê z wymaganym do¶wiadczeniem _^_
Koniecznie z regionu Johto.
Imiê, Nick, Nazwisko: Jason James Mizukuri
Wygl±d: http://i215.photobucket.c...l_/12135104.jpg
Starter: Eevee
Charakter Postaci: Spokojny, lojalny wobec przyjació³, nie wadz± mu znajomi, Playboy (Bosko wyrze¼bione cia³o, i ³adna aparycja daj± po³±czenie któremu nie oprze siê dziewczyna :P)
Historia:JJ urodzi³ siê w ma³ej wiosce. Od ma³ego fascynowa³y go pokemony, natomiast w wieku 14 lat zacz±³ pomagac okolicznemu profesorowi pokemon. Podró¿owa³ w celu dostarczenia przesy³ek, lub takowe odbiera³. Pomaga³ opiekowaæ siê pokemonami oraz zbieraæ o nich dane. Pewnego razu gdy wraca³ w³a¶nie z jednej z podró¿y w lesie zauwa¿y³ ma³± Eevee atakowan± przez stadko Spearow'ów. Ch³opa, otrzymuj±c troche zadrapañ, odgoni³ ptaszyska jednak kiedy chcia³ podnie¶æ rann± Eevee ta próbowa³a siê broniæ. Po chwili jednak straci³a przytomno¶æ i ch³opak owijaj±c j± w kurtkê zaniós³ do profesora. Kiedy ma³a Eevee wyzdrowia³a czu³a siê ura¿ona tym ¿e kto¶ jej pomaga³, ale po jakim¶ czasie przyzwyczai³a siê do ¿ycia w domu profesora oraz JJ'a. Po jakim¶ czasie inni przyzwyczaili siê ¿e gdzie jest JJ tam jest Akiko (imie jakie nada³ jej JJ) w wieku 19 lat JJ zdecydowa³ wyruszyæ w podró¿ pokemon. Kiedy profesor chcia³ podarowaæ mu pokeball z pokemonem Aki wskoczy³ wybijaj±c go z rêki ch³opaka i zajmuj±c swoje ulubione miejsce na ramieniu JJ'a
Profesja + Profesja 2: koordynator + trener (g³ównie jednak koordynator x3)
Kraina: Ishuu, chyba ¿e nie to Johto :P
Cel: Zdobywac wst±¿ki, i prze¿ywaæ fajne przygody
Pro¶by do mnie: W sumie to poza tym ¿eby pokemony które bêde spotyka³ by³y bardziej pokazowe to nic x3
Do¶wiadczenie mam. Gdyby¶ chcia³ sprawdziæ to napisz na PW
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.